Selamat hari lahir umi !

by - January 01, 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera!

Just quick update coz tomorrow i'll go back to kelantan and yeahhhh pesen aku,aku suka buat-buat lupa,haha... padahal ingat je date-date penting.


Dan untuk umi, 
Kaklong takde nak cakap banyak pun.
Kaklong sayang umi like umi sayang tupperware umi,kahkahkahkah!
Selamat hari lahir umi.
Esok kita balik kampung, bantu saudara mara kita di sana.
Hadiah paling bermakna buat umi ambo adalah bawak balik umi jumpa tok nenek dan adik-beradiknya.


Haaaa?Nak menantu? Emmmmm... Menantu dah habis la umi,sold out sold out,haha..





Love u miiiiii. My 2nd bro (hold camera) at kelantan dan tak sabar nak dengar pengalaman dia.
Bertarung nyawa demi nak selamatkan atok nenek di tanah merah and me can't imagine :'(

Semoga perjalanan pergi dan balik kelantan esok selamat.
Akan bawa semangat yang baru untuk tahun yang baru.
Jumpa next week my readers!


Salam sayang,
Mek Onie


You May Also Like

10 comments

  1. assalamualaikum onie. sanah helwah ya umi. semoga dikurniakan kesihatan yang baik dan berbahagia bersama keluarga tersayang. onieee, take care tau balik kelate tu. anything update ;)

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir jugak umi. ehhh heee. sama dengan hari lahir aboh kitaaa lahh mekk :D

    ReplyDelete
  3. Hai umii... umi nak calon menantu ya umi ?? Ehem.. hahaha

    ReplyDelete
  4. Selamat hari jadi Umi Onie. Onie , selamat mengemas rumah ye ! ^^

    ReplyDelete
  5. happy bithday onie. lama tak lawat2 blog hang. hehe

    ReplyDelete
  6. selamat hari lahir emak mek onie..hehee

    ReplyDelete
  7. Happy birthday umie mek. Semoga murah rezeki, panjang umur yer :)

    ReplyDelete
  8. selamat hari lahir semoga panjang umur murah rezeki

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..