Destinasi Percutian 2015

by - February 24, 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera uolsssssss.....Aku rasa,tahun lepas la paling aku kerja gigih,paling rajin dan paling stress. So,tahun ni aku nak rilek balik.. bukan terus rilek dari buat kerja..no no no...rilek rilek tak merasa kebahagian bekerja uolss.. tingggggg pun tak masyuk nanti aku sendiri susah..kahkahkah



So,awal tahun ni memang aku dah aim dalam kepala otak aku,aku nak holiday! Buat masa ni holiday dulu la kan. Honeymoon inshaAllah bulan 5 (tipu lagi) haha..Aku memang dah planning nak pegi mana dan aku sangatlah tak sabar tunggu detik indah itewwww,hik.. 



Untuk pengetahuan engkorang,aku ni memang pencinta dengan alam semulajadi. Entah la,aku rasa bila aku pergi tempat seperti pantai,hutan aku rasa minda terus tenang. Sungguh, ciptaan Allah SWT bukan sekadar ciptaan,tapi ada sebab musababnya kan....



inshaAllah akan sampai sini.



Bila aku sebut bab destinasi percutian ni, ya.. Duit dulu aku fikir. Nak jalan bukan tangan kosong je wei, duit pun nak kena hadoooooooo.... Disebabkan aku dah bekerja dan aku tak susahkan parents aku it's okay la kan. At least aku ada usaha dan aku bukanlah asal dari keluarga berada dan punya kerja yang hebat. Tapi aku bersyukur dengan apa yang aku lalui selama aku hadir di muka bumi Allah ini.




InshaAllah,tahun ni planning nak ke 2 pulau . 1 pulau dah settle..1 pulau lagi tengah dalam planning. 2 tempat ni aku pergi dengan kengkawan je. Nak pergi dengan family,family kita selalu busy. InshaAllah one day dengan family. 




Counting days~


Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com


p/s: disebut hal jodoh, aku perasan.. emmmmm,taknak ceritalah,malu :P

You May Also Like

17 comments

  1. ahhhh. bercuti kat pulau memang paling terbaik! heh

    ReplyDelete
  2. Alaaaa nak ikut juga pergi pulau , best woo pulau. :D

    ReplyDelete
  3. Pehhh nak bercuti. tumpang dalam beg. Hahaha :P

    ReplyDelete
  4. Mek Onie, Bulan Mei nanti kita jumpa di Pulau Perhentian okey :")

    ReplyDelete
    Replies
    1. OKAY HAFIZ HAFIZOL,JUMPA AWAK DI SANA...

      Delete
  5. Wow! Kat mana kah itu... kita pun nak ke pulau ni...

    ReplyDelete
  6. cantiknya tu boleh main selam2 8 jam tanpa henti ka situ. ngaa~

    ReplyDelete
  7. akak ngah aim Hadyai sekarang nih utk bulan 6 nnt.. huhuhu.. berdebar ajew tgk berita bom sana sini.. huhu

    ReplyDelete
  8. wahhh bestnyaaa...
    lea pun suka holiday kt pantai ke pulau ke...
    nyaman jeee

    ReplyDelete
  9. bila ada anak kecik ni leceh skit nak ke pulau pulau... naik bot melambung lambung, mahunya meragam budak kecik tu... pusing2 melaka river cruise yg 45 minit tu pun dah tak reti duk diam.

    ReplyDelete
  10. Samelahh keje part time jap cuti sem aritu nk p langkawi nye pasal...hahah... Plus ade promo tiket flight... Tggal nk pg je inshaAllah awal bulan 3... ~~

    ReplyDelete
  11. Salam singgah~~~~
    dah lama x kena panggilan pulau nehh...winduuuu~hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..