Mencari 5 Newborn Baby untuk di Photoshoot secara PERCUMA!!!!

by - February 11, 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera saudara saudari. Alhamdulillah,syukur ke hadrat ilahi masih dikurniakan kesihatan yang baik. Actually aku dah 2 minggu tak sihat,demam on off... Takpelah,kisah demam on off ni aku nak mintak postpone next entry,boleh gitu?huhu..


So, disebabkan aku ni nak dapatkan balik mood blogging aku, dengan ini...aku pun bingkaih bangun hadap laptop buat tajuk "Sape ada Newborn Baby wajib baca ni. Sebab ada benda FREE nak bagi" ,hewhewhew.. aku nak habaq kat ampa semua,lelagi pembaca aku ni haaaaaaaa... Ada satu page yang baik hati sangat nak shoot baby anda secara PERCUMA TANPA CAS TERSEMBUNYI. Photoghrapher dia aku pernah cerita sebelum ini >> boleh baca sini


So,siapa photog tu korang takyah risau... orangnya baik dan tak straight okay ! Benda apa yang FREE ni mek weiiii? Okay.. 





Photo by Witty Mushy (comel nau nama,hehe)

Sempena pembukaan Witty Mushy Photography, mereka sedang mencari 5 Newborn Baby untuk di photoshoot secara PERCUMA yang bernilai RM400!!!!Tak kisahlah korang tu bapak blogger ke,mak blogger ke,yang penting korang ada baby yang berusia 30-60 hari,gituuuuuuu... Paling penting,tiada cas tersembunyi okay ;)


Benda ni semua free khas untuk penduduk lembah klang!!!!! 

Tarikh tutup permohonan 16.2.2015 jam 6pm.


Jika berminat,sila ikuti langkah dibawah ini:

  1. Like page Witty Mushy
  2. Inbox gambar baby anda berusia 30-60 hari bersama details nama parent,nama baby,umur baby dan no.hp
  3. Baby yang terpilih akan di umum pada 17.2.2015.
  4. Pemilihan muktamad!

Kepada yang berjaya akan dihubungi untuk sesi photoshoot.


Jangan lupa, hantar penyertaan anda sekarang,kalau tak menyosai tak sudohhhh,hihi... Selamat berjaya!

Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com




p/s: hai bakal suami, tu saya kata... nanti kita guna khidmat abang-abang lensofobia.tv ni eh bakal suami?pwishhhhhhhhhhhhhhhhhhh ^__^

You May Also Like

17 comments

  1. Alaaaaaa ! Newly wed taknak ? Lol ! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. wei,rindu kau bebeh! ...newly wed takboleh,rijekkkk!haha

      Delete
    2. Rindu kau jugaklaaaaaaaaa , nanges la rindu sangat ni. T_T

      Delete
  2. Assalamualaikum onie, alaaaa adam dah lebih 200hari dah. ekekeee tak boleh ke sampai baby bawah setahun? hahahhahaa ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam sheila,rindu sheila!!!!! ala nape cepat sangat tua ni adam :P

      Delete
  3. ala...bg la utk baby 16 months...sadissssss T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. apakata akak try je hantar,kot ada rejeki,hihi

      Delete
  4. alaaa..beranak bulan depan...hewhew

    ReplyDelete
  5. HERGHHHHHHHHH TUNGGU KAMI BERANAK BARU BUAT LAAAAAA

    ReplyDelete
  6. besnyaaaa tapi kenapaaa baby newborn jekkk.. baby 15 bulan xleh ke? huhuhu

    ReplyDelete
  7. ala maria tak ada abg nak buat baby. . hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..