iPrice Untuk Mereka Yang Nak Shopping Murah

by - March 30, 2015


Assalamualaikum dan salam sejahtera . Haiyooooo,sebut pasal murah-murah ni,aku mula la nak jadi alergi ! hahaha... maklumlah,sekarang aku lebih berjimat untuk shopping, duit sekarang mengalir macam air engko tahu ! Tapiiiiiiii ! Bila aku tahu ada tempat yang boleh dapat murah,lega sikit perasaan dompet aku tu haaa...


 
Dengan iPrice ni lah korang boleh berjimat wei ! Aku tahu,dizaman yang memerlukan duit ni, masing-masing berkira walaupun 1 sen,heiiii...gila kau....1 sen tu duit jugak tahu! Tapi takpe takpe,dengan iPrice ni lah korang boleh berjimat dengan cara menggunakan kupon voucher yang ditawarkan di sana :-


"iprice Group adalah sebuah perniagaan baru atau startup yang menggeluarkan kupon percuma dan diskaun untuk ‘online shopping’ berdasarkan promosi website-website lain seperti Zalora dan Lazada, serta menyediakan maklumat tentang jenama yang berbeza."


Jap! Amende iprice ni kan???haha...Bagi sesiapa yang tidak mengetahui lagi iprice itu apa, meh sini aku terangkan..iprice ini adalah kupon voucher di mana korang boleh mendapatkan diskaun seperti di Lazada,Zalora dan store-store yang terpilih dengan cara dapatkan kod di iprice sebelum berbelanja di mana-mana store yang terpilih. gitewwww...btw,u are able to get purchase anythinggggggggggg between 10%-80% off on Zalora items by using the right coupon or shopping during special promotional offers ;)
Caranya mudah sahaja!!!!!!!!




Pergi ke website iprice : http://iprice.my/shop/

kemudian

dapatkan code voucher untuk diskaun ! 


Pastu pegilah web zalora ke,lazada ke untuk shopping dannnnnnnnn gunakanlah voucher code semasa purchase order,ingattttttt! Masukkan voucher code tu ye, tak masuk anda menyesal,hehehe....







Sebelum apa-apa,mohonlah sign up-kan diri anda disini,hiks! Nampak tak voucher code dah keluar 
atas tu?apalagi! Happy shopping bebeh!
Dapatkan voucher code disini!


Jangan lupa, korang juga boleh tengok senarai shopping online yang terkemuka di sini . Pasti memuaskan hati korang. Lagi-lagi pada mereka yang kaki shopping online tu. iprice ini juga bukan hanya untuk rakyat Malaysia tetapi untuk rakyat seperti di Singapore,Thailand,Vietnam,Indonesia,Philippines dan Hong Kong juga iprice menawarkan kupon voucher ini. 


Pada yang kaki makan jugak, foodpanda pun turut menyediakan kupon voucher di iprice, bukan foodpanda sahaja,banyak lagi tawaran terhebat lori terbalik simpang siurrrr di iprice contohnya Lazada,Zalora,AirAsia, GrouponAccor Hotels dan banyak lagilah! So,korang ..pleaseeeeee aku sarankan korang berbelanja dengan penuh hemah di iprice. Ya,iprice penyelamat dompet korang dari menipis, cayalah cakap aku ! yeahhhhhhhh....


Ingat aku ingat iprice,cewah!haha......
Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

3 comments

  1. 1 lagi pilihan lepas nile.com.my. menarik jugak ni. hehe.
    jimat jimat

    ReplyDelete
  2. dop ajim shopping online..hukhuk..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum onie, wahhh awesome review. hehehhee..

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..