Beto Kusyairy dalam drama Rubberband?

by - May 18, 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Heiiiii,kau dah kenapa mek tetiba blogpost pasal drama pulak...okay,disebabkan beto kusyairy berlakon ai is selalu gigih,siap update kat facebook aku lagi..maafin guweee,kahkah.. Dah seminggu aku tunggu harini sebabnya nak tengok drama rubberband ni. Emmmm,over tak?


Untuk pengetahuan korang,aku ni peminat beto kusyairy (kisah?) . Tak kira la cerita apapun,aku rasa kesemua cerita yang beto berlakon memang aku follow up... sampai berulang kali aku tengok pun hadoooo...haaaa,ni bukan gigih dah ni...ni tahap gigih terover-over,kahkah...





sumber: sini

Drama rubberband ni baru je start ditayangkan di tv3 pada jam 6.30 di slot iris harini (18-05-2015). Ceh, sejak bila ni mek ko pandai nak review pasal drama ni mek?emmmm..baheklah...



Jangan lupa,

TV3
Isnin-Khamis
6.30 petang


Sara Ali pun ada...heloklah tu..sebab aku pun minat dia. Nak diceritakan la ni.. Sebenarnya aku jarang jadi over macam ni,tapi disebabkan ada beto aku jadi over terus. Okaylah, entri ni aku kasi tambah-tambah dikendian hari. Muah!


Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

3 comments

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..