Monster's Crazy Crunchy (MCC) versi pelangi sedap!

by - May 14, 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ya Rabbi, lamanya la boleh nak update ke blog ni.. makin hari makin membuak kemalasan dalam diri ni,haha... agaknya aku lupa kot prinsip awal-awal aku blogging ni? lupa eh mek?amboiiiii, katok tangan baru tahu! Okaylah, dari aku malas-malas sebenarnya berlambak entry aku tengah draft, hahahaha.... maksudnya draft upload gambar jela dulu... ayat mungkin lewat malam datang,tapi kadang hampeh jugak.. aku menaip dalam mimpi,sedih... memang tu tabiat aku sekarang... hmmmmm.... jangan patah dua dah mekbuk aku ni,tak pasal ah nak beli lagi,haha...





Okay disebabkan tajuk entri ala-ala omputih campur melayu, aku nak jugaklah perkenalkan amendelah yang aku nak perkatakan tu.. Korang dah penah dengar ke belum Monster's Crazy Crunchy versi pelangi aka MCC???????? Aku rasa korang dah pernah dengarkan? Jadinya, Monster's Crazy Crunchy ni adalah sejenis makanan beras yang disalut bersama coklat yang serius sedap gila coklat dia wehhhhhh.... memang tepat sekali, gila jadinya..








Nampak tak wehhhhhhhhhhhhhh? sejujurnya aku memang suka benda nih dan first time aku jumpa makanan ni paling best yang aku makan! Serius susah nak jumpa makanan beras salut coklat ni... Kadang aku pernah beli,tapi coklat dia rasa hampeh nauuuu..muak pun iyeee...tapi bila aku try MCC ni seriusssss sedap! rangup! dan senang digaul!!!!!! serius..... haaaa berapa kali serius aku taip...nampak tak keseriusan aku?





Dah kalau nak rasa dia bestttttt! Cenggitulah cara dia..... biasanya makanan cenggini wajiblah direndam dengan air panas atau suam-suam jela di bahagian penutup yang bertujuan nak bagi coklat tu lebih cair dan lagi sedapppppp.....Ya Allah aku menaip tetiba teringat ke MCC ni.... sedap betul weh..


Jappppppp, aku rasa yang tukang baca entri aku ni mesti dah terliur gilakan? Jadinya,kat mana nak order dan cara order gimana yaaa?juga ada testimoni...haaa gempak tau,siap ada testimoni lagi...


Hotline: mcc 013 889 0044 (Whatsapp)


Puassssss hatiiiiiiiiiiiii?????? Nasib baik kat aku tinggal lagi satu jar MCC,kalau tak mengidam tak boleh tidur la jawabnya bila lepas menaip entri ni,hahaha...



Gambar produk dah tengokkan??????????meh kita share sikit gambar kita dengan produk... dah lama tak interprem dalam blog sendiri,ok...muhong teqok ngat aihhhhhhh,hahahhahaha..






Paling tak menahan nafsu bila makan atas katil sambil blog... kau rasa kalau tumpah atas katil kau menyesal tak mek??????hahhahaa..Sorry,abaikan pak janggut tepi tu.... usus dalam perut pak janggut habis terkeluar gara-gara aku tidur sambil lanyak dia,hahahhahhaa...emmmm, ke nak kena beli pak janggut baru ni?











Apapunnnnnnnnn! MCC memang terbaikkkkkkkkk!
Coklat sedap!
Coklat tak muak!
Coklat banyak!
Rangup!
paling penting senang gaul!



Perfect acik onie kasi! Nampaknya raya ni nak kena sedia berpuluh jar ke eh buat tetamu istimewa? emmmmmm...Jejaga tokey MCC, nanti mek macam nak borong 2 dozen untuk tetamu istimewa mek nanti... Oh lupa,MCC ni kalau makan sambil layan tv memang seronok tahu! Dia jadi ralit gu mana tatau nak habaq....okaylah, aku nak keluar dulu... nak luah perasaan bersama sohabat tercinta.... Korang jangan lupa la try MCC,dijamin Halal hokay sebab company bumiputera dan alaaaaaa murah jeeee....rm7 se-jar.... Bolehlah buat santapan dikala bosan...


Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

4 comments

  1. Tak sabar nak merasa.. bilalah nak pergi ambil parcel dari monster crunchy ni.. nomnomnom

    ReplyDelete
  2. Dah makan jugak. Memang sedaaap :D

    ReplyDelete
  3. Tak pernah try lagi. Tapi selalu duk nampak rakan blogger upload gambar MCC ni.

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..