Selamat Hari Lahir Sayang

by - May 18, 2015

Entri ni khas untuk BFF aku sejak zaman hingusan lagi. Ok, sweet tak aku weh?hahahahaha.. Dah lama rasa tak cerita life sendiri. life dengan kengkawan dan sebagainya. Terasa kehibaan di situ. Tapi syukur, sebab planning kita orang jadi. Komplot dengan 'bakal ehem' birthday girl lagitau. Nasiblah dia layan. haha.... 






Walaupun kecil sahaja surprise dari kami,semoga birthday girl happy,teruja dan tak tidur malam mengenangkan surprise yang kecil ini. Pilih donut dan cupcake sebab kami tak makan kek,eh kami?sape punya birthday ni?hahahhahahaha...


Actually,bila buat surprise cenggini,teringat dekat housemate masa belajar kat penang dulu. Aku siap marah-marah taknak ikut deme keluar malam,sekali housemate nak buat surprise. Allah, bersyukur sangat dapat sahabat macam tu. Aku rasa tulah moment paling indah bila dengan kengkawan. Rasa sangat dihargai.


Haish tetiba rindu housemate rumah banglo. Ramai dah kawen dan ada anak. Aku? Emmm doakanlah... 




Selamat hari lahir malin.
Semoga jadi girl yang kuat.
Dimurahkan rejekinya sekali.
Dipanjangkan usianya.
Moga cepat kahwin dengan 'abang ehem'.
Moga jadi girl yang kuat.
Selalu move on.
dan akhir kata, semoga ikatan persahabatan kita ni kekal sepanjang hayat.










Dari kiri: Nana,Malin,Piah dan Mek Onie.



Friends show their love in times of trouble,not in happiness.
The language of friendship is not words but meanings.

Love u korang!

Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

8 comments

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..