Warehouse Sale Poplook buat aku gila!!!!

by - May 03, 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Heiiiii korang, cuti lagi ke tu? Hmmmmmm, sebenarnya aku lupa harini last sale poplook kat setia city convention centre,setia alam tu,sekali kawan aku whatsapp,baru aku ingat... kalau tak menyesal jugaklah kan. Actually aku ni bukanlah kaki shopping yang betul-betul gila shopping sebenarnya. Aku ni seorang yang berjimat sebenarnya. Tak percaya tanya omi aku..omi aku pun tak percaya,haha... 



omi:umi -- mak aku


Pagi tadi bangun tido, terus ajak omi aku pegi setia city mall, Haih..nasib omi aku melayan je aku ni. Aku ingat omi aku nak teman je,sekali dia beli sama banyak dengan aku,hahahahahahahahaha... Dah-dah..aku bukan nak cerita aku ni beli banyak mana, kang ada mulut kata aku riak pulekkkk,takmo nahhh....just sharing my happiness la kiranya,gituh! 











Sejujurnya, 2 tahun dan selama tu jugak aku simpan hasrat nak beli dress di poplook tapi tak kesampaian . Sebabnya, aku kedekut barangkali... Aku ni jenis bersahaja je sebenarnya. Tak suka up to date sangat (erk?) . Jimat duit katakaw.. Tapi tulah, bila ada warehouse sale ni aku rasa perasaan tak senang duduk tu datang! -..-"



Style aku, aku tak suka beli yang takde sale (nampak sifat kedekut ?sifat berkira aku?haha) . Selagi aku boleh sabar aku sabar dan kesabaran aku akhirnya kebabom di warehouse ni,haha... Walaupun tak macam orang lain yang ada beli sampai 10 beg besar ( perghhh,kaki shopping yang tegar betul!) , aku still it's okay it's alright lagi.. Sebab aku masih memikir hal duit lagi kot,huhu...



Salah satu tips nak berjimat adalah membeli semasa ada SALE dan aku yakin duit korang tak keluar banyak. Kau bayangkan tadi aku beli blouse dimana harga asal dia RM79 dan tadi harga sale dia adalah RM15 sahaja,kau ghase?????? haha..So,dari situ kita boleh berjimat..Sebab tu aku suka membeli time sahaja,kuikuikuikui...









Serius, warehouse poplook kali ni buat aku jadi gila meroyan dan sebagainya,haha... Walaupun susah nak dapat saiz S, i is getik yang amat bila pegi cari balik saiz yang nak dah takde,cepat gila deme sambar, hahahahahahaha... Apapun, marilah menabung balik.. Shopping shopping gak weh...duit kena tapau balik,haiyaaaaaaaa.... Habislah abah tengok statement account bank aku yg merosot tu, nak lari mana eh?hahahahhahaha...erghhhh,final day of madness betul T_T


Haaaaa,korang p???????


Emmmmmm,dah lama rasa tak cerita hal diri sendiri dalam blog ni, masihkah ada pembaca setia yang merindui daku?ada ke ada ke ada ke?hahahahaha... InshaAllah lepas ni banyak cerita nak dicerita dan yang mana tinggal komen di entry lepas aku nak ucap terima kasih yang amat sangat sebab korang masih sudi baca coretan aku. Aiyebiyu so much bebeh!



p/s: emmmmm, tak sabar la nak packing barang ^___^


Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com



You May Also Like

10 comments

  1. Waaaa best nye!!! Anis nampak kawan anis tweet tadi tapi malangnya dah terlambat ;(

    ReplyDelete
  2. murahnye...nangis tengok T_T

    ReplyDelete
  3. Alahai....ada waewhouse sale poplook...ermmm....follow kat online je...x tau diorang buat warehouse...jgn la giler oney....

    ReplyDelete
  4. bestnya kalau dapat grab harga yang memurah...boleh jimatkan duit...tau poplook ni kat online je

    ReplyDelete
  5. Wah wah. Shopping sakan naaa! Berpeluh kejap tengok. Masyukkk!

    ReplyDelete
  6. SCM ada kedai poplook kaa??? awat tak tau pun

    ReplyDelete
  7. awk..camne nak tau ada sales kt poplook tu? kite pun kedekut gak haha..drpd beli baju 90 bek kite borong pampers anak je :p

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..