Mana Nak Cari Shawl Murah,Berkualiti Dan Tak Jarang?

by - July 12, 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Yeay ! Tak lama dah nak berhari raya kita semua. Rasanya masing-masing dah siap memborong gamaknya? Ke recycle baju raya tahun-tahun lepas je? Okay kita geng !hiks.. Apapun ! dah lama gila tak cerita pasal shawl kan,mihmihmihmih... Usah diterang lagi shawl itu apa... Yang laki pun aku tau deme dah tau shawl tu amende..



Dikesempatan ini, sebenarnya aku nak share la sikit shawl kegemaran aku buat masa sekarang. Dah selalu je ramai yang tanya, aku pun curi masa sedikit nak share kat blog ni haaa... Aku kalau suka satu-satu shawl ni, aku akan tengok pada material dia dulu macamana. Adakah jarang?adakah senang bentuk?Adakah senang gosok?dan banyak lagi adakah la kalau pesen aku membeli shawl ni,hihihi...


Memang aku sangat titikberatkan hal ini. Haaa satu lagi, harganya idoklan ratus-ratus ke ribu-riban ke apa. Yang penting hargannya mampu milik kabo ke awop semua. Biasalah uolsss, kang kalau mahai material tak best tak guna jugakkan? Ops,satu lagi, jenama apa pun sebenarnya aku tak kisah! yang penting menutup aurat, senang bentuk,harga mampu milik, tak jarang dan besar ! Haaaaa....


Apa yang aku tahu,dorang tengah buat diskaun untuk semua shawl sempena nak hari raya ni ! Ya Allah sorry la ..aku lambat share... Nanti aku share gambar aku pakai kat bawah ni,seriously selesa !


Charmant Hijab
Diskaun ! Diskaun ! Diskaun ! Diskaun !

Charmant Hijab | Yellow Orange



Charmant Hijab | Yellow Orange

Banyak-banyak pilihan, aku aku memang berkenan warna yellow orange ! Rasanya nak beli warna lain je nanti ! Sebab material dia memang ikut kehendak aku dan ni wide shawl ye, so besar...





Mek Onie menggayakan Shawl dari Charmant Hijab

Itu hari pergi event, nak pakai shawl warna kuning macam atas ni tapi takde,nasib baiklah parcel sempat sampai,so memang lawa bila matching dengan baju tu ! puas hati ! Paling penting tayah sesusah nak pakai inner kalau pakai shawl atas ni... Memang dia tak jarang.






Haaaaa,bagi zoom sikek... apapun memang aku puas hati dan yeayyyyyy aku dah jumpa shawl yang material dia best !!!

 
TUTORIAL PAKAI WIDE SHAWL DARI CHARMANT HIJAB!











Jangan lupa ye, Charmant Hijab tengah duk ada sale raya tu haaaa...ampa boleh whatsapp laju-laju di 013-947 5834. Wide shawl bidang 45 haaaaaaa dan Charmant Hijab ni pun dah berdaftar dengan SSM,so usah khuatir ya dong :D

Selamat hari raya. Semoga raya ampa semua berseri tambah-tambah dengan koleksi Charmant Hijab ! :D


atau boleh kunjungi



Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com


You May Also Like

4 comments

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..