Sandwich kat sini best!

by - August 10, 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Garsa? apekebenda pulak la tu kan. Unik sungguh namanya. Tapi bila ingat balik last week. Time ada open house boleh pulak sampai sekotak sandwich ni. Actually aku ni peminat sandwich yang tegar tapi tak rajin pun aku nak membuatnya walaupun simple, paling paling pun salut roti dengan daging burger,kahkahkahkah.. 


Disebabkan aku ni memang peminat tegar sandwich, first time aku dengar GARSA KITCHEN. Entahlah, aku ingat jual spek mata ke apa. Sekali bila usha instagram dia, mak aiiii... jual sandwich oiiiiiii... First impression bila aku tengok sandwich ni adalah packaging dia. Lawa benooonya pun,terletak je dalam kotak.



Segala tempahan hubungi:-

Whatsapp/ Call: 011-3291 611




Malas nak pergi kedai aku call je haaaaaa, suruh hantar. Tapi penghantaran dia area klang valley jah. 

Antara tempat yang ada delivery:

  • Ampang, Sentul, Setapak, Taman Melati, Taman Melawati, Wangsa Maju, Setiawangsa, Sri Gombak, Batu Caves, Bandar Sri Permaisuri, Bandar Tun Razak, Pusat Bandaraya KL,Bukit Bintang, KLCC, KL Sentral, Bangsar, Amcorp Mall PJ,Mont Kiara, Solaris Dutamas, Sri Hartamas, TTDI, Damansara Perdana dan Mutiara Damansara.





Dan aku order tuari Fiesta maksudnya semua perisa ada,haaaaa :D











SEDAPPPPPPPPP !!!MARVELOUSSSSS TAK TERKATA HABAQ ANG! 


Sesuai sangat kalau nak bawak jalan jauh ke,picnic ke, makan petang ke. Apa yang menariknya, sandwich dari GARSA KITCHEN ni still segar walaupun dibiarkan 2-3 jam macam tu. Harga semua dan perisa,korang boleh rujuk di instagram garsa.kitchen ye :D

Ahhhhh,mengidam balik aku tengok gambar sandwich ni T_T

Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

4 comments

  1. alamak! sedapnyaaa.... terliur lar pulak .. lagi-lagi elok susun cantik gitu sandwichnya.. :))

    ReplyDelete
  2. Wow!! sedapnya! Singgah sini baru tahu ada perkhidmatan penghantaran sadwich. Menyelerakan!

    ReplyDelete
  3. memang meleleh air liur menengoknya.....!! hehehehehe... :)



    Salam.. haii.. jemput join giveaway saya ye.. ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIC dengan hadiah wang tunai keseluruhan bernilai RM350 untuk direbut..!! Jom ajak ramai-ramai join.. jomm.. jommm..!! tQ so much... :)

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..