aQu - It's Me Kini Berada Di Watsons Seluruh Malaysia!

by - October 22, 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera awak semua. Sape rajin singgah ke Watsons? Selalu korang pergi part mana dulu? Skincare?Makeup? Supplement? Body? Hair Care? Kalau aku suka menyinggah bahagian Skincare dan Make Up,hehehehehe...Biasalah perempuan awak. Tapi menyinggah la... Suka tengok produk yang baru dan suka tengok harga kat produk tu.. Okay la,reasonable dan sebab tu ramai jugak nak ke Watsons. Kadang ada jugak produk baru masuk ke Watsons. So, entri kali ini aku nak bagitahu, Yeahhhhhhh! Antara produk baru iaitu local product yang masuk Watsons di Seluruh Malaysia adalah aQu- it's me


Sape ada perasan produk ni dekat Watsons? Haaaa,janganlah pelik..sebab ini bukan produk keluaran negara jiran atau mana,ini local product ... Selamat! Suci! Bersih! Halal! 




Media Registration

Alhamdulillah, aku sempat menghadirkan diri ke majlis pelancaran ini di The Royal Selangor Golf Club,Kuala Lumpur tempoh hari.




Mek Onie x Mek Cah

Haiiii mek,awak kunyah apa tu sampai macam tu sekali?hahahahaha....So partner kita baru ni adalah Mek Cah. Jauh Mek Cah datang,btw rindu sahabat derak sekali ni....Akhirnya jumpa juga awak dan jaga kesihatan awak ye,eh..hihi....




Majlis Pelancaran aQu- it's me 

Ketika majlis pelancaran dilangsungkan. Tahniah aQu- it's me kerana sudah berada di Watsons dan majlis pelancaran yang penuh meriah ini. 


Dari kiri: 
aQu Brand Ambassador; Carey Ng, Miss Universe Malaysia 2013
Adura Kamarul Zaman,Marketing Director of Fountain of Health Sdn.Bhd.
Caryn Loh, General Manager of Trading Watsons Malaysia
Yang Mulia Tengku Mudzaffar Tengku Zaid,Executive Director of Fountai of Health Sdn.Bhd.




Mek Onie x aQu- it's me

Haaaaaaaaaaaa,aku dah ada satu set aQu- it's me. Lengkap !  Korang dah ada ke belummmmmm? Aku lepas balik dari pelancaran produk aQu- it's me ini terus teruja nak try ! mana taknya,dengar cerita duta produk ni sendiri pun aku dah teruja yang amat. So,kat bawah nanti aku cerita serba sedikit pasal produk ni eh. Hopefully korang pun happy.


Recognizing the vital role water plays in skin care and the lack of water in the skin is a major cause that leads to dehydration and formation of wrinkles; AQU skincare products have arrived to provide the balanced moisture needed with a formulation based on the lates bio-technology. 

AQU is a pioneer skincare brand in using the latest bio-technology for restoring skin hydration. AQU formulation uses a combination of exclusive plants and fruits extracts together with bio-tech ingredients that gives the skin a balanced and natural moisture. This core formula has also proven to cleanse,tone and brighten the skin naturally by reactivating the process of recovery and maintaining the hydration flow. 

With regular use, changes on the skin can be seen in less than a week, the skin will be brighter with a more delicate texture, lesser fine lines making the skin look healthier and younger.




Produk paling cool!

So,inilah produk aQu- it's me . Kesemuanya ada 5 produk dan 5 step macamana nak jadi seorang yang cool dan confident bersama aQu- it's me . Serius mudah dan cepat je nak guna aQu- it's me ni. Harga dia pun bermula dari RM20 hingga RM35 !!!!!! So,affordable yang amat sangat. Student pun mampu nak beli.

Kadang, ada je orang mengeluh kenapa kulit muka tak lawa,kenapa kulit muka dia flawless.. Jawapan dia senang je kalau nak jadi orang confiendt ni. Jomlah guna aQu- it's me seperti di tagline ' Keep Cool and Use aQu - it's me represents confidence :D

Antara ingredients yang ekslusif yang ada dalam produk ini adalah Aloe Vera, Jojoba Oil, Vitamin E,Chamomile dan Sunflower Seed Oil.  Bagi yang kulit bermasalah pun sesuai kalau nak guna produk ini.



Okayyyyyyyyy! Bawah ni aku tunjuk gambar produk dan kelebihan produk ni ye. Serius produk dia sangat wangi dan best bila pakai !




Face Wash

DETAIL PRODUCT

FACE WASH
A skin lightening cleanser enriched with Licorice and Chamomile extracts ideal for all types of skin. Provides deep cleansing to remove grime and as make-up remover without stripping the skin's natural oils leaving ur skin with a natural healthy glow.

DIRECTIONS
Spread an ample amount on wet palm,apply all over the face with circular motion from neck base to forehead. Rinse with water.


PRICE: RM25.00




Face Scrub

DETAIL PRODUCT

FACE SCRUB
An exfoliation scrub that provides nature combinations of mechanical and physical exfoliation for deep cleanses,remove dead skin cells and refine skin. It helps to prevent formation of blackhead and whitehead while stimulating cell renewal for a smoother and brighter skin.

DIRECTIONS
Spread and ample amount on wet palm, Massage the wet paste onto desired skin areas in gentle circular motion to remove the dead cells and black/white head. Rinse with water.

PRICE: RM20




Radiant Moisturiser

DETAIL PRODUCT

RADIANT MOISTURISER
Revitalizes the skin while u sleeping by locking in moisture for up to 24 hours. Wake up to supple and satin smooth skin as fine lines and wrinkles are smoothed out

DIRECTIONS
Spread an ample amount and apply all over the face and neck,gently massage with circular motion to desire areas.

PRICE: RM30




Refreshing Toner

DETAIL PRODUCT

REFRESHING TONER
This refreshing toner absorbs excees oil and helps keep skin shine-free for a perfectly clear complexion. The combination of Licorice and Bearberry extract acts as an effective brightening agent. It's beneficial in keeping ur skin from having diff shades or uneven skin color.

DIRECTIONS
Apply over the face and neck with cotton pad after cleansing regime.

PRICE: RM23




CC Cream

DETAIL PRODUCT

CC CREAM
This transfer-resistant formula forms perfectly to the skin for a soft and seamless result. The complexion is preserved from feelings of discomfort or tightening, remaining supple and silky-smooth from the morning through night with looks and feels fresh. It gives the guarantee of an even, smooth and comfortable skin complexion hour after hour. Live u the confidence to pun ur best face forward in every circumstance.

DIRECTIONS
Spread the cream evenly onto face and neck, lightly massage till fully absorbed.

PRICE: RM29.90





Confident hanya dengan 5 step sahaja dari aQu- it's me !

Face Wash - Mencuci Wajah
Face Scrub - Membuang Sel Kulit Mati
Refreshing Toner - Menyerap Minyak
Radiant Moisturiser - Melembapkan wajah
CC Cream - Melindungi wajah dari sinaran UV




Selain daripada itu, korang nak tak jadi orang yang cool dan berkeyakinan to face the world? Kalau nakkkkkkkk, jom register jumaat 30.10.2015 pukul 3-5pm di Dewan Perdana 1, Kompleks Perdanasiswa,Universiti Malaya,Kuala Lumpur. Macamana nak join tu korang boleh whatsapp terus 019-276 2278 untuk maklumat lanjut. Carey Ng, Anis Adura dan Nuex Rosli pun ada korangggggg! Rugi tak ambik aura positif dorang ni :D




5 sebab kenapa korang perlu pilih aQu- it's me :-
  • Produk berasaskan air yang memberikan kelembapan seimbang dengan memulihkan aliran penghidratan kulit.
  • Mengandungi ekstrak tumbuhan dan buah-buahan yang dirumus menggunakan Teknologi Bio
  • Bahan kandungan yang telah disahkan HALAL oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM)
  • Produk yang berdaftar di bawah Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
  • Pengeluaran produk dan pembangunan jenama oleh syarikat tempatan untuk pasaran global.






Haaaaaaa, gambar atas ni aku tunjuk kat korang texture dia. Semoga korang lebih yakin dengan aQu- it's me ye.

Apalagi,jomlah terjah 111 cawangan watsons yang terpilih pastu cari produk aQu- it's me ye. Harga 1 set dia RM132.90 sahaja. Kalau tak sempat nak ke watsons takpe korang, pun boleh beli online juga.

Disebabkan kawan-kawan aku ni semua kaki facebook,kaki instagram dan kaki media sosial apakata korang janakan minat korang tu kearah kebaikan contohnya jadi ahli aQu- it's me bermula harini dan korang jugak takkan krik-krik bila jadi ahli aQu- it's me sebab seminggu je korang dah boleh jana RM500. Haaaaaa... sebab produk ni akan famous dan ramai orang akan cari korang nanti.


Ehhhhhhhh koranggggg,jangan tatau tauuuuuu.. produk ni pun boleh beli online hokayyyyy! Sape berminat sila klik link bawah ni.. 




WEBSITE | FACEBOOK | INSTAGRAM

Contact: 019-276 2278
Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

3 comments

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..