Jatuh Cinta Dengan Olay Total Effects Day Cream Gentle SPF15

by - December 21, 2015

*Sponsored Post

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Siapa peminat produk skincare dari Olay Total Effects di sini? Sebenarnya masuk seminggu dah aku pakai produk ini dan alhamdulillah something happen to me and already fall in love with Olay Total Effects cause the texture and smells nice as well ! Sebenarnya aku susah sangat nak pakai day cream ditempat kerja,almaklumlah.. Tempat kerja aku takde aircond, tu pun ada kipas yang sipi-sipi je kena, haha.. Satu hari tak berpeluh memang tak sah. Kadang-kadang susah jugak nak pakai day cream. Takut ada benda yang tak diingini berlaku like rasa sticky and actually this product absorb quickly into my skin and not expected for this actually. When i've been using this product, im started babbling into my heart. *semoga tak menjadi orang lain* Ouch, very effective and worth it ! Like packaging also. Can bring anywhere. New Olay Total Effects offers women a solution to the accelerated signs of ageing due to increasing stressors in today's world like less sleep, increase sugar consumption and increased pollution. 


For me, aku selalu nak cepat. Pergi kerja kadang tak sempat pun nak tenyeh cream and whatever like skincare. Bedak also! Arghh.. Sometimes the things make me moody cause the texture not suitable for me. Langsung tak puas hati! Sampai customer tegur. Oiii,so oily haaa ur skin. Panas haaa? Maybe that time i'm using too much makeup at my face and thats why my face look like horror girl or orang minyak,hahahahahaha! *whatever~


When i've been using this product, alhamdulillah. So far so good and suitable for my skin. Actually, bila korang nak pakai cream atau moisturiser make sure apply dalam bentuk yang sedikit sahaja. No need apply until ur skin serupa jadi orang minyak. Btw, this product can help me better than others product.



Olay Total Effects Day Cream Gentle SPF15


Fights 7 signs of ageing which includes: 
-Fights fine lines and wrinkles
          -Reduces appearance of blotches and dark spots
       
          -Moisturises dry and rough skin

          -Makes dark skin visibly fair

          -Improves surfaces dullness for radiant and glowing skin

          -Minises appearance of pores

          -Makes skiini texture visibly firmer


Application instruction.-
-Smooth on clean face and neck.
-Gentle enough for everyday use and designed to replace ur moisturizer and specialty skin care products.

Where u can get this product?- In pharmacies and dont forget, this product ongoing in-store promotions throught the month of December ya girls ! *selected pharmacies only









Olay Total Effects Day Cream Gentle SPF15 

Total Effects membantu melawan 7 tanda penuaan kulit:-

  1. Garis halus dan keriput - membantu menyamarkan garis halus dan keriput.
  2. Warna kulit tidak merata - membantu menyeimbangkan dan meratakan warna kulit.
  3. Bintik hitam - membantu menyamarkan bintik hitam
  4. Tekstur kulit tidak merata - membantu melembutkan dan meratakan tekstur kulit
  5. Kulit kering - melembabkan dan menutrisi kulit
  6. Kulit kusam - untuk kulit yang tampak lebih cerah
  7. Pori-pori besar - membuat pori-pori tampak lebih kecil

Sesuai untuk semua jenis kulit. So, korang tak payah nak risau la eh. Cara nak pakai pun senang yang amat . Oleskan je kat muka dan leher yang dah dibersihkan 2 kali sehari. Menariknya tentang produk ini, dia ada formula eksklusif seperti non-komodegenik yang bertujuan tidak menyumbat pori-pori.


Olay Total Effects Day Cream Gentle SPF15

Be yourself and keep apply ur favourite cream - Olay Total Effects Day Cream Gentle SPF15

Terima kasih Olay Total Effects Day Cream Gentle SPF15 make my day always happy and fresh everyday ! Korang semua, lagi-lagi peminat Olay tu, rugi yang amat sangat kalau korang semua tak terjah farmasi berdekatan dengan anda untuk grab produk ni. 


Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

4 comments

  1. pernah guna dulu.. tapi masa tu skin akak agak bermasalah so time macam tak effective la. Tapi takde la menyebabkan kulit jadi makin teruk. memang best apply sebab rasa lembut je muka. Akak terlepas tengok email kalau tak boleh la dapat review produk ni hehehe

    ReplyDelete
  2. tempat keje takde aircond? :O Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. takdok pom,huhuhu...hahahahah...tapi okeh jahhh,saja mengada,haha

      Delete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..