Jom Dapatkan Foundation Yang Best Di Sini! - AlifNur

Sunday, February 14, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Korangggggggg... share la korang pakai foundation apa? Macam aku kadang-kadang campur jugak. Ada yang pakai sekali lepastu bercapuk terus muka. Pastu mula resah gila. Terus hambar. Lelagi masa pergi event ke apa? Serius hambar sebabnya orang akan tengok muka kita. Sah-sah la tak selesakan. Hmmmmmmm...


Tapi sebelum korang share korang pakai foundation apa? Korang ingat lagi tak haritu aku ada tanya kat facebook sape yang nak try foundation ni? Bagi free pulak tu. Rugi jugaklah sape yang tak apply,hihi... So, macamana? Puas hatikan? Aku rasa dah ramai MUA guna Foundation Instant AlifNur dan gegadis kat luar sana pun dah banyak cuba. Tak percaya baca testimoni dendorang bawah nanti. Gempak jugak.




Foundation Instant AlifNur


Taraaaaaaaaaaa! Pernah dengar tak Foundation AlifNur? Okay meh aku cerita apa itu Foundation AlifNur. Foundation AlifNur ni bukan sekadar foundation tau. Memang foundation istant katanya. Sebelum aku cerita kenapa foundation istant meh aku cerita apa itu Foundation Instant AlifNur.


Foundation Instant AlifNur - Membuatkan kulit muka anda kelihatan flawless dan glowing sekelip mata tanpa dipinta. Diperkayakan dengan Bee Wax, Ascorbic Acid serta Vitamin E yang tinggi untuk menghasilkan kulit muka flawless, glowing serta putih secara sihat. Based foundation ini ialah Pink Base sesuai untuk warna kulit sawo matang ke atas ( kulit melayu )







JANGAN RISAU ALIFNUR LULUS KKM : NOT160103710K

Kelebihan Foundation Instant AlifNur 

  • Full Coverage!
  • Menjadikan kulit muka flawless sekelip mata
  • Menjadikan kulit muka glowing tanpa dipinta
  • Jalan mudah untuk makeup dengan cepat
  • Tidak berminyak
  • Tahan selama 12 jam
  • Tidak bercapuk
  • Tidak merekah
  • Senang dipakai
  • SPF 30 melindungi kulit dari cahaya matahari
  • Menutup parut jerawat, jeragat serta tanda lahir
  • Memutihkan kulit muka dengan kandungan vitamin c
  • Menutup lingkaran hitam bawah mata
  • merawat jerawat, jeragat dan lingkaran gelap bawah mata
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Mudah dicuci
  • Boleh dibawa solat
  • Melembapkan kulit wajah
  • Merawat kulit kusam
  • Senang dipakai
  • Kualiti antarabangsa pada harga mampu milik
  • Satu botol tahan 2 bulan bergantung kekerapan penggunaan



Fakta mengenai Foundation Instant AlifNur
  • Berasaskan 100% bahan semulajadi dan selamat yang bertujuan memberikan kesan makeup flawless dan glowing sekelip mata!
  • Produk penambahbaikan dan rawatan kulit
  • Tinggi kandungan Vitamin E dan C
  • Foundation anti-kulit kusam



TIDAK DISARANKAN MEMAKAI FOUNDATION LEBIH DARIPADA 12 JAM BAGI MENGELAKKAN PENYUMBATAN PADA LIANG PORI MUKA. 







Peringatan: Sila rujuk pakar kulit/doktor sebelum menggunakan produk ini sekiranya anda mempunyai masalah kulit muka yang serius.

CARA PENGGUNAAN
  1. Jari - Sapuan dengan jari yang sangat mudah. Sapu rata ke seluruh muka dengan menggunakan jari yang bersih.
  2. Span - Guna span kering dan ratakan keseluruh muka dengan satu arah sapuan sahaja.
  3. Berus Foundation - 'Dap' kan foundation dengan rata ke seluruh muka.



HARGA PROMOSI:
RM50 FREE POSTAGE ALL
PROMOSI SAH SEHINGGA AKHIR FEBRUARI SAHAJA
*Harga Asal: RM60/RM66 Postage





CARA ORDER:
WHATSAPP 'AN BLOG' KE 019-300 7112





Maklumat lanjut: 
FACEBOOK | INSTAGRAM | WEBSITE *website dalam proses









TESTIMONIAL PARA PENGGUNA FOUNDATION INSTANT ALIFNUR





















Hashtag:
#ALIFNUR
#flawlesskau
#AN
#ANquote
#ANnoona
#ANfeedback
#ALIFNURfacts
#ANbeautytips 
#ANsharing


Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You Might Also Like

9 Komen

  1. Wahhh memang beza muka yang pakai foundation & tak..

    ReplyDelete
  2. Macam best je foundation ni hihi. Elok lahhh full coverage, muka kita ni dah la banyak parut T_T

    ReplyDelete
  3. Pandainya you mekap ! I pakai clinique btw :)

    ReplyDelete
  4. barulah kulit lebih nampak flawless kan..hehe

    ReplyDelete
  5. tengok orang pakai cantik2.. tapi bila nak pakai rasa pelik ja ...

    ReplyDelete
  6. Lama tak singgah.. :)

    www.mejuez.com dah kembali.. ehehe ramai gila blogger dah berhenti jadi blogger.. tinggal berapa kerat je kan..

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..

Terima Kasih Follow Saya