Tips Buang Parut Yang Degil Kau! - Azanis Scar Serum

Thursday, March 17, 2016


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua orang. Sape ada tips nak hilang parut yang degil ni? Dan sape je yang pernah pakai Azanis Scar Serum? Seronok ke idok? Dulu Azanis Scar Serum ni bebiasa aje. Tapi sejak akhir-akhir ni. Dah gebum jadi macam bawah ni. 


Cocoa Butter dengan gabungan istimewa antara Vitamin E dan Cocoa Butter



Apa itu Azanis Scar Serum?

Azanis Scar Serum ini dilengkapi dengan bahan utama yang baru iaitu Cocoa Butter dengan gabungan istimewa antara Vitamin E dan Cocoa Butter, maka terhasillah formula terbaru kami iaitu Vita-Cocoa Booster Formula.


Ia mengandungi 100% Vitamin-E semulajadi (d-alpha tocopherol) yang dirumus dari soya. Vitamin semulajadi D-alpha Tocopherol mengandungi 50% lebih anti-oksidan dan mempunyai daya serapan yang lebih baik dari Vitamin-E sintetik (juga dikenali sebagai Vitamin-E Acetate atau dL-alpha tocopherol). Manakala Cocoa Butter telah dikenali di seluruh dunia dengan keberkesanannya dalam mengatasi masalah parut.



Macamana Azanis Scar Serum ini berfungsi?

  • Ia mempercepatkan proses pemulihan parut serta melicinkan kulit dengan Vitamin-E semulajadi ( 12,000 IU dalam pek 15ml) yang mengandungi paras anti-oksida dan anti-radang yang tinggi.
  • Memudarkan penampilan parut lama dan baru dengan menghidrat dan melembutkan tisu parut disamping menggalakkan proses sintesis kolagen.
  • Kesan dari anti-oksida dan agen pelembap ini juga mampu melicinkan garis-garis halus serta kesan kulit kering.
  • Cocoa Butter bertindak sebagai bahan untuk optimasikan proses di atas. Apabila ia diserap ke lapisan epidermis dan dermis, ia menghasilkan satu lapisan kelembapan dan minyak bagi melindungi kulit dari elemen cuaca yang menjadi penghalang kepada penstrukturan semula kulit yang rosak.


Cara Penggunaan Azanis Scar Serum:-
  • Sapukan sedikit Azanis Scar Serum pada permukaan parut. 
  • Gunakan setiap pagi dan malam atau sekerap yang diperlukan.
  • Untuk parut pembedahan, tunggu sehingga luka telah sembuh/tertutup dan jahitan dikeluarkan sebelum menggunakan Azanis Scar Serum




TESTIMONI PENGGUNA AZANIS SCAR SERUM
Selanjutnya: SINI



Tips Hilangkan Parut - Azanis Scar Serum

Berkesan dengan Vita-Cocoa Booster Formula



Kandungan Azanis Scar Serum:-
  • Minyak Asas
  • Botanicals
  • Vitamin E




Pun dah banyak terjual dipasaran. Bagi parut yang timbul tu aku sarankan korang kenalah sabar sikit. Tak la pakai sebotol terus okay. Buat masa ni harga sebotol RM60 sahaja,ampa nak order kat aku pun boleh ^___^


Untuk maklumat lanjut:-




Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com


You Might Also Like

0 Komen

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..