Famous Perfume Ni !

by - April 18, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sape suka perfume? Sebenarnya aku suka perfume laki,huhu... Polo black paling aku suka even bau dia menusuk ke kerongkong sendiri. Tapi suka! Dan sejak dua menjak ni perfume jenama De'Xandra ni memang letop habis. Sana sini sembang pasal De'Xandra. Aku yang ketinggalan ni pun baru nak tahu. Kawan-kawan aku siap ada yang jual lagi perfume ni. Memang laku keras la weh.


Haritu, kebetulan lupa nak bawak perfume masa gonjeng di Pulau Perhentian dan Kelantan haritu.pastu boleh pulak member aku hulur sebotol perfume De'Xandra ni. Alang-alang sembur la 2 3 kali. Hahha...


Sebelum aku gebang panjang lagi, perfume De'Xandra ni adalah minyak wangi yang diinspirasikan dari wangian berjenama terkenal antarabangsa yang mendapat permintaan tinggi di Malaysia. Bau dia tahan lama pastu harga worth it la orang kata. Lagipun, jimat dan tahan lama ni ciri utama perfume De'Xandra awak. Bauan yang terkenal dan laris adalah faktor utama untuk jualan perfume De'Xandra ni. Memang patut la pun orang kerumun -..-"


Sebab kenapa perfume De'Xandra ni terkenal:-
  • Boleh dibawa solat
  • Dah tentulah produk bumiputera jang oiiiiii
  • Setanding produk antarabangsa *Tengok bau-bauan dia auwwwww, rasa nak semua.
  • Tahan lama *bergantung semburan ampa tu banyak mana
  • Mudah dibawa ke mana-mana sahaja. Helok la tu, haritu bawak p trip, security check di airport lepas. Lega mak noks
  • Menepati kehendak pelanggan di Malaysia. Mana taknya, takyah dah nak fikir keluarkan duit yang banyak semata-mata untuk perfume bau yang sama ye dok 
  • 35ml,EDP
  • Ready stock sokmo. Jangan risau!

PRICE: RM65



Perfume De'Xandra Inspired by Lancome : La Vie Est Belle


Aku pilih Lancome : La Vie Est Belle .  Yang ni bau dia boleh la. Tapi keras sikit baunya dengan aku. Tekak memasing kot. Tapi okay je, sembur sesikit sudahlah kan. Setiap botol ada nama perfume, so tak perlu risau la.


Packaging Perfume De'Xandra


Haaaaa, ni packaging perfume dia. Lawaaa design dia... Tapi kertas, kena air haritu sekejap je rosak packaging dia. Sayangggggggg betullah,huwarghhhhhh...



Semburan Pengikat Kasih, boleh gitu? 


Kalau korang terjah website De'Xandra nanti. Korang akan perasan 8 benda iaitu Dexandra Perfumes, Tester De'Xandra 3ML, Wish card vial, XNDA Tshirt, C&H,  detox Foot Patch, Mary Kay dan marketing tools. Keseluruhan jumlah perfume ni ada 52 jenis bauan dan 24 jenis laki dan 28 jenis perempuan. Haaaaaa, so pepandailah pilih bau,hikhikhik...


Dan part yang paling aku suka adalah marketing tools. Wahhhhhhh,bagus betul owner De'Xandra ni. Siap sediakan marketing tool untuk anak-anak buah dia. Terbaikkkkkkkk! 


Untuk tempahan:
013-3922 437 (ina) - Order
013-2644 301 (Mira) - Order
013-2644 310 ( Lia) - Apply to be reseller
014-3427 962 (ida) - Apply to be reseller


Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

3 comments

  1. comelnyaa..sekarang perfume ni memang famous

    ReplyDelete
  2. wah bestnya onie...suka bau yang tahan lama, senang tak payah sokmo nak spray

    ReplyDelete
  3. Kita beli lancome Hypnose. Mangi mangiii

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..