Tips Hilangkan Lingkaran Gelap Bawah Mata!

by - April 26, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Korang ada tips tak macamana nak hilangkan kesan spek kat hidung (jangan suruh aku pakai contact lens dah,hahaha) dan hitam bawah mata tu? Lelagi bila aku tak cukup tido. Memang nampak sangat mata aku. Eyebag tak payah kata. seluas taman eyebag kat muka,lulz... 


Tips hilangkan eyebag


Haritu, aku terjumpa dengan produk Dhafia iaitu Active Beauteye Serum. Serius seronok gila pakai. Sekarang nak kemana-mana mesti letak dalam handbag. Sebab style aku ni asal bangun tidur memang bersepai la eyebag,hewhewhewhew....



Produk Info:
Dhafia Active Beauteye Serum
By Dhafia World (SA0367748-W)


Active Beauteye Serum


Pengenalan Produk:
Dhafia Active Beauteye Serum adalah produk yang boleh membantu pengguna di luar yang amat mementingkan kecantikan dan penampilan lebih muda serta berkeyakinan. Produk ini dapat membantu pengguna merawat kedut bawah mata,eyebag,lingkaran gelap,kedut di dahi dan ianya juga bertindak sebagai agen anti penuaan. Formula hebat dari USA dan Canda terbukti berkesan merawat masalah mata anda kurang dari 5 minit.


*Betul korang, aku (mek onie) kalau sapu serum ni lepas 5 minit lingkaran hitam dan eyebag tak berapa nak jelas dari sebelum pakai. Untuk aku, aku tak suka apply bebanyak sebab takut nanti masa pakai foundation dan bedak muka bercapuk. So,aku sapu ala kadar mengikut kuantiti yang bersesuaian.


Tips hilangkan lingkaran gelap bawah mata




Kelebihan Produk:
  • Anti Kedut
  • Lingkaran Gelap
  • Lebam Bawah Mata @ Eyebag
  • Anti Penuaan

Percubaan untuk kali pertama haritu memang menjadi.*abaikan kesan spek kat hidung tu,lol



Formula khas dari luar negara:
  • ALDAVINE By Lucasmeyer, Canada
  • HALOSPHERE By Koda, US

Jangan risau korang, bahan asas kesemuannya adalah dari sumber natural dan selamat digunakan oleh pengguna. Produk telah didaftarkan dengan Notifikasi - KKM 160401225K

* Apa-apa keraguan boleh google je mengenai formula ini.


Harga Jualan:
PROMOSI Pelancaran 30 hari Dhafia Active Beauteye Serum
  • Untuk 2 unit hanya RM120/RM130 SS dan free postage. Harga asal untuk 2 unit RM220/RM230SS. Biar mahal asal puas hati ^_^
  • Digalakkan untuk digunakan pada awal pagi dan sebelah malam sebelum tidur


Tips hilangkan masalah penuaan



Kuantiti Produk:
15ml - Tahan selama 3 minggu atau lebih depend pada penggunaan.


Keberkesanan Produk:
Kesan penggunaan boleh dilihat dalam masa kurang dari 3 - 5 minit tapi kalau nak bagi berkesan bagi jaga masa yang panjang wajiblah digunakan dengan kerap dan konsisten ye anak-anak semua.


Serum Mata


Sape yang sesuai pakai Active Beauteye Serum ni?
  • Para wanita atau lelaki yang sudah menjangkau umur 30-an ke atas
  • Digalakkan digunakan bagi yang ingin merawat masalah kedut bawah mata,eyebag,lingkaran gelap,garisan halus dan anti penuaan.
  • Juga pada wanita yang masih muda dan selalu mempunyai masalah tidak cukup tidur (Mata sembab)


Jadi, Active Beauteye Serum memang favourite aku sekarang ni. Cuma bila pakai kena ambil masa untuk kering balik sebelum apply make up. Takut tercapok,,hik... Apapun,korang patut cuba benda ni.. Aku kadang sebelum tidur pun mesti sapu dengan harapan esok tak bawak muka sembab ke opis,hahahahhahahahahaha :)


Okaylah korang, apa-apa boleh contact bawah ni ye. 
Terima kasih Active Beauteye Serum! <3


Sebarang pertanyaan atau tempahan:
013-596 1769 // 019-370 3661





 Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com



You May Also Like

2 comments

  1. Tang pakai spek ada kesan dkt hidung tu pn x suka juga. Klu time kerja, bila bukak hbs comot bedak

    ReplyDelete
  2. eye bag kita memang dah x leh nak control lagi dah...makin hari makin gelap...nak cuba nanti produk ni...

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..