BESARKAN DAN ANJALKAN PAYUDARA DENGAN CARA PALING SELAMAT DAN BERKESAN

by - August 03, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Besarkan dan anjalkan payudara dengan cara paling selamat dan berkesan? Yes, tajuk agak mencabar jugak kali ni,hahaha... Harap-harap anda tak kecam saya la kan dan please jujur siapa yang teringin nak besarkan dan anjalkan payudara please baca entri saya kali ini. Kadang tahu jugak benda ni sebenarnya idaman semua wanita kat luar sanakan? Betul tak betul tak? Cepat ngaku,hehe..




Jus Primadona ini datangnya dari Sufee Snow Signature yang dah pun terkenal di Malaysia, Singapore, Brunei dan Indonesia. Dengan campuran Kurma dan Pueraria Lobata mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat. Ia telah digunakan berabad lamanya sebagai herba anti-penuaan. Pueraria Lobata juga terkenal sebagai herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara di samping memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul. Hasil penggunaan yang kerap pasti memberi impak kepada saiz payudara yang asal kepada saiz idaman.





Kegunaan dan manfaat

Payudara:-
  • Membesarkan saiz payudara dalam masa seminggu
  • Menegangkan buah dada dan belahan
  • Menghidrat, menguatkan dan menggiatkan semula tisu payudara dan matriks kulit payudara
  • Memulihkan kekuatan tisu penghubung. Dengan itu, membolehkan kedua untuk mengangkat dada
  • Menghapuskan stretch mark pramatang di bahagian payudara
  • Meningkatkan kelembutan dan keanjalan payudara
  • Mangatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
  • Mencerahkan puting susu
  • Seimbangkan saiz payudara 

Punggung:-
  • Menaikkan punggung yang jatuh
  • Menganjalkan punggung
  • Menjadikan punggung anda kelihatan seksi
  • Mengetatkan miss v 
  • Menghilangkan bau miss v
  • Mengatasi masalah kering ketika bersama suami
  • Meningkatkan keinginan seksual
  • Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami

Kesihatan kulit:-
  • Mencegah kanser
  • Melindungi sel dari kerosakan radikal bebas
  • Menambah tenaga
  • Menghilangkan masalah keputihan
  • Merawat masalah rahim
  • Mengatasi masalah dalaman wanita

Kandungan Primadona:-

Apa yang ada dalam Jus Primadona ini adalah jus kurma, madu, ekstrak pueraria lobata, jus delima, ekstrak pueraria mirifica, ekstrak kacip fatimah, ekstrak red clover, stevia, ekstrak halda, ekstrak saw palmetto, ekstrak lotus, ekstrak acai berry, serbuk jus buah oren dan air R.O.


Macamana nak guna?

Nak dapat kesan yang pantas silalah rajin-rajinkan diri selalu amalkan 2 sudu plastik sebelum sarapan pagi dan 2 sudu pada waktu malam sebelum tidur. Sebelum nak guna tu goncang dulu, barulah sedap. Pastu make sure simpan Jus Primadona ni bebaik dalam suhu bilik dan jauh dari kanak-kanak ye. 










Apapun, jangan lupa jaga kesihatan. Nak cantik luar kenalah cantik dalam dulu,hehe...Sebarang pertanyaan boleh hubungi:-



Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

3 comments

  1. mekasih cik bagi tips ni.... ekekeke

    ReplyDelete
  2. Wahhh...power dah mek review produk2 gini..

    ReplyDelete
  3. mek onie pun minum jaga kesihatan dr skrg ya boh.. terbaek

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..