11 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIH SERAI WANGI, LERY GROUP

by - December 14, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Banyak semut, banyak bendasing datang dalam hidup ampa? Okay, mudah! Ini ada penyelesaiannya.


LERY GROUP!!!!!!!
LERY GROUP!!!!!!!
LERY GROUP!!!!!!!


11 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIH SERAI WANGI,LERY GROUP!

  • Sebab produk ini berasaskan HERBA.
  • Sebab mereka mula-mula lagi dah melalui fasa kajian dan penyelidikan. 
  • Tujuan fasa kajian dan penyelidikan ini kerana, LERY GROUP sangat menitikberatkan pengguna yang menggunakan produk LERY GROUP.
  • Produk LERY GROUP ini berkualiti, mampu milik juga menjadi tagline kepada LERY GROUP.
  • Setiap produk yang dikeluarkan LERY GROUP ini berpandukan elemen keperluan setiap pengguna.
  • Mudah nak beli kerana produk ini boleh didapati melalui LAZADA MALAYSIA dan GJ MART di AU2 KERAMAT, Pasaraya As-Syakirin Melawati dan Suri Halal Mart, Ukay Perdana.
  • Pada 2017, produk-produk dari LERY GROUP bakal dipasarkan di pasaran runcit melalui rangkaian hypermarket di Malaysia
  • Produk ini berasaskan PATI SERAI WANGI dan formula yang dihasilkan adalah sangat istimewa di mana TIADA BAHAN KIMIA, TIADA KANDUNGAN DEET, TIADA KANDUNGAN ALKOHOL.
  • Of course selamat untuk anak-anak kita.
  • Mampu menjaga kulit, keselamatan, kebersihan keluarga anda dan anda sendiri.
  • LERY GROUP ini terkenal dalam kalangan hotel-hotel dan restoran Malaysia antaranya Hotel Cyberview Resort & Spa Cyberjaya, Hotel Palm Inn Ampang, Nasi Kandar Kajang Bangi, Hotel Le Meridien Kuala Lumpur dan banyak lagi.



Moisturising Hand Wash + Insect Repellent

Insect Repellent
Insect Repellent
55 ml: RM7.90
500 ml: RM15.00
1 liter: RM30.00
10 liter: RM300

Fungsi:
  1. 100% bertindak sebagai agen penghalau serangga dan tikus (terutama masalah serangga yang serius)
  2. Bertindak sebagai pengganti kepada AEROSOL yang tidak memberhaya kepada kanak-kanak
  3. Bertindak sebagai 100% agen untuk mencegah dan menghilangkan bau bilik yang hapak.
  4. Bertindak sebagai aromaterapi yang berfungsi melegakan tekanan emosi dan membunuh bakteria di dalam udara.
  5. Bertindak sebagai penghalau semut dan serangga yang lain pada tumbuh-tumbuhan.
  6. 100% dapat membunuh anai-anai.


Cara penggunaan:
  1. Hanya semburkan Insect Repellent pada bahagian yang diinginkan. Tak perlu lap pun.
  2. Untuk masalah serangga yang serius semburkan 2 kali setiap hari untuk 3 hari berturut-turut.
  3. Untuk masalah bilik yang berbau hapak, campurkan Insect Repellent dengan sedikit air (mengikut anggaran masing-masing dan keluasan bilik) ke dalam mesin aromaterapi dan pasangkan untuk setiap 1/2 jam (mengikut tahap masalah bau hapak tu)
  4. Untuk mengelakkan dari serangga pada tumbuh-tumbuhan, hanya semburkan Insect Repellent pada tumbuh-tumbuhan dan biarkan.



Moisturising Hand Wash

Moisturising Hand Wash

Fungsi:
  1. Dapat membunuh bakteria pada tangan.
  2. Dapat melembutkan tangan.
  3. Air bilasan tangan yang mengalir ke dalam saluran paip dapat membunuh serangga di dalamnya.


Cara penggunaan:
  1. Letakkan je sikit cecair pencuci tangan pada tapak tangan, gosok dan bilas.



2 in 1 Multipurpose Cleanser

2 in 1 Multipurpose Cleanser
1 liter: RM16.90
10 liter: RM169.00

Anti Aedes & Zika

Citronella Shower Gel Anti Aedes & Zika
500ml: RM16.90

Fungsi:
  1. Bertindak sebagai gel mandian yang mencegah dari terkena gigiatan nyamuk Aedes dan Zika.
  2. Melembutkan kulit.
  3. Menyegarkan badan.
  4. Air bilasan mandian yang mengalir ke saluran paip dapat menghalau serangga-serangga yang berada di dalamnya seperti lipan, cacing halus dan semut.
  5. Mengharumkan bilik mandi.
  6. Dapat membunuh bakteria pada kulit.
  7. Dapat dijadikan sebagai losyen bagi mencegah gigitan nyamuk terutama apabila menyertai aktiviti perkhemahan dan merentas desa.

Cara penggunaan:
  1. Letakkan sedikit Citronella Shower Gel Anti Aedes dan Zika pada tapak tangan dan campurkan sedikit air dan lumurkan pada badan serta bilas.
  2. Bagi penggunaan losyen, hanya lumurkan sedikit pada lengan dan kaki atau leher sebelum memulakan aktiviti perkhemahan dan merentas desa.




2 in 1 Multipurpose Cleaner

2 in 1 Multipurpose Cleaner

Fungsi:
  1. 80% agen penghalau serangga seperti lipas, semut, cicak, lalat, lipan, tikus dan sebagainya.
  2. Dapat mengurangkan bau hapak pada sofa, karpet, tilam dan bantal.
  3. Dapat membunuh pepijat pada tilam, bantal, sofa dan karpet.
  4. Dapat membersihkan sebarang permukaan seperti lantai, kabinet, meja dan sebagainya.
  5. Dapat menghilangkan kotoran degil seperti kotoran yang bergetah dan gris.
  6. Dapat menghilangkan kotoran degil pada pakaian.

Cara penggunaan:
  1. Hanya perlu campurkan 2 penutup sukatan 2 in 1 Multipurpose Cleaner dengan setengah air baldi ( bagi 1 botol 1 liter atau 10 liter) dan mop.
  2. Untuk masalah serangga serius, para pelanggan perlu mengemop sebanyak 2 kali sehari untuk 3 hari berturut-turut.
  3. Untuk tujuan mencuci lantai, tandas dan sebagainya, hanya semburkan sedikit mengikut anggaran masing-masing, kemudian sental dan bilas.
  4. Untuk tujuan mengelap sebarang permukaan seperti meja, cermin, tingkap dan sebagainya, hanya semburkan 2 in 1 Multipurpose Cleaner dan lap. Tak perlu bilas dan sebagainya. Semburan perlu dilakukan 2 kali setiap hari untuk 3 hari berturut-turut.


Untuk maklumat lanjut korang boleh terjah link bawah ni ye...So, rumah sape yang dah pakai penyembur dari LERY GROUP ni? Macamana kesan dia? Bestkan.  :)




Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

0 comments

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..