WEEKEND DENGAN DIGI PALING JIMAT! UNLIMITED OKAY!

by - December 15, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Sape kat sini tengah tercari-cari postpaid plan untuk smartphone anda? Kebanyakan aku weekdays mesti akan guna internet di rumah dan off mobile data,hewhewhew. Korang pun selalu buat macam tu kan? Tapi bila fikir weekend je mesti serabut dah. Mana taknya, lelagi kalau macam aku ni mesti nak kena always on internet. Bukan tu je, kalau ada event masa weekend memang aku akan fikir internet dulu. Mudah nak update segala gambar di media sosial. Macam yang aku guna sekarang ni data dan 1GB untuk 24 jam 🕐🕑🕒🕓🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚. Okay, untuk aku memang tak cukup,haha...Tamakkan? Yesssss, umum pun tahu... Untuk loading satu media sosial contohnya instagram memang memerlukan data yang cukup kuat untuk upload dan scroll gambar di instagram. Itu bukan instagram sahaja, facebook dan blog pun sama.



Yes. Saya adalah anti sosial 😂😂😂😂😂😂😂😂
Inilah sebab bila internet ni sangat-sangat memerlukan. Walaupun aku selalu travel, kerja masih berjalan. Namun dengan adanya internet, ianya mampu memudahkan kerja seharian. So, siapa kata internet tak penting ni?


Enjoy ur weekend with DIGI POSTPAID 110 !


Pernah sekali, aku pergi event 🎤🎬🎈🎊🎋 . Kebetulan di event tu memerlukan untuk aku buat live update. Tapi nasib aku time tu sangatlah tak baik. Sebab internet aku sangat slow dah data dah nak capai limit dia. Kau rasa? Panas jugak aku time tu,haha.... Seriously 1GB untuk satu hari memang tak cukup. Itu kalau dalam negeri sendiri, kalau luar negeri dan oversea? Mesti terpinga-pinga. Mana la nak cekau internet ni. Malas nak beli data. Yang style jenis beli data everyday masih okay la kot. Tapi sape yang memang pakai sebulan 1GB 1 bulan, haaaaa sila kesat air mata sekali,haha...



Bukan apa, sebab aku sendiri pun pernah pakai postpaid yang 1 bulan ada 1GB je, kau rasa? Gigih aku nak on off instagram, facebook,email segala bagai tu? Jenis aku memang sentiasa on segala media sosial, sebab aku ni jenis tak rajin nak login dan logout. Walaupun login logout ni software always running dan menghabiskan data korang tapi aku jenis macam tu, mesti nak kena on je,hahaha....


Everywhere Mek Onie always online ✅


Login instagram 😍
login facebook 😂
login twitter 😅
layan youtube 📺
layan blog 📝




Sekali tet tet tet tet. 📢📢📢📢📢



Dapat 1 mesej mengatakan anda sudah menggunakan 90% dari 100% internet 😨, walhal korang bayar beratus tapi tak sampai seminggu data dah nak habis? Haaaaaaaa, aku rasa korang wajiblah berubah. haaaaa, bukan ubah telefon korang tu, tapi korang ke ubah postpaid korang tu. Bukan apa, aku pun selalu je kena macam tu, nak hempuk-hempuk je rasa handphone tu haaa,huhu..



ONLINE DI VIETNAM

INTERNET PELENGKAP BAGI KAKI PELANCONG

Prefer DIGI POSTPAID 110  !!



Macam tajuk kat atas tu, aku cakap weekend dengan Digi paling jimat! Unlimited okay! Whattttttttttt? jimat? Weekend? Unlimited? Terkejut aku bila singgah kedai DIGI di Plaza Masalam. Punya sesaja usha, sekali aku macam nak termenangis tengok plan dia 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭



Singgahlah kejap tengok plan Digi tu. Rupanya, Digi sekarang ada Postpaid Digi yang TERBARUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Haaaaaaa, nak termenangis. Itu baru tahu Digi ada plan baru. Belum tahu lagi part yang lain. Kalau korang nak tahu, Digi telah melancarkan pakej terbaru iaitu NEW DIGI POSTPAID PLAN!!!


Jom Travel Bersama DIGI POSTPAID 110 !

DIGI POSTPAID 110  always win !



Apa yang ditawarkan ni?

💋 Of course lah kuota yang lebih dan berdesup laju dia.

💋 Kalau korang nak tahu, pelan baru ini hanya dipanggil dengan DIGI POSTPAID sahaja. So, janganlah tersilap beli pulak nanti. Lelagi yang jenis macam aku ni haaaaa,24 jam online,hahaha.

💋 Kepantasan macam aku cakap atas tadi. BERDESUP! dan yang menariknya lagi, data internet banyak. So, instagrammer, facebooker, twitterians..Nah! Aku sarankan korang pakai DIGI POSTPAID ni ....

💋 New Postpaid Plan ini menawarkan harga mampu milik iaitu RM110/month dan aku rasa harga ni sangat berbaloi dan tak rugi langsung!

💋 Kuota internet? Kalau macam dulu aku pakai sebulan RM198 hanya untuk 1GB dan beberapa minit untuk panggilan percuma tapi untuk Postpaid ni, korang ada 25GB for all day. Gilakan korang? Nak banding yang 1GB aku pakai dulu tu,wahwahwah..Memang tak pernah cukuplah internet aku,haha


Take photo, record video and anything then upload !

💋 Inilah yang paling best sebab asal hujung minggu je korang dah tak payah risau sebab UNLIMITED 4G tau. Haaaa,gunalah sampai lebam ye korang,haha.

💋 Unlimited call untuk semua networks? Yesssss.... korang boleh bergayut lama dah pasni. Mak aiiiiiii, ini cobaan apa ni wahai DIGI,best gila! 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

💋 Internet rollover wehhhhhh! 😱😱😱😱😱😱Apa benda la rollover ni haaaaaaa....Jadi, kalau bagi data internet korang masih ada dan dah sampai hujung bulan. Haaaaa, korang jangan risau pulak...Bayar mahal-mahal, tapi internet tak boleh transfer ke bulan berikutnya. Haaaa, untuk postpaid yang ni, korang tak perlu risau. Sebab internet akan di rollover-kan. Haaaaaaaaaa... Puas hati? hehe..

💋 FREE ROAMING? Andddd what???????? Kenapa free roamingggg! Bestnya lahai. So, untuk korang kaki travel aku sarankan korang pakai plan ni haaaaa... Sebab korang akan dapat 5GB internet dan 60mins) di mana? Of course negara yang terpilih adalah Singapore, Thailand, Myanmar, Indonesia dan Brunei. Haaaaaaaaaa, so..tak payah sesusah dah pasni nak beli simcard ke postpaid kat negara ye korang,hahhaahahha.
🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚
💋 And the last but not least is a free apps: Capture -100GB iflix dan 60 hari.



So, puas hati? Lelagi part RM110/monthly tu...sesungguhnya, pakej yang RM110 sangat best sebab dah upgrade dengan pakej-pakej yang menarik! So, siapa kat sini memang dah guna DIGI? Seronokkan pakai Digi Postpaid????? Tak menyesal langsungkan :)



Tak percaya lagi? Okay takpe... korang tengok sini sekali 💕💕💕💕 
Maka, weekend dengan DIGI paling jimat dan unlimited!!!!
Itu yang best,hehe..nasib baik ada #DigiLetsInspire 😍


| 💜WEBSITE | FACEBOOK | TWITTER💜 |

Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com




You May Also Like

8 comments

  1. wow....seriously good package... unlimited on weekend lagi.... menarik nih..
    www.mytravellicious.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaaaaaaa.....good package with good price :D

      Delete
  2. Digi memang terlampau jimat.. rugi siapa tak guna digi

    ReplyDelete
  3. jimat giloo weh.. tp sayyyanggg Digi aku dah kena block pasal lama sangat tak topup hahahahaha... T_T

    ReplyDelete
  4. Saya pakai pakej yang murah sekali. hehe.

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..