CAFE HISPTER DI KOTA DAMANSARA, CAFE STUDIO

by - January 16, 2017

Assalamualaikum dan salam sejahtera korang. Siapa seorang food hunting cafe hipster dan suka lepak di cafe hispter ni? Haaaa, korang wajib baca entri ni tau. So, bagi sesiapa yang sukakan satu keunikan. Mohon singgah ke Cafe Studio ni di The Strand, Kota Damansara sahaja. Seriously makanan, minuman dan coffee dorang letop kebabom!


Cafe Studio
Waktu operasi:
Weekdays & Weekend
10.00am-8.00pm
Selasa tutup
Tel: 03-6151 9186


Antara yang bestnya di sini adalah Sandwich, Western Food, Salad, Coffee dan macam-macam lagi. Sandwich tu korang wajib try tau. Kalau korang nak tahu, coffee di sini dibuat dengan penuh kasih sayang tau. Dengan peralatan yang cukup unik dan hebat akan membuatkan si pencinta coffee nak datang ke sini lagi. So, siapa yang dah try sila mengaku cepat? 🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋 Sedap ke idok? Bukan makanan je letop. Dekorasi dalam cafe ni membuatkan korang sendiri akan cakap begini, " Ya Allah, taknak balik boleh tak? Nak stay lama-lama kat sini " ? Haaaa, macam tu la aku pun bila jejak masuk dalam cafe ni,haha.. Haaaaaa, nak tengok apa yang menarik di Cafe Studio, jemputlah tengok gambar aku bawah ni,hehe...



CAFE STUDIO, KOTA DAMANSARA

CAFE STUDIO, KOTA DAMANSARA

CAFE STUDIO, KOTA DAMANSARA

CAFE STUDIO, KOTA DAMANSARA

CAFE STUDIO, KOTA DAMANSARA

CAFE STUDIO, KOTA DAMANSARA

CAFE STUDIO, KOTA DAMANSARA

CAFE STUDIO, KOTA DAMANSARA

CAFE STUDIO, KOTA DAMANSARA

CAFE STUDIO, KOTA DAMANSARA

CAFE STUDIO, KOTA DAMANSARA

CAFE STUDIO, KOTA DAMANSARA

CAFE STUDIO, KOTA DAMANSARA

CAFE STUDIO, KOTA DAMANSARA

CAFE STUDIO, KOTA DAMANSARA

CAFE STUDIO, KOTA DAMANSARA

CAFE STUDIO, KOTA DAMANSARA



Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

3 comments

  1. memang unik sangat tengok glass tu, macam lama kak mila tak datang blog onie.

    ReplyDelete
  2. unik la... hahaha . tak pernah jumpa lagi yang macam ni

    ReplyDelete
  3. Unikkknyaaa. Rasa macam berada di awang awangannnnn je kalau makan kat sini.

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..