JAM TAWAF SEAKAN DANIEL WELLINGTON

by - January 16, 2017

Yeay, siapa pernah dengar jam tangan jenama Daniel Wellington? Tapi entri kali ni aku bukan nak share jam brand DW tu. Tapi aku dah jumpa jam tawaf seakan Daniel Wellington ni. Feeling sekejap,ahaha.. Apapun, jam yang aku pakai ni clockwise. Cuma nama je TAWAF,hehe..

Brand: Tawaf Watches
Nama: Women Safa 26mm 
Color: Rose Gold
Harga: RM150

Kenapa korang kena beli jam TAWAF ni?

🕘Saiz perempuan pun ada.
🕘Tali dia cantik!
🕘Permukaan dalam jam berwarna putih dan aku suka sangat.
🕘Nombor di jam takde, tapi ada kristal yang mengerlip!
🕘Memang aku suka.Citarasa kaum wanita.
🕘Jam yang stylo, minimalis, classy dan elegen dengan gabungan warna putih, merah dan biru.
🕘Sesuai untuk semua gaya.
🕘Setiap jam yang korang beli akan dibungkus cecantik dalam kotak hadiah berbentuk mini-kaabah.
🕘Percuma je tau kotak dia.Pengeposan ke seluruh negara.



ROOPAWAN - TAWAF WATCHES

ROOPAWAN - TAWAF WATCHES

ROOPAWAN - TAWAF WATCHES

ROOPAWAN - TAWAF WATCHES

ROOPAWAN - TAWAF WATCHES

Kalau rasa berminat jangan lupa terjah link bawah ni tau :D



Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

2 comments

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..