TAK PAYAH DAH BELI SUP DRIVE THRU TU, JOM BELI SUP INI!

by - January 31, 2017

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Dah, tajuk tu tak takut ke kena saman dengan TETTTTTTTT onie oiiiiiii..Suka-suka petik nama,haha... Okay.. Cerita dia begini. Sebab apa korang tak payah dah beli sup DRIVE THRU tu?? Haaaaaaa, aku pun sebelum ni banyak kali jugak drive thru la... beli dekat kaunter la..Tapi bila aku terperasan dengan satu produk ni. Haaaa! Buat aku tertarik nak beli dan makan! Sebab apa? Sebab produk yang aku nak cakap ni berkonsepkan sup. Haaa? Sup apa ni? Haaaaaa, sebab tu aku tertarik gila nak cuba.


MRP DIET



MRP DIET

MRP DIET

First time kenal sup ni aku terus tak menyabar nak cuba. Pada mula percubaan tu aku macam takut jugak nak cuba. Sebab macam pelik. Tapi bila percubaan pertama aku jadi macam tak keruan. Sebab sup dia sedap yang amat. Kalau macam korang yang kuat makan tu kan. Ambik je 2 sachet terus. Kalau korang semua nak tahu. Sup ni sebenarnya sesuai yang amat sangat buat korang yang tengah sibuk nak berdiet tu. Takut selalu lapar je? Dah! Jangan risau. MRP Diet ada ni haaaaaaaa... Terbukti berkesan sebab satu hari tu aku ambik 1 sachet pada waktu pagi dan tengahari tu tak risau nak makan apa dah. Sebab sup kurus ni mengenyangkan korang. Sebab tu la aku cakap, MRP Diet ni sesuai untuk orang yang nak kurus.


Bukan tu je. Terus bertenaga satu hari. Dah la tahan lapar. Bertenaga pulak tu. Actually sebelum ni aku ada jugak try produk untuk kurus since berat aku pun sekarang ni nak cecah 50kg. Haaaa, korang tengok je aku ni kecik. Tapi berat badan aku dah nak dekat 50kg weh. Seram pulak aku rasa,hahahahaha..Tapi bila cuba yang itu yang ini. Finally aku jumpa produk yang boleh telan dan tak rasa nak bluwekkkk pun bila masuk.


MRP DIET

MRP DIET

Yang bestnya, harga berpatutan sangat! RM129 je sekotak. Dalam kotak tu ada 3 perisa iaitu 10 ayam, 10 tomyam, 10 mushroom. Paling best perisa mushroom soup! Sebiji rasa macam bubur DRIVE THRU tu. Serius best gila! Bukan aku yang cakap tau, Tapi Founder Zawara sendiri dah membuktikannya. Kalau korang tak percaya, korang tengok website MRP Diet nanti. Banyak dah pengalaman yang cuba MRP Diet ni.


BAGAIMANA MRP DIET BERFUNGSI?


  • Menyekat lemak ke dalam badan.
  • Juga membakar lemak ketika anda tidur.
  • Mengempiskan perut yang buncit.
  • Membersihkan usus serta mencegah kanser usus.
  • Menghalang pembentukan lemak asid dalam badan.
  • Awak akan berasa kenyang sehingga 5 jam.
  • Membantu memudahkan pencernaan.
  • Meningkatkan tenaga/metabolisme. 

Korang nak cantikkkkk? Haaa, MRP Diet ada! Kang dah kurus, macam-macam aktiviti korang boleh buat. Pakai apa pun cantik dahhh haaa.. Takde dah kena keji badan macam dinosaur. Bukan tu je. Risiko penyakit gemuk seperti sakit jantung, darah tinggi, kencing manis yang menyebabkan anda buta dan kena potong kaki berkurangan secara ketara tau. Wallahualam. MRP Diet ni merupakan produk yang buat korang kurus dengan cepat, mudah dan sedap :D


CADANGAN PENYEDIAAN:

  • Tuangkan air mendidih 180ml dan kacau. Hidangkan semasa panas.
  • Mudah!


MRP DIET


Macamana nak dapat MRP Diet ni? Haaaaa, korang boleh terjah website MRP Diet, toko jamu dan stokist yang berdaftar. Make sure korang kena dapatkan yang original tau. Nak kurus dengan cepat dan senang. Sila terjah! Boleh amalkan makanan kegemaran korang ni 1 kali 1 sachet sahaja dalam 100 kalori.

MRP Diet adalah Sup Kurus PERTAMA DI DUNIA berasaskan sup Tom Yam, Sup Ayam dan Sup Cendawan yang sangat lazat, mengenyangkan dan menghilangkan lemak degil dengan berkesan dan CEPAT!


WHATSAPP: 010-822 0000


Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com


You May Also Like

2 comments

  1. Sesuai sangat bagi yang nak diet tapi tak dapat kalau tak makan.

    -Diari Mummy Muhaimin-

    ReplyDelete
  2. Huihhh sedapppnya mekonieee.

    http://www.uyulrosli.com

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..