ULANGTAHUN TONTON DI THE CURVE HARINI,JOM! MASUK PERCUMA JE!

by - April 22, 2017



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Yeayyyyyyyy! Sabtudayyyyyyyy! Jujur aku cakap, asal hari sabtu ahad je aku bahagia tak tentu pasal. Entahhhh..mungkin hari sabtu ahad boleh ke sana ke mari buat benda kita suka. Walaupun kadang-kadang tu penat dia Ya Rabbi, tapi kaki ni still tak duduk diam dan alhamdulillah...Kesihatan buat masa ni masih sihat walafiat wakkk... Jadiiiii, pertama sekali aku nak ucap Selamat Menyambut Ulangtahun Tonton! Finally, jumpa lagi kita walaupun selama ni hanya buat carian di laman web Tonton semata-mata nak tengok drama latest. Tahniah Tonton!


Disebabkan 22 April 2017 adalah sambutan ulangtahun Tonton, jadi mereka telah sama-sama turun padang untuk Konsert Jom Tonton dan aku berkelapangan untuk pergi harini. Yeayyyyyyy! Katanya ramai artis turun padang semasa Konsert Jom Tonton ? Benarkah atau suatu kebetulan? Haaa! Jadi kalau korang datang ke Konsert Jom Tonton ni, mohonlah jangan lupa untuk join persembahan malam tu sebab akan ada artis seperti Kumpulan Forteen, Sufian Suhaimi, Kaka Azraff, Wany Hasrita, Ning Baizura, Bunkface, Ara Johari, Azlan & The Typewriter dan ramai lagi wehhhhh... So, macamana korang? Still berkata-kata sambil bermonolog samada nak pergi atau tak? Haaaaaa, mohon meriah sikit korang.


Bukan persembahan malam tu je korang, bazar jualan pun ada yang bertujuan untuk memeriahkan lagi Konsert Jom Tonton. Booth apa je yang ada eh? Okay begini, korang pun jangan lupa datang ke booth Roopawan (www.roopawan.com) dan banyak lagi. Tak sabar jugak nak tengok kat booth ada apa haaaaa... Good luck jugak buat team Roopawan. U go guyssssss! 


Masih bermonolog ke awak semua?


Sila la bawa jasad korang ke Konsert malam ni. Nak tahu sape je yang datangkan ? Haaaaa, jom datang korang. Lagi satu sebelum aku terlupa, Ratu Tonton adalah Dato Seri Vida yang always letop kebabom pun ada tau korang! DUTA TONTON adalah Ayda Jebat, Redza Rosli dan Thomas Jack pun ada. Haaaaaa, tak sabar jugak aku nak jumpa depa semua. Si kenid tu haaaaa, macamana la dia depan-depan kan.


Arghhhhhh tak sabar nak pagi cerah esok. Tak sabar nak melawat tapak booth Roopawan jugak ni, hihi.... Jadi ni aku share tarikh, masa dan Tempat. Nah, bawah ni adalah maklumat berkenaan isu-ise semasa daaaaaaaaaaa,hahahahaha...

Tarikh: 22 April 2017
Masa: 10pagi-10malam
Tempat: The Curve, Mutiara Damansara


Dahhhhhhhhh, tak sabar nak menahan rindu jugak, aummmmmm! Korang jomlah beramai-beramai dan nak selamat parkinglah kereta di The Curve nahhhhhhh. Rasa sape suka Wany  Hasrita, dahhhhhh jom! Okay, tu je nak share. Sekarang masih bermonolog lagi?????? haaaaaaaa, jumpa esok wahai manusia semua. Jangan lupa guna hashtag seperti #TontonMy #ulangtahunTonton #TontonMacamVip untuk media sosial di instagram, facebook dan twitter ye. Jumpa nanti cuolssssssss 😀



Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

0 comments

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..