GIVEAWAY FROM ALTHEA KOREA. YEAY!

by - June 10, 2017


Giveaway From Althea Korea. Yeay! | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera korang semua. Yeay! Long time no see Althea Korea dan sekarang baru ada masa yang free untuk berkongsi lagi kisah Althea Korea. Ikutkan sebelum ni aku rajin membeli-belah di Althea Korea. Well, untuk mereka yang tidak mengenali Althea Korea ini apa. Meh sini aku nak kongsi lagi. Althea Korea ini adalah satu laman web yang menjual produk-produk kecantikan dari Korea yang dipos jauh dari Korea dan menariknya tentang Althea Korea ini adalah servisnya yang sangat tip top dan tak perlu was-was pun. Menariknya lagi, harga di Althea Korea ini sangat berpatutan dan selalu ada SALE sampai nak menangis rasa bila tak beli. Lagi menarik bila peminat K-Beauty lagi mudah nak mencari produk kegemaran mereka dalam satu website yang melengkapi kesemua produk dari hujung kaki ke hujung rambut. Nah! 

Lain-Lain entri berkenaan Althea Korea:
  1. Rasa Nak Makan Je Produk Althea Kali Ini - Unboxing
  2. Happy Birthday Althea


Kalau korang perasan, yeayyyyyy! Althea keluarkan design kotak yang baru sempena Bulan Ramadan dan Raya bakal tiba. Ini adalah salah satu sebab kenapa aku jatuh hati dengan Althea Korea. So nampakkan design kotak yang baru ini? Ramadan box ini didatangkan dalam 3 saiz yang berbeza dan warna yang berbeza. Yeayyyyyy! Sejujurnya aku suka dengan design kotak dari Althea Korea dan Kotak Althea ini aku takkan buang kerana boleh simpan barang-barang seperti brush make up and others! Sweet je Althea ni. Jadi Ramadan Box ini sangat ekslusif dan sangat limited edition. Siapa dah dapat koleksi kotak yang latest ini anda memang GEMPAK!


Selain itu, setiap pembelian akan dikreditkan dengan satu hadiah untuk seorang pelanggan yang membeli di Althea Korea. Macamana? Alah mudah je. Korang bukak website Althea Korea, pastu purchase produk kegemaran korang dan add it your cart dan jumlah akan ditunjukkan pada checkout page. Last but not least, HADIAH PERCUMA akan dikreditkan kepada 1 pelanggan 1 hadiah. So yeay kan? Maka, silalah jangan lepaskan peluang anda. Mana tahu, hadiah percuma itu adalah menjadi hadiah untuk hari raya nanti? Jeng jeng jeng. Dah, aku tak sabar nak shopping di Althea Korea. Lama weh tak shopping di Althea Korea ni. Haaaaa, cuba teka. Agak-agak apa yang onie nak beli di www.althea.kr ni? Jeng jeng jeng jeng :D


Apa pendapat korang tentang design kotak Althea yang baru ini? Cantik tak? hehe... So, here we go to the www.althea.kr . Shopping shopping shopping! Raya-raya ni nak jugak shopping di Althea Korea. Hee


Salam Sayang,
Mek Onie

You May Also Like

0 comments

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..