BEAUTY REVIEW - PETITFEE HILANGKAN EYE BAG

by - August 03, 2017



BEAUTY REVIEW OGOS - PETITFEE HILANGKAN EYE BAG


Beauty Review - Petitfee Hilangkan Eye Bag | Assalamualaikum dan salam sejahtera, sebelum ni aku perasan ramai yang pakai patch untuk kurangkan eye bag di lingkaran bawah mata. Kan? Pastu aku tengok jebis yang gold-gold tu. Kalau siapa yang biasa perasan patch tu dalam berbentuk yang besar dan cover satu mata dan berada dalam pek (plastik). Nak try, tapi aku rasa macam emmmmmm SERIUS TAK BERANI dan takut nak pakai. Takut ada kesan sampingan nanti. So, haritu macam biasa..aku kalau nak shopping barang penjagaan kulit aku akan tengok di website Althea dulu.

BEAUTY REVIEW OGOS - PETITFEE HILANGKAN EYE BAG

Pernah dengar Althea?

Siapa yang selalu follow kisah aku di facebook atau instagram mungkin tahu Althea tu apa dan seronok dia macam nak matik! #SeriousTalk

So, bila aku try search part eye dan aku perasan ada satu patch yang harga dia SANGAT BERBALOI nak matik jugekkkk. Harga tak kisah, first yang aku akan tengok adalah review dari dorang-dorang yang pakai eye spot patch tu. Seminggu ni direct aku pakai dan apa yang aku boleh cakap di sini, patch ni SANGAT BEST! Berbalik pada review tadi, lebih 200 review dari pengguna yang telah pakai patch ni. One by one aku scroll. Mostly, positive feedback dan bertambah excited aku nak pakai.


BEAUTY REVIEW OGOS - PETITFEE HILANGKAN EYE BAG

BEAUTY REVIEW OGOS - PETITFEE HILANGKAN EYE BAG

Komen aku tentang Petitfee Gold & EGF Spot Patch ini adalah:

1. Harga dia murah dan mempunyai 60 patch untuk eye dan 60 patch untuk spot.
2. WAJIB beli sebab harga dia tengah murah sekarang weh. So far untuk harga sekaranv RM25 sahaja!
3. Siap ada sudu untuk ambil patch ni. Kira terjamin dari bakteria dan kotoran.
4. Satu bekas sediakan 2 jenis patch dan sangat mudah untuk dibawa ke mana sahaja.
5. Mata tak bermaya? Serius, pakai patch ni terus rasa segar mata sebab patch ni sejuk! Tu yang buat mata kita makin segar tu walaupun kita tak cukup tidur tapi patch ni sangat membantu untuk kurangkan kelesuan mata.
6. Kedutan bawah mata pun dah takde wak! Tu yang seronok. Tu kesan-kesan mata panda oun makin berkurang.
7. Sesuai untuk semua jenis kulit.
8. Best nak matik! Mata segar!

KORANG WAJIB BACA REVIEW DI SINI.


BEAUTY REVIEW OGOS - PETITFEE HILANGKAN EYE BAG

INFO DARI ALTHEA:

Althea Says: Can't get the recommended amount of 8 hours of sleep a night? Thats alright, with Petitfee's Gold & EGF Eye Spot Patch, you can fake it till you look it! Made with black pearl collagen and gold powder, this luxurious eye mask is full of amino acid to help regenaration and purification to make the skin more plump and radiant, as well as provide anti-oxidizong and anti-aging effects to these delicate area. Panda eyes, be gone!


Size: 1.6g x 60 pieces



Color: -



How to use: After cleansinv and toning face, apply patches under eyes and allow to sit for 30 minutes before removing and patttinv remaining essence into the skin veey gently.







Salam Sayang,
mekonie@yahoo.com


You May Also Like

1 comments

  1. Thanks for the review Onie. <3 We love your work.

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..