GUNA SERVIS MAKE UP DARI KAK NANA

by - August 08, 2017

GUNA SERVIS MAKE UP DARI KAK NANA


Guna Servis Make Up Dari Kak Nana | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Yeayyyyyy! Finally! Ada masa jugak nak share make up letop kebabom ni. Actually dah lama gila aku nak kongsi siapa yang make up kan aku tapi baru hari ni ada masa nak share. Maafin gua! Kak Nana! Terima kasih sebab sudi make up kan onie haritu dan untuk pengetahuan korang, aku dah lama adore nak matik dengan hasil make up kak nana sorang ni. Paling best, Kak nana ni sangat friendly dan sempoi orangnya. Ko cakap jela, ko nak make up jenis macamana. Nah! Jadilah permintaan korang tu. 


Hari tu, aku request nak make up yang sesuai untuk orang yang pakai spek ni. Jadi, haaaaaa... Nampak tak gambar atas tu? Cantik weh! Memang aku suka gila make up yang biasa-biasa tapi nampak woowwwww. Hari tu jugak aku cakap dengan kak nana..


GUNA SERVIS MAKE UP DARI KAK NANA


Kak Nana,
Please..onie TAKNAK make up heavy-heavy.
Nak nampak natural beauty dan nipis-nipis je.

Okay boleh, kata kak nana.

Bila kak nana kata boleh, maka aku yakin dengan servis yang bakal kak nana layangkan ke muka aku. Serius aku puas hati. Time ni aku lupa harga make up aku. Tapi harga dia sangat berbaloi-baloi wei.


Kak nana ni bukan semata-mata kak nana tau. Tapi, kak nana ni seorang Make Up Artists (MUA) di mana kak nana ni memang menyediakan make up untuk majlis perkahwinan, tunang, events, selebriti, Runway, Make up class pun ada buat weh. Yang make up class tu depend on you samada nak belajar berkumpulan ataupun individu. Haaaaaaa, so masa ni lah korang nak belajar make up. Pastu mana tahu one day korang boleh make up sendiri jugak? Atau bukak bisness sendiri? Haaaaa, mana tahukan?


Selain tu jugak, kak nana pun ada menjual produk kecantikan seperti serum iFlawless. Katanya, produk tu famous dan ramai MUA pakai? Nak tahu best ke tak kenalah contact kak nana kita di 013-3750227 atau korang boleh tengok hasil make up yang lain di instagram kak nana @hynarazak . So, siapa sini suka make up? Ni lah masanya untuk korang belajar <3


Terima kasih kak nana make up kan onie haritu. 
Kahwin nanti kita nak pilih make up akak,hih :D

So, sape suka make up kat sini? Kalau suka, make up jenis mana korang suka? Kalau onie, onie suka make up yang tak heavy dan still kekalkan rupa kita walaupun kau tahu, lepas make up makin lawa, haha 



GAMBAR LAIN DARI SUDUT LAIN 

GUNA SERVIS MAKE UP DARI KAK NANA

GUNA SERVIS MAKE UP DARI KAK NANA

GUNA SERVIS MAKE UP DARI KAK NANA

GUNA SERVIS MAKE UP DARI KAK NANA


GUNA SERVIS MAKE UP DARI KAK NANA

GUNA SERVIS MAKE UP DARI KAK NANA

GUNA SERVIS MAKE UP DARI KAK NANA



Whatsapp: 013-375 0227

Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

1 comments

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..