TIPS NAMPAK MUDA DENGAN COKKOWHITE LIGHTENING SOAP

by - April 15, 2018

Tips Nampak Muda Dengan CokkoWhite Lightening Soap | Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Allahu, kita rasa tak tahu nak cakap macamana dan yang aku nak angin bila produk sampai dan packaging dia senget benget wakkkkk, rasa nak angin pun ada. Tapi rasa jela, takde la aku sound ke, marah ke, carut ke apa. Masih dalam keadaan bersabar lagi wak. Terus aku whatsapp yang aku deal dan ternyata aku ingat dorang buat dek je, sekali nah! Ini kotak kedua yang diberi. Terharu weh. Aku ni part membeli sangatlah cerewet even kotak dia sahaja. Cuma apa yang aku nak berkongsi di sini adalah, budi bicara pihak CokkoWhite ini sangat tertib dan dorang pun dah minta maaf atas kegagalan dalam menghantar produk yang tidak cantik. Sangat hargai dan semoga terus dimurahkan rezeki kerana telah mengganti dengan produk yang baharu.




Kenapa aku suka dengan CokkoWhite ini?

  • Walaupun pada mula part membeli dan ada keciciran 'sesuatu' yang aku dah pun delete gambar tersebut, namun aku berbangga dengan pihak CokkoWhite ini kerana memberi yang kedua.
  • Datang dalam bentuk sabun buku yang mudah untuk disimpan dan boleh kurangkan penjimatan pada aku.
  • Kandungan dan bahan utama yang ada dalam CokkoWhite Lightening Soap ini berkhasiat dan terbaik dan antaranya adalah minyak zaitun, tea tree oil, fucowhite, vitamin c dan paling penting isi kelapa!
  • Penggunaan isi kelapa berfungsi sebagai scrub dimana bahan ini boleh menghilangkan daki-daki degil yang ada dibadan aku,
  • Wangi weh! Serius.
  • Selepas pemakaian aku rasa sangat seronok kerana bila menyentuh kulit muka, tangan dan badan terasa lembut dan gebu bak kulit bayi kau. Terkesima dengan hasil selepas penggunaan CokkoWhite Lightening Soap ni. Susah tau nak jumpa produk yang kita puas hati.



Antara kelebihan lain:
  • Menghilangkan parut jerawat/jeragat, daki-daki degil dan bintik-bintik dimuka dan badan.
  • Membantu menghilangkan sunburn. Sebab tu aku pakai CokkoWhite Lightening Soap ni, sebab kulit muka aku ni akan sentiasa terdedah dengan cahaya matahari yang buat semua wanita di luar sana pun seram..
  • Membantu mencerahkan dan memutihkan kulit. Yess ini adalah benar kerana lepas aku pakai sendiri memang nampak hasilnya dengan syarat cara penggunaan CokkoWhite Lightening ni betul :D
  • Heiiii, orang yang ada bau badan tu, sila pakai sabun ni segera even cepat berpeluh pun. Jejaga wak.
  • Yes! Ini yang aku cakap tadi. Mengembalikan kulit yang lebih lembut seperti bayi.
  • Membantu melewatkan proses penuaan kulit agar kulit kekal muda dan gebu.




Cara nak guna CokkoWhite Lightening Soap ni mudah je haaa:
  • Make sure, kenalah cuci muka dan kawasan yang rasa berdaki, kulit gelap dan sebagainya. Gosok sehingga puas dan biarkan selama 1 hingga 2 minit. Bilas dan lihat hasilnya sendiri dan part paling wajib jangan lupa usap sendiri dengan tangan betapa berhasilnya produk ini. Geram weh!
  • Sesuai juga digunakan setiap kali dan sebelum tidur. Nak nampak hasilnya kena la disiplin sikit nakkkkk. Nak cantikkan? Haruslah!hehe




Kandungan dan bahan utama CokkoWhite Lightening Soap :
  • Olive oil: Mengandungi bahan antioksida yang mampu elakkan kulit dari terkena radiasa berbahaya.
  • Tea Tree Oil: Amat bagus untuk menghilangkan jerawat/jeragat dan parut yang ditinggalkan jerawat. Ia juga mampu membantu melembutkan kulit agar tidak menggelupas.
  • Fucowhite: Mempunyai ejen-ejen yang mampu memutihkan serta mencerahkan kulit.
  • Vitamin C: Melindungi kulit daripada kering dan menggelupas serta mencegah kulit dari tanda penuaan.
  • Isi Kelapa: Bertindak sebagai scrub untuk menghilangkan daki-daki degil yang menyebabkan kulit menjadi hitam.

"CokkoWhite Lightening Soap ini sesuai digunakan di muka dan badan."





Harga CokkoWhite Lightening Soap:

  • Sekotak RM70 dan siap ada promosi sekarang ni seperti Pakej A dan Pakej B.
  • Pakej A: 1 kotak RM60 dan Free Postage
  • Pakej B: 2 kotak RM100 + 2 hadiah istimewa + free postage
  • Paling penting free postage di seluruh Malaysia ye. 

Apapun aku suka gila dengan CokkoWhite Lightening Soap ni. Kalau rasa nak hilangkan kulit gelap di ketiak dan celahan pun boleh pakai CokkoWhite Lightening Soap ni haaaa.... Juga produk ini bebas dari minyak dan kulit kering. Jadi, siapa tengah pakai produk ni, silalah disiplin leklok nah. Jaga kulit muka elok-elok agar terus cantik dan awet muda macam saya. Haaa, yakin itu WAJIB! Kalau ada yang nak putihkan kulit dari gelap ke cerah, nak hilangkan daki ke, hilangkan jerawat, hilangkan kesan bekas jerawat, bintik-bintik hitam di muka...yess inilah jawapannya. Pakailah CokkoWhite Lightening Soap je!




You May Also Like

0 comments

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..