Jatuh cinta dengan Brands Innershine Prune Essence Plus Camu-Camu !

by - June 07, 2013

NEW FAVOURITE SPA: SILA BACA SINI

Alhamdulillah,semuanya berjalan dengan lancar.. segala ketidaksabaran juga ke-eksaited-kan sudah terkubur di hati dan tidak mungkin akan dilupakan,rasa macam nak pusing balik 4.6.2013.. Inilah yang dikatakan 'sesuatu' sejak minggu lepas lagi,ada yang kata maksud 'sesuatu' itu adalah bertunang.Oh tidak,tidak..mek punya 'sesuatu' ni sangatlah awesome,tapi bertunang pun sebenarnya lagi awesomekan?takpe,korang doa-doakan la ye,hik...
Pada 4.6.2013, nuffnang telah menjemput mek serta rakan-rakan blogger ke eksklusif event sempena pelancaran produk Innershine Camu Camu, sangat bertuah diri ini apabila dijemput ke event yang sangat-sangat awesome,serious tak expect pun yang event ni sangat-sangat awesome,rasa nak menangis pun ada,terima kasih sangat-sangat Nuffnang sudi menjemput diri ini :D

Tarikh: 4.6.2013
Masa: 4.30pm
Tempat: Hotel Grand Millenium,Ballroom 
Tema: Masquerade with elements of purple

Nampak mask atas tu? seriously awesome gila ! dengan bling-bling yang sampai membuat diri ini tergoda sehingga terdiam seketika :D


Dekat 45 minit kot menanti ballroom dibuka,dan bila dibuka..kami mencari meja yang ada text bloggers !!!!! wahhhhhh,rasa nak tidur je dalam tu :D


Nampak? rasa macam nak tidurkan? dengan suasananya yang wangi.warnanya purple dan ballroom yang awesome seriously rasa macam nak tidur pastu golek-golek dalam tu,haaaaaaa heavennya !!!!


Cuba teka siapa gadis bergaun purple itu? yeahhhhh! eh, @syedmohdyasir ... hai hai hai u, model yang sangat-sangat friendly,hai abang altimet dan adeeb ,haiiiiiii... lagu semua best,rasa macam nak balik rumah terus pergi karaoke seorang diri dalam bilik :D



Yessssssssssss! dialah gadis di atas tadi !!!!!! duta produk innershine pati prun dengan camu camu yang baru !!!!!!! oooo,baru mek tahu rahsia kejelitaan dan kulit mulusnya itu,wahhhhhhhhhhhhh....patutlah sekarang mek tengok izara semakin jelita dan menawan ! inilah rahsianya, lepas ni mek pun harus setia dengan innershine ^__^


Ohyaaaaaa ! saat berlangsungnya pelancaran produk innershine pati prun dengan camu-camu ini,kami disajikan dengan pelbagai makanan yang kalau manusia tengok pasti menjadi seorang yang sangat gembira !!!!! 

Salads: Chilled Salmon Rillete with Asparagus and Tomato Confit Mesclun
Greens drizzled with Citrus Dressing

Salmon,sememangnya mek adalah seorang manusia yang cintakan salmon :D


Soups: Puree of Couliflower with Truffle Oil and Tomato Crostini

Soup dia takpayah kata la,memang terbaik kot !


Main Course: Grilled Chicken Breast on Parmiggiano With Palenta Glazed Root Vegetables and
Mushroom Sauce

Main course ni sangat umphhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ! sedapppppppp :D


Dessert: Rich Chocolate Cake with Passion Fruit Core an Vanilla sauce

Semua makanan sangat best,seronok,awesome dan yang pasti semuanya licin ! haaaaaa ^__^




Yaaaaaa,sebelum terlupa termakan semut terlagha terlalai,terima kasih kepada innershine kerana event yang sangat super duper bestnya,haaa ni nak menangis ni T_T

Dari kiri: mek onie, hazanis dan kak nadia farahida



yessss ! sebelum terlupa lagi sekali.. Ada apa dengan produk innershine pati prun dengan camu camu ni?

Innershine pati prun dengan camu camu ini menjaga kecantikan yang sekarang sudah diupgrade lagi dengan zat serta ramuan detoksifikasi tambahan melalui formula barunya yang diperkaya dengan buah Camu-Camu dari hutan hujan Amazon yang digelar buah berkualiti tinggi kerana kehebatannya, wooooowwww ! ini sememangnya,satu berita yang sangat baikkan ?

3 ramuan utamanya,Camu Camu,Maltodekstrin Resistan dan pati prun California mengandungi vitamin C semula jadi yang optimum untuk menyihatkan badan serta menyerikan kulit dengan meningkatkan kelancaran penghadaman dan proses detoksifikasi. Inovasi ini menjadikan Innershine pati prun dengan camu camu minuman kecantikan yang lebih baik  untuk kita semua. 

Saya pasti semua wanita nakkan kulit yang berserikan? apalagi, Innershine pati prun dengan camu camu sudah beri jawapan yang tepat sekali !!!!!! mek berjanji mulai sekarang akan setia dengan Innershine pati prun dengan camu camu ... minuman yang sangat best dan semestinya SEDAP !!!

Dengan ini, marilah melabur sedikit demi kesihatan dan kejelitaan pada diri kita dengan Innershine pati prun dengan camu camu .  Apalagi jom kita pakat-pakat terjah pasaraya besar, pasar raya dan farmasi seluruh negara !!!! Produk hebak ini dijual pada harga RM30.50 untuk pek 42ml x 6 botol dan RM57.90 untuk pek 42ml x 12 botol ...haaa,harga sangat reasonable kan? 


Bagi mek, ini adalah pertama kali pengambilan minuman yang berunsurkan pati ,dengan itu..mek berjanji pada diri sendiri agar setia dengan Innershine pati prun dengan camu camu di masa akan datang :D



Apa yang mek dapat pada malam itu bukan sahaja ilmu baru tentang kecantikan dan kesihatan,tapi mek dapat mask yang super awesome ! rasa masa raya nanti nak pakaiiiiiiiiii,bioooo nampak macam princess,hik ^__^


Tema yang sangat best !!!!!!


Innershine pati prun dengan camu camu sangat terbaik,kelebihannya juga sangat banyak ! sebab tulah Innershine pati prun dengan camu camu  sekarang jadi cinta misteri izara ^__^


Duta produk Innershine pati prun dengan camu camu 


Seumur hidup mek tak pernah dapat cederahati yang gojes ini, serius !!!! thanks Innershine thanks nuffnang... Mek harus berbangga kerana mek salah seorang yang terawal merasa Innershine pati prun dengan camu camu ini !!!! dah la teksturnya licin ,sedap pulak tu..memang tak sia-sia kita menjadi pengguna Innershine pati prun dengan camu camu ..


Terimalah diri daku yang tidak berkaca mata ,haaaaaaa ^_^

Semoga Innershine pati prun dengan camu camu menjadi cinta misteri mek dan korang juga, Jangan lupa tau terjah pasaraya ke farmasi ke pasaraya besar ke demi cinta baru ni tauuuuuuuuuu :D

You May Also Like

42 comments

  1. haiii kita ada berjumpa malam event innershine haritu.. cuma x sempat je untuk bergambar

    ReplyDelete
  2. Hye teman semeja, comel la pics yg last tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haiiiii,sorry la malam tu tak dapat nak ckp byk,mulut sakit T_T

      Delete
  3. senyum kasi lebar sikit ye onie keh3...

    senyum mau maneh ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. baikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk,hehe

      Delete
  4. wah join event nuffnang.. nanti boleh ah jadik talent nuffnang pulak hahahaha..... :p

    ReplyDelete
  5. Napa onie tak pakai ungu pun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ungu la tu ,hikkkkkkkk....cuma,seluar cardigan n shawl je kelabu,hikkkk....

      Delete
  6. Innershine mmg best, akak pun amalkan,cuma selalu skip2 je sebab tak berapa nak rajin, sebab tu tak cantik2 mcm Izara (sob sob sob)...Pasni nak try Camu-camu ni plak lah...sedappp tak???heheheh...

    Eh kak yaya nampak tinggi lah dalam gambarrr tu...hikhikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt sedappppppppppppppp,u must try kak :D

      Delete
    2. macam ne nak bli innershine tu ? brp erk sekotak . hehee

      Delete
  7. comel je tanpa spek hehhehehe onieeeeeeeeeeeee bila nak jumpa nihhhhhh

    ReplyDelete
  8. wowow bestnye wehhhh...dorg random jemput ke...naseb ai jauh chuols ;p

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum onie, comel mu dok pakai spek! heheheheeee :D

    ReplyDelete
  10. elok la zaman bujang ni amik kesempatan pergi event2 nanti dah kawen & ada anak.. susah la sikit.

    ReplyDelete
  11. Sedap weh inner shine nie. Lagi - lagi letak dalam peti ais. Minum time sejuk.Auuuwwwww

    ReplyDelete
  12. waaaaa...seronoknya. meriah gitu eventnya ^_^

    ReplyDelete
  13. bestnye dapat p event camtu..camu2 tu pun dah bunyi comei dah...kalo makan, mesti comey jugak..hihi

    ReplyDelete
  14. fuyooo, untung lah dapat invitation dari Nuffnang. selalunya blogger hebat yang dapat invitation dari Nuffnang ni.
    macam best je kan event tu :D

    ReplyDelete
  15. wahhhhh ....untongle... dapat jemputan daghi nuffnang.... maknenye mike blogger hebat....

    ReplyDelete
  16. Innershine free sebotol ter :-P

    ReplyDelete
  17. untungnyer !! and diriku terima dirimu yang tidak berkacamata tue. hewhewhew

    ReplyDelete
  18. Nak try laaa tapi sebelum tu nak tanya apa rasa dia ek? Masam ke manis ke pahit pati ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. masammmmmm tapi manisssssssssssssssssss,sedappppp! rasa dia macam buah prunnnnnnn..sis harus cubaaaa,onie ni pun minum dah 2 botol sehariiiiiii,sedap sgt :D

      Delete
  19. nice meeting awk cik mek onie..wpon xsmpat bork pjg2 n bkenalan lebeh kn..iAllah smoga jmp lg! ;)

    ReplyDelete
  20. bestnye dpt jemputan khas gitu...
    hurmm tiba2 plak jatuh cinta ngan entry ni...hikhik

    ReplyDelete
  21. waa. event lagiii. hihihii. best gila. nak masukkan dlm wish list nina laaa. hope dpt join event dan jumpa blogger2 cm ni. muehehehee
    psssttt... dulu pernah makan innershine. tapi.. lepas 4.5.6 bulan. stop. sebabnya.. hehe. biarlah rahsia. muehehee

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum . bestnya :D sedap tak innershine tu ?

    ReplyDelete
  23. onie tak pakai ungu pun........... seperti yang akak cakap tadi, oniee senyum lebar sikitttttttt.. baru aiols nampak uolsss ceriaaa. yeayyyyy !

    ReplyDelete
  24. wahhh meletop lah cik mek kite sorg nih kan :)

    ReplyDelete
  25. Bestnya diinvited.. Tema purple lagi tu..hee

    ReplyDelete
  26. Serius dah lama duk jeling ke innershine ni.Tapi nak beli takut rasa tak sedap.
    Kak onie minum haritu sedap ke tidak??

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..