Kelebihan VCO Softgel dan VCO Liquid :)

by - November 11, 2013

Aku pasti,dalam kalangan kita semua ni mesti masih dilema apalah nak consume untuk diri sendiri selain makan-makanan yang sihat serta seimbang. At the same time,ianya boleh mendatangkan manfaat dari segi kecantikan dan kesihatan. 


Bila sebut hal kesihatan, tak perlu aku nak tuju pada orang lain,cukup abah aku. Time tu abah aku ada tiroid peringkat awal lagi la,kira bukan peringkat ke-2,ke-3 dan ke-4. Dalam peringkat yang seawal tu abah aku terus search web vco . Serius time tu aku langsung tak tahu menahu pun bab vco ni. Sekali aku baca kat packaging dia memang WOAHHHHHH! macam best je macam best je. Terus tak segan silu aku pun try,sekali tu je wei aku try.hihi. Rasa dia memang best.Rasa kelapa muda


Alhamdulillah,lepas abah aku consume benda tu 3 bulan terus tiroid dia hilang. Bukan kita nak berserah pada produk semata-mata,tapi ujian tu datangnya dari Allah SWT. Mencegahkan lebih baik dari merawat. Kira up to date gak ah bapak aku ni,hihi. 

Tutup bab abah aku. Ni nak cerita diri sendiri plak.


Disebabkan tahun lepas aku accident melibatkan muka yang agak teruk,maka tertinggal kesan parut yang sangat menyedihkan dimuka. Time tu aku bergantung pada vco abah aku je. Nak beli tatau nak beli celah mana. So,aku guna abah aku punya. Serius bau dia best sangat! suka bau minyak kelapa dara tu! 


Lepas dah tahu kewujudan VCO ni,terus aku order online, sebelum beli memang aku survey bebetul la pasal VCO ni, tak sangka plak kelebihannya menusuk ke kalbu. Okay,serius dah terperangkap bila baca. Aku hold dulu bab nak membelinya. Sekali satu hari tu aku ada terbaca kat status facebook pasal hal ini,ada promotion pulak. ahhhh..apalagi,memang terus order la.


Sebulan kemudian,

  • Aku dah nampak perbezaan dari segi kulit muka aku. Halus dan tak kering dah. Serta dapat seimbangkan kelembapan kulit.
  • Parut accident lama kelamaan makin hilang.
  • Bintik-bintik hitam kurang. Jerawat pun jarang naik. 
  • Melancarkan period dan menyembuhkan penyakit sengugut. Serius,dulu period aku sangatlah tak teratur,bila aku consume benda ni,alhamdulillah. semuanya teratur. Sengugut pun kurang. 
  • Selera makan terus ada!  Kira,mengurangkan keadaan yang mudah lapar.
  • Mengurangkan selera makan yang terlalu tinggi
  • Tona kulit pun sekata :D

So,dalam tempoh sebulan tu aku dapat merasai benda tu semua. Terus aku order lagi. Yang penting kena disiplin,inshaAllah akan terjawab .. Sebab tu aku percaya dengan vco, pun dah ramai yang menyakini setiap kelebihan yang ada pada vco ni,tak percaya sila google sekarang.





FYI,
VCO SOFTGEL KAPSUL DAN VCO LIQUID 
mempunyai kandungan dan khasiat yang sama
100% Semulajadi Bahan Organik (Minyak Kelapa Dara)

Nampak?100% Semulajadi bahan organik, tiada bahan kimia. Usah khuatir~
Juga,sangat digalakkan kepada ibu yang sedang pregnant.


Kenapa aku suka VCO? 
Sebab kelebihan dia tak pernah auta. Semoga diri ini terus konsisten dengan VCO. Kawan aku selalu tegur,pahal kulit muka aku cun.Okay,jawapan ni adalah ada pada VCO :)


Aku harap,perkongsian aku ni mampu menaikkan semangat korang yang dilema tatau nak consume apa. Jika berminat,boleh whatsapp aku terus seperti gambar di atas untuk order. Sementara tengah ada promotion ayuh cepat-cepat capai satu dua botol. Aku pengguna dan penjual VCO ;)




Dari kiri: Vitamin C -perlu ambil hari sekali selepas makan. Yang ni pun aku jual dan ianya boleh tahan sebulan ada 30 biji.

Tengah-tengah: VCO Catalyst Softgels- Perlu ambil 2 biji sehari. 1 biji untuk pagi dan malam,Kalau nak makan dua biji sekali terus pun boleh. Ada 60 biji dan tahan sebulan

Kanan: VCO Liquid - Yang ni boleh consume dalam bentuk makan atau sapu. Kalau makan guna sudu teh kecil je dan perlu makan sehari 2 kali. Tapi kalau nak sapu pun boleh. Aku selalu sapu je, setiap malam nak tido tu aku sapu,bila bangun pagi happy je tengok perubahan pada kulit sendiri. :)

Jika berminat, whatsapp saya terus di 012-953 9806 untuk pertanyaan dan tempahan.

Terima Kasih Kerana Membaca .



You May Also Like

16 comments

  1. Yup onie dulu ayu penah try sebln..mmg berksn mlm2 sapu kt muka bgn pgi tu kulit smooth jer n xmelekit.. n also no more sembelit hahaha, cuma skunk xbpe nk rajin amik2 supplmt ni..

    ReplyDelete
  2. salam

    saya mmg amalkan vco.. cuma tak konsisten.. byk sangat suplement yg nak makan.. dapur dah jadi farmasi.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhhhhhhhhhhhhhh...nak tengok dapo dia :D

      Delete
  3. do follow mek onie . rase mcm nk cube . tapi xde bajet lgi la .

    ReplyDelete
  4. sya pernah try...xberkesan langsung...terus fedup...T___T
    tapi kawan2 makan memang elok kulit die..mungkin xsesuai dengan saya...atau mungkin sy yg tak perasan perubahan trsebut..huhu

    ReplyDelete
  5. dear. :) prince incl postage tak? sbb licha nk yg liquid punya tu. bagi mak sapu kt tangan dia sbb alergik. and so far ok la.

    ReplyDelete
  6. abah awk amek vco softgel atau liquid utk rawat tiroid dia??

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..