Harum Malam Pemusnah Bau.

by - December 10, 2013



Kemain kau tajuk,dah rupa pemusnah serangga.Namun saya tetap tidak sabar untuk berkongsikan selebihnya kepada pembaca saya. Kau boleh imagine tak kalau ada seorang gadis lalu ditepi korang beserta bau badannya sekali? korang boleh imagine tak? bau badan yang 'tengik' tu? Mesti rasa macam nak pitam 7 hari 7 malam kan? Sekarang usah bimbang lagi, Harum Malam sedia membantu. 


 

As usual,wallpaper bilik aku sentiasa penghibur gambar. adaku kisah?haha



Harum Malam ini apa?

Harum Malam ini merupakan supplemen dalaman mewangikan tubuh sepanjang masa yang mengandungi ekstrak ros dan kaya dengan ekstrak herba seperti sirih,buah tin,kismis,madu,goji,limau purut,kayu serapat,buah delima,manjakani,pueraria lobata,pueraria mirifica yang dapat membantu mengatasi bau yang kurang enak dari tubuh.

Fanpage: Info Masalah Wanita




Kelebihan Harum Malam?
  • Tubuh akan wangi semulajadi jika diamalkan berterusan. Ia mampu membantu menyihatkan dan mencegah bau badan. 
  • Selain itu,dapat mencegah masalah dalaman wanita,memberikan tenaga dan menambahkan stamina untuk melakukan aktiviti seharian
  • Membantu menyegar dan menyihatkan badan
  • Mencantikkan dan menaikkan seri wajah.
  • Melegakan panas badan
  • Menegangkan,mencantikkan payudara.
  • Memulihkan rasa rapat
  • Mengencang otot kewanitaan

haaaaaa,bukan kasi hilang bau jeeeee...banyak kelebihan dia..dari segi kecantikan dalaman dan luaran serta kesihatan pun termasuk sekali ;)

Ramuannya terdiri daripada?

  • Ekstrak Ros
  • Sirih
  • Buah Tin
  • Kismis
  • Madu
  • Goji
  • Limau purut
  • Kayu Serapat
  • Buah Delima
  • Manjakani
  • Pueraria Lobata
  • Pueraria Mirifica

Haaaaaaa, bahagia tak lepas korang baca?dengan kelebihannya,dengan ramuannya..nak menangis rasa. Segala benda dicampur aduk maka terhasillah satu brand HARUM MALAM. Kadang-kadang kita fikir, kenapa dah pakai deodarant pun still bau badan?kenapa itu?kenapa ini? Pernah terfikirkan? So,dengan produk Harum Malam ini,kita tak perlu bimbang,jenis deodarant bagaimana kita perlu pakai kalau dalaman kita sudah terjaga dengan HARUM MALAM ini.haaaaaa,heavenkan?







Fanpage : Ladys' Dream House


Paling senang kita remehkan adalah pengambilan air putih (air masak).Betul tak?Aku sendiri memang malas nak teguk air putih ni. Masa pengambilan dan kuantiti pun tak berapa nak teratur,huhu... Dengan air putih ni, kita sebenarnya mampu mengelakkan bau badan. Makan makanan yang berserat dan lebih pengambilan buah-buahan seperti epal,strawberi,anggur,tomato,nanas dan tembikai. Sebaiknya kurangkan pengambilan jenis makanan yang boleh menyebabkan badan mudah berbau khususnya apabila ditempat awam. Bukan orang lain sahaja tidak tenang dengan bau badan kamu. Mungkin kamu sendiri lagi tidak tenangkan?

Dengan Jus Harum Malam ini,badan pasti akan berbau harum sepanjang hari.





Harga Harum Malam?
Sebotol = RM33 sahaja bagi semenanjung (EXC.POSTAGE)
Sebotol = RM39 bagi Sabah & Sarawak. (EXC.POSTAGE)

Sebotol = RM40 sahaja bagi semenanjung (INC.POSTAGE)
Sebotol = RM45 bagi Sabah & Sarawak. (INC.POSTAGE)


Kalau Beli 3 botol:

RM100
RM110




So,macamana?pasangan baru berkahwin sangat-sangat digalakkan kerana Harum Malam ini dapat menambahkan keharmonian suami isteri dan para isteri juga anak gadis,please take noted! Harum Malam ini juga mampu menyihatkan rahim kita tau,dah cantik...dalaman pun haruslah kena jaga ;)



Warna dia nak peach-peach gitu,gigih tak?gigih tak?bhahahahahaha....Kali ni aku mampu telan dengan happynya pasal rasa dia manis dan best ! yeayyyyyyy,suka  ^__^


Haaaa,dah kalau rasa berkenan apalagi? pergi roger terus ke Fanpage: Info Masalah Wanita ;)

Selamat Menyopping!

You May Also Like

4 comments

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..