Hot Selling : Harum Malam adalah supplement untuk orang bujang dan sudah berkahwin !

by - April 04, 2014


Teringat dulu masa zaman kanak-kanak, tengok iklan  kat tv pasal produk-produk kecantikan mesti nak beli,tapi tulah,time kanak-kanak mana nak ada sen,nak mintak dengan umi abah? Memang takla ambe kabo. Tapi bila kerja bila ada kerjaya sendiri boleh la nak beli pakai duit sendiri. Tak payah dah susah-susah nak mintak dengan mak bapak kita. Apa yang engko nak engko tarik sen dalam wallet. 

Tapi bila kerja,haaaaaaaaaaaaa... beli la apa yang engko nak mek.. Tapi itulah, bila dapat tahu pasal produk harum malam ni makin popular, mana taknya !!!! Ambe terus berkenan dengan harum malam. Actually,bukan baru sekarang ambe tahu pasal produk harum malam ni, dalam entri harum malam sebelum ni ambe ada cerita. Dari segi cara pengambilan, khasiat yang diperoleh, ramuan yang mencengkam jiwa dan juga sedikit penjagaan kecantikan dalaman. 







Masa mula-mula consume harum malam,packaging dia masih pek lama,sekarang packaging harum malam dah baru ! Pink-pink gitu,sesuai sangat la tu untuk cita rasa perempuan luar sana kan,hihi.. Walaupun packaging sudah bertukar,namun kandungan harum malam ini tetap sama seperti yang lama. So, jangan risau k.. 


Masalah yang paling buat pembeli bimbang adalah tentang ori dan tak ori. Well,benda nak telan dalam perut wajiblah bimbang ye tak. Banyak sangat yang tidak original dikeluarkan. Malah, sikap mementingkan diri juga pun ada. Untuk yang mana-mana perlukan harum malam terus je pm Facebook: www.facebook.com/LegacySecretTrading untuk order produk yang diyakini ini! 


produk original

produk tiruan


Please tilik dulu produk ini sebelum membeli, make sure yang original okeh! hihi... Ambe pun kalau beli wajiblah tilik sesatu, kecantikan dijaga bermula dari sikap kita,acececeyyy...berfalsafah pula ambe ^_^





Okey,zoom sikit !!!!!! Actually, produk ini tidak sesuai bagi ibu yang mengandung kerana baby nanti susah nak keluar dan bagi mereka yang period yessss,korang boleh je consume,tak perlu tunggu habis period baru nak makan,hehe... Last but not least,kepada kakak-kakak yang consume suppliment lain korang juga boleh consume produk ini dengan syarat selangkan 30 minit antara produk itu dengan yang ini. Baru la hadam kau ! hehe... 


Nak 3 botol?Kalau beli 3 botol dapat murah tak? iyeeeeee kak, try la beli 3 botol,mesti dapat murah plus free postage, haaa! Sebab tu ambe setia dengan harum malam ni haaaa...Oh,sebelum ambe terlupa,produk ni kakak-kakak punya,laki? Okey... Laki punya wira malam ! Fyi, kedua-dua produk ini bukanlah dikhaskan pada orang yang sudah berkahwin sahaja,yang bujang trang tang tang tu sangat digalakkan okayyyyy ! Amboi,dengar nama je terus aim produk orang kawen eh? kihkih...


Kenapa harum malam? kenapa buka xy produk? 
Sebab... khasiat dia dijaga dari dalam dan luar tubuh badan wanita,gitu.



Macamana kalau saya nak jadi dealer ?
Mudah! Pergi terus ke fanpage harum malam dan tanyalah sebanyak mana kalian nak.. 


Betul ke halal produk ni?
Eh,of course la halal,kilang orang melayu !


Kenapa takde logo kelulusan kkm?
Fyi,produk ini baru sahaja ditukar packagingnya,so untuk logo kelulusan kkm tu mengambil masa sedikit. Oh! Aku ingat kalau tukar packaging logo kelulusan tayah tukar,rupanya kena apply logo yang baru!Ambe tahu,ramai tertanya-tanya berkenaan logo tu kan.hihi...so,no worries. Ditanggung halal dan diyakini!


Macamana kalau saya nak? Kat mana harus saya order?
Pertama sekali, ambe tidak menjual produk harum malam . Jika kalian-kalian nak order produk Harum Malam ini,wajiblah singgah ke page Legacy Secret . Haaaaaaa~



Alaaaaaaaaaa,supplement untuk perempuan je ke yang ada,lelaki tak ada ke?
Apa pulak takde cik kak cik bang, wira malam tu untuk lelaki la ! haaaaa... Refer gambar bawah, abang-abang yang belum berkahwin dan yang dah berkahwin wajib try this one. I tot u haaaaaa, produk ini mempunyai adunan istimewa 100% herba semulajadi lebih daripada 21 jenis yang bermutu tinggi dan terbukti amat berkhasiat untuk kaum lelaki.


Wira malam yang dahulunya dikenali Arjuna Malam


Macam tulah,kalau rasa nakkan badan yang wangi 24 jam,harum malam  adalah jawapannya. Kalau nak bertenaga dalam semua hal bagi lelaki,jawapannya adalah wira malam. Tak pernah cuba? Inilah masanya uolssssss ^_^

Untuk berurusan atau pertanyaan lanjut boleh pergi ke web www.harummalam.com @ 016-446 0677.
Selamat Berharum malam serta berwira malam korang!hehe

You May Also Like

8 comments

  1. mace2 lo ni ada...confus ambe... (eceh2 try kecek qelate)

    ps:mek onie!!!!lama dop jale sini. wajah baru loni ^_^

    ReplyDelete
  2. mari kite harum bersama-sama ye onie

    ReplyDelete
  3. tq for info..takut jugak kalo terbeli yang palsu.

    ReplyDelete
  4. Suppliment ni memang terbaik!!! ena dah mencubanya.

    ReplyDelete
  5. Onie amek gak ke harum malam?
    Lea pun baru minum..hee

    ReplyDelete
  6. kalau yg tgh merancang utk preggy takper kan minum...xder kesan sampingan yg lain kan....

    ReplyDelete
  7. Harum malam,rahsia wanita,wira malam
    3botol rm100
    Freepost
    6botol rm180
    Freepost
    (Boleh mix order)
    Pm/whatsapp:0174779638

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..