B'Vite adalah produk yang hot untuk mencerahkan kulit secara semulajadi .

by - May 20, 2014




Assalamualaikum, ya rabbi cik kak cik bang cik dik ... Lamanya akak tak update blog ! Sekarang memang selalu busy je,rasa tak cukup masa ... start dari pukul 6 pagi bangun tolong hantar kuih mak kat kedai,pastu naik rumah mandi sesiap pergi kerja. Pastu, balik kerja singgah kedai beli barang niaga mak ambe . Sampai rumah rilek,makan 20 suap pastu mandi. Then,sambung buat kerja. Pastu hari-hari tido lewat! fuh.....Kalau dulu macam ni, tak la ambe bazirkan setiap saat yang berlalu tu kan,hmmmmmm....


Kira baru sekarang la reti nak hargai masa,haha
Harap je jam brand polo..
Tapi jarang sekali nak hargai masa, dulu la..kah!

Bila satu hari balik kerja tu kan,paling happy gila B'Vite ambe sampai ! 2 botol terus sampai . Bahagia dia tu rasanya sampai nak kekoh juri mejo,kah! Gigih la baca apa la kebaikan B'Vite ni haaaaaaa,sekali.. hoih! best gila. Antaranya:-
  • Membantu meregenerasi,merevitalisasi dan memelihara sel kulit agar selalu tampak awet muda.
  • Memperbaiki elastilasi,mengencangkan serta menguatkan struktur kulit.
  • Membuatkan kulit cerah secara semulajadi.











Ambe kalau balik kerja muka,ya rabbi kusam gila.. macam orang tak cukup tido bila tengok. Nasib baik ah ada B'Vite,sebab dia mencegah kulit dari kusam. Nak harap kat cleansing kita tu,memang emmmm... Entahlah,nak beli mahal tak mampu. So,pakai jela cleansing yang so so je kan. Selain itu,B'Vite ni mampu menutupi garis halus pada kulit wajah,hiks. 


Dari segi rambut? Sah-sah la,seharian ambe tutup kepala, mestilah berpeluhkan? Jangan risau korang, B'vite ni juga membantu mencegah dan mengatasi masalah kulit seperti flek hitam dan mampu membantu menjaga kesihatan rambut,mata,kulit,sistem pencernaan dan sistem kardiovaskular. 


Dulu, teringat kes eksiden ambe... sampai sekarang parut tak hilang lagi. Disebabkan adanya kebaikan menghilangkan kesan parut ni,makin membuak-buak la ambe nak consume,hehe.


Selain itu, B'Vite ini membantu melembapkan kulit secara natural dan menjaga kadar air kulit agar terhindar dari masalah dehidrasi,membantu detoksifikasi/pengeluaran racun tubuh,meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit dan infeksi,membantu mengatasi gangguan pencernaan dan pernafasan dan akhir sekali adalah untuk membantu mengatasi kelelahan,letih,lesu serta kram otot.














14 bahan yang ada dalam b'vite ini adalah pure marine collagen,pomegranate,goji berry,acerolla cherry,aloe vera,soursop leaf,billberry,pysllium husk,argan stem cell,apple stem cell,grape stem cell,alp rose stem cell,comfrey root stem cell dan tomato... gila ah ! semua dari bahan semulajadi


Kandungan : 250 ml

Cara guna: 
  • 2 sudu besar tiap pagi sebelum sarapan.
  • Digalakkan untuk mengambil 2 kali sehari.

Harga tidak termasuk postage:
  • RM33.00 (WM)
  • RM39.00 (EM)
  • BRD 18.00 (BRUNEI)
  • SGD 18.00 (SINGAPORE)







Pencegahan Dari Awal adalah langkah terbaik. Selain mengamalkan pola hidup yang sihat, pastikan suplement anti aging anda dapat melawan tanda penuaan secara menyeluruh. Produk anti anti yang diformulasi dengan ekstrak kandungan yang terpilih ini mampu membuatkan kesihatan tubuh anda terjaga melain membuatkan kulit anda tampak muda dan lebih cerah.







Mana nak dapat Produk B'Vite ni?
Okay korang boleh contact sini:




Selamat ber-B'Vite korang ! Jangan lupa try tau,serius sedap dan tak sabar nak share experience pakai B'Vite,yeah ! 




You May Also Like

4 comments

  1. JOM BLOGWALKING,SINGGAH BLOG SYIRAA :D
    ..HARI HARI ADA ENTRY BARU ^_^

    ReplyDelete
  2. Nama produk tu aku terfikir miss "V"...

    ReplyDelete
  3. Tumpang conteng kt cni: So mcm mane rase consume bvite...ok x ok x? Hihih

    Cenetos.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..