Per'l Xlim - Produk pelangsingan yang hot!

by - June 01, 2014



Assalamualaikum. Thanks again Nuffnang to give me the opportunity,that's why i sayang Nuffnang dan hai Per'l Xlim ! Saya dah jatuh cinta kat awak wahai Per'l Xlim ! Minggu lepas, saya dan rakan blogger yang lain  pergi ke Phileo Damansara 2 untuk meeting kali ke-2.




Dalam blogpost sebelum ini ( http://letopkeypad.blogspot.com/2014/05/nuffnang-event-kacip-fatimah-ada.html ) , saya ada mention-kan sedikit tentang kebaikan, ramuan dan cara consume. So, korang! lepas baca blogpost tu rasa teruja tak nak try? Heiiiii !!!! Kami bertuah sebab kami blogger yang first dapat consume Per'l Xlim ! lagi-lagi,flavor choco ! Serius sedap gila ..





Pengalaman saya lepas consume produk Per'l Xlim ni adalah selepas 2 minggu consume Per'l Xlim and the result isssssssss jeng jeng !Saya sangatlah happy!!!! yang pasti resultnya berkurang dari sebelum ni ! sangatlah happy that time,muehehehe...yang penting, kena disiplin la kalau nak dapat result yang baik. Disebabkan rasa Per'l Xlim ni best gila..setiap hari saya wajib bawak tumbler beserta per'l xlim ini ke tempat kerja..Wajib ookay! tak ada miss pun...






Yaaaaa !Kami la perut-perut yang beruntung sebab jadi blogger yang first dapat consume Per'l Xlim sebelum tembus di market. Cewah! Nak bangga letew~
Hai Red Mummy,tak sempat saya nak kiss pipi kanan kiri,hik -..-"


Happy me bila dengar result dari kawan-kawan yang lain pun turun,see betapa ajaibnya penangan Per'l Xlim. 




Packaging cun ! Yang pasti pack warna pink tu perisa coffee dan pack coklat tu sudah tentu coklat ! Yang paling saya suka perisa coklat tu la ! sedap baq ang :D

Tapi kedua-kedua perisa ni pun memang best ! coffee dia pun memang perghhhhh! Sedap...Disebabkan dua-dua sedap,satu hari saya consume dua-dua dimana pagi saya consume perisa coffee dan malam sebelum lunch 30 minit tu saya consume coklat ! hehe...at least pagi-pagi lagi saya takde la mengantuk masa buat kerja dan saya consume pada waktu malam disebabkan biar ada rasa power bila dengan per'l xlim semasa buat kerja kerana perl xlim ini mengandungi EKSTRAK GREEN COFFEE BEAN sebagai sumber tenaga dan ini akan menyumbang kepada proses penurunan berat badan.




Haaaaaaa, disebabkan saya ni selalu busy dan kadang nak makan pun selalu tak sempat,jadi saya mengambil keputusan untuk setia bersama per'l xlim kerana kebaikannya yang saya POWER dan HOT!





Masa kat tempat kerja serius saya memang tak pernah sempat nak makan dan kadang tu selalu laparrrr...yela,nak makan tak sempat then nasib baiklah ada Per'l Xlim,lepas minum produk ni takde pulak rasa lapar kerana perl xlim mengandungi EKSTRAK WHITE KIDNEY BEANS dan paling penting kena selalu minum banyak air. 



Yang best,nanti kalau korang beli pack Per'l Xlim, jangan terlepas la pulak nak dapatkan tumbler yang super cute itu ! Tumbler tu sekarang dah jadi favourite saya,pergi kerja wajib bawak,hehe...pergi memana pun wajibbbbbbb ada dalam kereta,hehe...Sambil drive sambil capai tumbler comel itu,hiks...




Cara pengambilannya adalah 30 minit sebelum sarapan dan lunch dengan sukatan hanya 150ml tumbler itu, senang..... kacau sahaja dan tak perlu nak tambah gula ke rempah ratus ke, yang pasti memang sedap !hehe..Rasanya tak susah kot nak kacau air tu... sebab 1 sachet tu memang dah lengkap,tak perlu nak letak gula. 1 sachet tu pun comel halus je, senang nak bawak kemana-kemana,hehe...


Apa yang saya rasa juga selepas minum Per'l Xlim ni,saya semakin bertenaga bila buat kerja. Lesu-lesu semua dah takde. haaaaaaaa... sebab tulah saya pilih Per'l Xlim. Choco dan Coffee memang dah menambat hati saya.








Tak kisah pun pagi tu nak consume kopi ke choco ke, yang penting cara kita consume tu biarlah maintain,hehe....Selama 2 minggu saya consume Per'l Xlim ni kan, tak rasa nak makan sangat dan paling penting cepat rasa haus,hehe...Tapi don't worry !!!! Perbanyakkan minum air mineral biar masalah dahaga tu dapat diselesaikan dan paling penting saya tak rasa lesu pun masa kat tempat kerja. Sebab apa? sebab Per'l Xlim ni la jadi peneman seharian sayakita,hiks :D


Banyak benefit yang kita boleh dapat dari per'l xlim ni dan paling penting per'l xlim ni membuatkan kulit muka saya semakin halus kerana adanya kandungan colagen dalam minuman ini,haaaa...sebab tu saya suka dengan per'l xlim,complete! Dari melangsingkan hingga kecantikan :D



Make sure, cara kita consume tu adalah BETUL. Air mineral jangan sekali lupa !




Pada yang berhajat atau berazam nak selim melim tu,saya rasa korang patut tunggu Per'l Xlim ni tembus di market ! Harga sudah tentu la murah ! Tak perlulah nak beli produk lain yang mahal semata-mata nak kuruskan? So, pembaca saya yang sangat sangat saya sayangi, korang tunggu eh result saya 2 minggu akan datang lagi,hiks.... dan saya akan capai target saya untuk langsing,mihmihmih ! 


Saya jatuh cinta dengan Per'l Xlim Choco !!!!!!! Serius sedap gila,koranggggggggg...wajib try tau ! hehehe....rasa dia sangatlah best !hiks


STAY TUNE FOR NEXT BLOGPOST AND GUESS WHO THE AMBASADDOR?JENG JENG JENG,HIKSSSSSS ^_^


RECOMMENDED~
So,please wait the product at the Mydin,Aeon Big,Aeon,Giant,Cold Storage and Selected Outlet !
Muah~

Loved,
Mek Onie

You May Also Like

17 comments

  1. Husihhh ni nak beli ni. Suka minum produk dari keluaran Power Root. Semua sedap2 dan berkhasiat

    ReplyDelete
  2. Rugi je rasa akak tak pergi aritu... Aaaa. T_T

    ReplyDelete
  3. wah2..ptt la mek selim melim skg nih! 😄

    ReplyDelete
  4. Mek dah slimlah..Nak trylah nanti.. muhehehe..

    ReplyDelete
  5. awak dah slimlah hehehehe... dah tahu siapa duta produk ni kahkahkah.. frust sempat tak dapat jemputan ke event ni huhu

    ReplyDelete
  6. Untunglaaa jd duta xslim...hihihi

    ReplyDelete
  7. makin slim lah kak onie lepas nil kekeke

    ReplyDelete
  8. oh, untuk lelaki tak boleh ye onie minum ni...lain pula jadinya nanti bantai kacip fatimah...hee

    ReplyDelete
  9. Wah menarik nie...nnti nk try jugak la.. nak slim jugak.. heeee~

    ReplyDelete
  10. saya baru consumes 1 week...dah kurang 1kg..hihi..

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..