CoolHijab - Menyejukkan kepala dan memberi kesegaran minda.

by - November 20, 2014


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Sebelum berbicara panjang lagi,ada satu pertanyaan ni..pernah ke kalian simpan satu barang untuk rambut korang dalam handbag? Mesti tak pernahkan? Biasa mesti simpan lipstick la,bedak la...Kalini,cuba tambahkan list barang dalam handbag kalian iaitu CoolHijab !


Apa itu CoolHijab?
Alah, dengar je mesti cool je kan. Korang jangan tatau,produk ini adalah produk yang sesuai untuk kaum wanita berhijab. Bukan untuk wanita berhijab sahaja,malah sesuai digunakan kepada perempuan yang tidak berhijab dan lelaki pun masih boleh pakai even anda botak pun masih boleh pakai. CoolHijab ini sebenarnya adalah serum rambut bagi wanita yang berhijab. Maklumlah wanita berhijab ini kadang-kadang mempunyai masalah ketidakselesa semasa berhijab contohnya berpeluh, rambut berbau dan sakit kepala.


Kelebihan CoolHijab?
  • Menghilangkan bau hapak pada rambut.
  • Menyejukkan kepala & rambut.
  • Melembutkan rambut.
  • Mengurangkan kelumumur.
  • Mengelakkan kegatalan kepala.
  • Perbaiki rambut rosak.
  • Pertumbuhan rambut baru.
  • Merawat kepala berminyak.
  • Melegakan sakit kepala
  • Memberi kesegaran minda.
  • Menghitamkan uban.
  • Rambut wangi 24jam
  • Bertindak balas ketika rambut berpeluh.
  • Tidak melekit dan berminyak.
  • Menggunakan bahan herba tradisional & halal


Testimoni aku sendiri?

  • First time aku pakai coolhijab dan produk yang wajib ada dalam handbag aku  ! Botol tak berat pun. Senang dibawa di mana sahaja. Ok!Sejak aku kenal dengan CoolHijab ni,memang tak lekang dengan aku, pergi shopping mall pun still aku bawak dalam handbag! Last week aku pergi interview,maklumlah aku ni memang ada penyakit darah gemuruh,lelagi kena temuduga,dah tentu aku nervouskan. Tapi bila CoolHijab ni wujud dalam hidup aku, ianya sangat membantu. Sebenarnya, CoolHijab ini boleh sapu di dada biar kasi selesa dan rilek. Sebab apa aku cakap cool?sebab produk ni ada berangin dan wangi. Kiranya,takdelah mempunyai bau kurang enak. Sambung pasal temuduga tu, sebelum gerak dari rumah nak ke temuduga,aku sapu Coolhijab didada aku dan alhamdulillah, aku rasa tenang je masa temuduga tu. Maybe,formula-formula power yang ada dalam produk ni, hehe... Pergi kerja pun aku selalu pakai,kasi cool sikit kepala ni,haaaaaaa


Besar mana CoolHijab ini dan tahan berapa lama?

  • Berisipadu 30ml dan 120 semburan mampu tahan sehingga sebulan ;)


Macamana nak dapatkan CoolHijab ni?

  • Untuk tidak salah membeli,anda disarankan untuk terus membeli di website www.coolhijab.com 


Packaging lama

chweb2new

Packaging baru

NAK ODA? ODA KAT AMBO SINI...
Facebook: Siti Auni Afifah 

Haaaaaa,macamana?rasa nak tambah barang dalam handbag? Rasa nak segar kulit kepala dan rasa nak selesa?jangan lupa la oiii try,tak rugi aihhhh ;)

Selamat mencuba korang!

Salam sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

12 comments

  1. lau untuk yang pakai songkok cmne puloks? boleh x..hehehehhe.

    ReplyDelete
  2. boleh try ni! sejak pakai tudung rambut penyek je lepas bukak tudung. boleh voluminous kan balik ke? hehe

    ReplyDelete
  3. sesuai nih girl. sila cuba yeh
    -encikarman-

    ReplyDelete
  4. Aduhhh...tak pakai tudung camne nak try...hahahahaa :P

    ReplyDelete
  5. Kalau ada yg Berninat order coolhijab dgn Mek Onie.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum onie, wahhhhh! teruja baca ni. ehh nak try jugalah. sejak ada Adam ni, macam tak terurus diri ini. hahahhaha *nangissss*

    ReplyDelete
  7. memang best..aritu nad dapat yang kecik je...

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..