Produk Kecantikan Clarissa - Serum untuk jerawat

by - November 24, 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hai korang !!!!! Sape kat sini memang ada masalah kulit muka?berjerawat?parut jerawat?muka kering dan sensitif????? Alhamdulillah muka aku buat masa ni tak pernah nak sensitif dan aku sangat bersyukur. Kalini aku bukan nak cerita aku pakai produk apa,tapi aku nak cerita tentang produk yang terbaru,terhangat dan aku yakin produk ini memang dapat membantu masalah kulit muka yang sensitif seperti yang aku cakap di atas tadi tu.






Produk kecantikan clarissa ini adalah kombinasi sempurna untuk penjagaan kulit sepertimana mereka yang telah memakai produk ini ianya sangat berkesan kepada kulit mereka.


Antara kandungan yang terdapat dalam produk ini adalah:-
  1. Dua stemcell iaitu apple stemcell dan anggur stemcell.
  2. Vitamin C
  3. Butylene Glycol
  4. Cocos Nucifera
  5. Glycerin Stearate
  6. Seed & Root Extract
  7. Chammomile
  8. Caffeine
  9. Sodium Laureth-Sulfate

Adakah produk ini mempunyai kelulusan KKM?

Ya, produk ini dalam proses untuk memperoleh kelulusan KKM *akan diupdate 




Antara kelebihan yang terdapat pada produk ini adalah:-
  1. Merawat jeragat dan jerawat
  2. Merawat bintik-bintik hitam
  3. Mengecilkan liang pori
  4. Mencerahkan kulit tanpa kesan sampingan
  5. Mengurangkan lingkarang gelap bawah mata.
  6. Mengurangkan kedutan
  7. Melambatkan pembentukan garis-garis halus di muka
  8. Merawat luka jerawat
  9. Memudarkan parut
  10. Mencegah kesan buruk sinar uv
  11. Menglowingkan kulit muka
  12. Anti penuaan dan anti kedutan
  13. Wajah lebih segar berseri
  14. Memulihkan kulit rosak berparut dan kusam

Isipadu produk?
Pencuci Muka Magic Clarissa - 30ml
Serum Muka Magic Clarissa - 15ml


Ya,serum kecantikan ini mampu mengekalkan kulit wajah seperti remaja kerana kelebihan yang terdapat dalam ni mampu membuatkan pengguna lebih berpuas hati dan memperoleh kesan yang sangat memuashkan hati sanubari ,cecececeyyyyy....

Produk ini bukan sahaja bertindak sebagai menghilangkan jerawat, tetapi produk ini juga mampu mengurangkan kulit muka berminyak dan kering,senang cerita all in one ! 


Cerita punya cerita, aku yakin mesti ramai yang tanya dan soalan ni mesti soalan pertama yang bakal pengguna memakainya iaitu harga.

Set skincare clarissa ini berharga RM139.00 (SM)/RM149.00(SS) 
*dua produk dalam satu harga!!!!!!!!



Fungsi dah cerita,kelebihan dah cerita,harga pun aku dah cerita. Ada satu lagi dimana ianya sangatlah penting juga untuk memastikan kulit anda sentiasa sihat dan bersih iaitu dengan cara penggunaan produk ini.

Caranya:-

  1. Cuci muka menggunakan Face Wash Clarissa.
  2. Lap muka dengan kain bersih.
  3. Sapu sedikit sahaja serum pada muka.
  4. Selepas sapu serum,boleh pakai krim siang/malam atau make up base seperti biasa.
  5. Siap!


Senangkan caranya? So,jadikan satu rutin tersebut agar anda memperoleh kulit yang bersih dan cantik dengan menggunakan ' Clarissa Beauty ' .


Bila lagi nak tukar?Mana tahu produk ini mampu membuatkan kalian lebih berkeyakinan dan cantik?


Hubungi talian ini supaya anda akan bahagia dikemudian hari
sms/whatsapp: 019-772 7572 / 013-715 7572



Jikalau, korang atau pembaca blog aku yang berminat untuk menjadi agen atau dropship produk terhangat ini korang boleh contact beliau seperti no.di atas atau boleh ke www.nadiasecreto.com atau instagram: naddyshaira.


Ulang suara,agen dan dropship seluruh negera diperlukan dengan modal terendah. Mana tahu ada yang nak menjana pendapatan demi berkahwin?demi anak-anak?demi anak tekak?demi isi kandungan almari?demi segala demilah...Maka,korang semua silalah contact beliau dengan sepantas yang boleh. Semoga anda kecapi kebahagian dengan produk kecantikan clarissa ini. 



TESTIMONI DARI PENGGUNA PRODUK KECANTIKAN CLARISSA













Selamat menjaga muka korang!

Salam sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

12 comments

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..