Floral Mask best!

by - January 14, 2015


Assalamualaikum dan salam sejahtera. Allah, malam-malam nak lagi cerita pasal cantik-cantik ni,hahaha... Sorry la uolsss, aku sebenarnya jakun dengan floral mask yang warna purple tu, bila tengok blogger yuyu zulaikha, fatin liyana pakai aku pun jadi nak try ! haha...gigih gila tu...Actually,product ni femes sejak awal tahun lepas lagi dan aku sangat ketinggalan,kahkahkahkah


Tadilah,aku gigih gila lumur mask satu muka dan berharap taklah sakit bila pakai mask jenis cecair macam ni. Bukan apa, haritu aku pernah try mask apatah,perghhhhhhhhhhh...sakit yang amat masa tarik tu,bhahaha... Tapi aku puas..sebab dapat buang blackhead aku yang kian mencacak-cacak kat bahagian hidung ni,getik ko tahu... tangan tak senang je duduk bila blackhead naik T_T


So,disebabkan aku dah dapat floral mask ni..makanya aku sendiri p lumur satu muka! heiii, wangilah jugak rasa dia..takdelah tawar jeeeeeee..kehkeh.. (bau=tawar?)








Fungsi Floral Mask:

  • Melindungi kulit dari pencemaran
  • Lembut tanpa menipiskan kulit
  • Efektif untuk menghapuskan bintik hitam & kekotoran yang degil
  • Mengawal masalah kulit muka berminyak
  • Menyah toksik pada wajah yang jadi punca jerawat
  • Pada yang kulit muka sensitif dan berjerawat,aku suggest tuk korang pakai benda ni!



Cara guna:
  • Kulit muka bersih dan kering
  • Sapu pada muka dan jauhkan dari kening,bibir dan mata kerana bahagian tu adalah paling sensitif,kihkih
  • Biarkan selama 20-25 minit sehingga mask tu diyakini kering!
  • Tarik masker dari atas ke bawah ok!


Kelebihan Floral Mask?

Heiiiiiiii, dah tentulah buatan Malaysia kakak abang wei. Bau lavender dan wangi !Sebab apa aku suggest pada orang yang kulit muka berjerawat? Sebab fungsi mask ni kan mengecutkan jerawat. So? tak percaya lagi ke jemah weh? Dan paling aku suka tentang floral mask ni adalah tak sakit masa tarik mask tu, serius tak sakit weh....Ada setengah mask tu, Allahurabbi,perit nak tarik,haha..



Mana nak cari dan aku tak sangka lak nuurka beaute ada jual ! Tak sia-sia aku try ! hihi ..



Sebarang pertanyaan atau tempahan korang boleh hubungi:-


013- 4418 929
011-2129 4991

@

instagram: @nuurka_beaute
Facebook: nuurka beaute

Jangan risau la uols, floral mask ni diyakini selamat,asli dan halal ! 







Semoga tona kulit muka aku ni rata ! that's why aku jarang pakai spek dah sekarang. Kuat gila berbekas ..lelagi tang hidung...stress mak nokkkks! Tapiiii aku tengok orang lain pakai spek takde la jadi macam aku ni (berbekas bahagian hidung), jampi apa korang pakai ni?huwarrrrrrrrrrrrrr..i is jeles woi :(



Selamat malam . Terima kasihlah sudi baca kisah aku memalam gini, sebenarnya aku tengah mencari rentak untuk berblogging. Sebab aku macam tak fokus banyak benda sejak 2 menjak ni,huwarrrrrrrrrrrrr...adakah aku perlu bercuti di pelusuk selangor atau luar selangor? hei..nanti aku blogwalking blog korang k,aiyebiyu



Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com



p/s: dengar kata BRIM memasing dah masuk? belanja la kita ubat gemuk satu woi ...

You May Also Like

8 comments

  1. Jangan nak pakai sorang la awaaaaa , marilah hulur sini skek. :P

    ReplyDelete
  2. Fana punya feveret mask! Mak fana pun suka pakai. Hahaha. Suka bau lavender dia.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum onie, wahh sheila pun teringin nak cuba floral mask ni. ekekkeee

    ReplyDelete
  4. wah wah. saya leh cuba tak?

    satu lagi bahagia atau bahagian. lain maksud tu

    dia krim pastu bila nak buang jadi mask?

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..