Tips menghilangkan parut lebih cepat! - Azanis Scar Serum

by - March 21, 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Haiiiiiiiihhhhhhhhhhhhh! Sape sini ada parut?parut timbul ke parut yang flat tapi tinggal kesan ke? aku rasa korang patut baca tips aku kalini. Macam aku sendiri,aku tengah mengubati parut pada tangan kesan dari accident 2 tahun lepas dan kesan surut parut tu sangatlah lambat dan parut kesan 7 jahitan jahitan pada dagu pun duk ada timboi lagi,huhuhuhu ...


So,bila aku dapat tahu ada serum yang mampu menghilangkan parut lebih cepat,terus aku nak share dengan korang. Parut ni lah buat kita rasa tak yakin sebenarnya,lelagi parut pada bahagian muka. Serum yang aku cakap tadi tu adalah Azanis Scar Serum. Teruja wehhhhhh sebab dapat tahu ada produk cenggini,tayah dah ambik injection yang cecah ratusan ringgit tu,huhu.. Yang penting aku yakin dengan produk ni sebab diluluskan oleh KKM. Satu lagi jangan risau kandungan dalam produk ni semuanya bahan semulajadi dan bahan utama pada kandungan ini adalah Vitamin E,so korang jangan was-was k  ;)




Azanis Scar Serum

Sesuai digunakan pada: 
- Sesuai digunakan parut kekal di tubuh badan
- Selulit yang menjengkelkan
- Parut bekas jerawat samada di muka atau badan
- Parut kemalangan
- Parut suntikan BCG
-Parut demam campak
- Parut bekas bedah



Harga: 
RM80 termasuk postage


Berminat boleh order di:

www.pakarparut.com / taip parut hantar ke 019-488 6964



Testimonial yang sangat positif dari orang ramai







petua-parut-jerawat


petua-parut

parut-jahit

Petua Menghilangkan Parut 10 Kali Lebih Cepat Dan Berkesan





Jadi apa tunggu lagi? Kalau betul-betul berminat dan nak dapatkan dengan harga paling istimewa cepat-cepat ke -->


atau

hubungi segera (sms/whatsapp)

019- 488 6964


Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

3 comments

  1. semakin femes da produk ni sekarang.

    http://www.adarain.com/

    ReplyDelete
  2. menarik la produk nie! thanks for info..

    nice bw here~ ;)

    ReplyDelete
  3. Untuk pengetahuan bakal pembeli barangan number dealer 0194886964 ini pernah menipu saya dgn meminta wang untuk dibank in kan bagi barangan yg diorder, kemudian , terus lesap, sms dan call saya tidak dijawab. Berhati hati dgn dealer penipu ni, gambar dlm whatsapp pun tidak di tunjuk wajah. Saya dah buat report polis dgn penipuan itu dan empunya number ini menjual banyak barangan serum.

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..