Nak kulit pinkish tak? Meh cuba Hadzra White!

by - September 03, 2015

Assalamualaikum semua ! Dari minggu lepas lagi sebenarnya aku nak share benda ni,tapi selalu je tak sempat. Sorry, last week jadual pack gila, sentuh laptop pun sekejap je. Tambah dengan penat memang tak tahu la nak cakap macamana. Nasib baik ah ada Hadzra White ! Bertambahlah keyakinan aku nak kemana-mana walaupun tak bersarungkan baju yang elegen-elegen tu. Yang pasti kulit muka bersih dari anasir-anasir pepijat, haha..Biasalah gegirl oiiiiii, jerawat naik seketul kecoh dah kat sepuluh media social. Kalau boleh dalam blog pun dia nak mengadu pasal jerawat naik seketul. Kau rasa?



Jadi ! Penyelesaian taknak jerawat tumbuh bersepah adalah dengan menggunakan Hadzra White (HW) . Dah apa pulak HW ni? Actually, dah lama aku dengar pasal produk ni. Last month la tak silap aku. Terus terkinja-kinja nak try. Yela oiiiiii ! Nak mekap, muka tak sekata, boleh pulak itu hari customer aku tegur kenapa kulit aku makin gelap, rasa nak berguling kat situ jugak ! Perempuan mana kalau kena tegur dengan laki terus nak redha ? Perempuan mana? Meh habaq kat aku sikit, haha... Sedangkan tegur jerawat seketul pun dah kecoh kat 10 media sosial? kan?


Aku pulak yang angin ni.


Tapi takpelah, disebabkan ramai yang terkena carutan sebegitu rupa, aku suggest korang try HW ni. Bukan apa, yang aku tak tahan produk ni dapat bantu korang dalam masa satu hari. Like seriously????????????????????? *icon terkejut*




MEK ONIE BERSAMA HADZRA WHITE

Hadzra White ditangan aku gaisss! Kelebihan dia letop-letop la kau ~


  • HADZRA WHITE KAPSUL PUTIHKAN KULIT DAN MAMPU MENCERAHKAN KULIT RATA SELURUH BADAN.
  • SELAMAT DIGUNAKAN DAN AMAT BERKESAN !!!!!
  • TERINGIN NAK KULIT PUTIH PINKISH? MEH LA TRY HADZRA WHITE NI AWAKKKKKKKKKKKK.
  • MEMUTIHKAN KULIT SELURUH BADAN SECARA RATA.
  • MELEMBAPKAN KULIT ( MENGATASI MASALAH KULIT KERING )
  • MEMBANTU MENGHILANGKAN JERAWAT.
  • YANG PENTING SELAMAT DIGUNAKAN DAN TIADA BAHAN MEMBERHAYA.
  • DIFORMULASI DENGAN KANDUNGAN BERKUALITI TINGGI









Paling penting amalkan minum 2-3 liter sehari untuk dapatkan kesan yang maksimum .






TIPS KULIT CANTIK BERSAMA HADZRA WHITE






Cara pengambilan:-
  1. Sebotol ada 35 biji. Makan 2 biji sehari (selama 5 hari).
  2. Selepas 5 hari, makan 1 biji je sehari - sebaiknya dalam perut yang kosong

Mudah dimakan,mudah dibawa ke mana sahaja.

Sekotak HW ni tahan 30 hari kalau consume dengan betul.




CANTIK BERSAMA HADZRA WHITE


Bagaimana Hadzra White dapat membantu anda dalam sehari?????

- 12 jam untuk mula jerawat kecut dan tak berminyak.
- 1 hari untuk rasa kulit lembab
- 3 hari kulit semakin glowing dan berseri
- 7 hari tangan leher badan dan kaki lebih cerah
- 14 hari kulit badan akan lebih putih gebu kemerah-merahan.






KANDUNGAN HADZRA WHITE

- VITAMIN C - Menyumbang kepada meningkatkan pertahanan tubuh malah diperlukan bagi pengeluaran kolagen iaitu struktur utama protein yang ditemui dalam tisu penghubung. Meningkatkan keupayaan tubuh untuk memperbaiki luka dengan lebih pantas.

- GLUTATHIONE - Terkenal sebagai Master Anti Oxidant yang berfungsi menyingkirkan toksin dari dalam badan, mampu menyekat enzyme tirosinase sekaligus menyekat penghasilan melanin kulit / pigmen kemerah-merahan. Hasilnya, kulit putih akan terhasil.

- Grape Seed Extract - Zat anti kanser kerana miliki 20 kali ganda vitamin c & 50 kali ganda vitamin e, mampu mengunci kelembapan dan memperkuat fungsi lapisan kulit luar, meningkatkan peredaran darah dan memberi nutrisi pada kulit dari dalam & luar kulit.

- Olive Leaf - Mengandungi Polifenol yang sangat tinggi yang membantu pencerahan tona kulit serta menghilangkan tanda penuaan dengan efektif. Kaya antioksidan, antibakteria,antikanser mempercepatkan pembakaran lemak badan, merangsang penghasilan glutatione dalam badan secara semulajadi dan kesan pencerahan adalah lebih cepat.

- Astaxanthin - Meningkatkan kualiti kulit. Menghalang kerosakan akibat sinaran matahari UV daripada berlaku, tetapi sebenarnya boleh membantu menterbalikkan tanda-tanda luar penuaan dari luar.







KEISTIMEWAAN DAN KELEBIHAN HADZRA WHITE


  • Memutihkan kulit,mencerahkan kulit/kusam termasuk dengan bahagian badan sekali.
  • mengurangkan kesan parut jerawat dan bintik hitam
  • Menjaga keseimbangan dan melindungi DNA kulit.
  • Mengurangkan dan menghilangkan kesan kedutan kulit
  • Menghalang pembentukan melanin punca kulit menjadi gelap
  • Mengurangkan berat badan 
  • Meningkatkan respon imun
  • Membantu mengatasi kelelahan dengan meningkatkan tenaga.
  • Rasanya yang enak daripada ekstrak buah-buahan asli
  • Anti Kanser
  • Membantu membersihkan darah dan hidupkan sel kulit yang baru dan lebih segar.
  • Kandungan vitamin c yang tinggi juga terdapat dalam HW
  • Menstabilkan warna tona kulit
  • Memberikan tenaga pada badan anda
  • Prebiotic dalam HW dapat melancarkan pembuangan harian



KESAN CERMIN MATA MASIH ADA,HUHU


Pantang larang bila nak ambil Hadzra White:-

  • Tiada pantang cuma banyakkan minum air 3-4 liter sehari
  • Elakkan Caffein,susu dan kurangkan gula.
  • Ibu mengandung 6 bulan ke atas.
  • Ibu yang menyusu baby boleh consume HW
  • Sesuai bagi umur 15 tahun ke atas.
  • Pesakit kanser dilarang ambil
  • Pesakit buah pinggang, kencing manis dan sakit jantung yang tidak kritikal boleh ambil.

Kalau ambil dengan ubatan atau supplement lain macamana? HW still boleh ambil?
Boleh dengan syarat jarakkan pengambilan setiap 20 minit.



Apapun, jangan lupa minum air masak banyak-banyak ye sayang semua ^____^



Antara Testimoni pengguna Hadzra White:-








































AMARAN!!!!!!!!!!!!!

Produk ini adalah persediaan supplement tambahan untuk memutih dan ianya tidak berbahaya untuk semua lapisan umur tetapi dilarang ambil bersama yang mengamalkan pil perancang,IUD ataupun injection untuk mencegah kehamilan. Ambil selepas 2 jam dibenarkan.





HARGA PASARAN:
RM120SM/RM130SS


HARGA PROMOSI:
RM90SM/RM100SS



TEBUS DENGAN HARGA PROMOSI !!!!!!
WHATSAPP/SMS: HW30 KE 017-380 8767



Soooooooooo,puas hati?????????? Jangan duk tunggu lama,rugi kalau ampa tak try :D


Sesiapa yang ingin mencari duit lebih boleh roger kat nombor bawah eh :D

AGEN/STOKIS DIPERLUKAN SEGERA!!!!!!!

WHATSAPP/SMS: HW AGS KE 017-380 8767 ATAU 019- 679 6257



Salam Sayang,
Mek Onie 
letopink@yahoo.com


You May Also Like

7 comments

  1. wah..good review..mkn cantik la mek past ni..:)

    ReplyDelete
  2. Pika first time dgr brand Hadzra ni mek onie. Uwahh.. menarik betul. nak nak part jerawat tuuu.. aduhh.. My biggest problem skrg ni..

    ReplyDelete
  3. bagus perkongsian ini. memudahkan mereka yang mencari produk ini. keterampilan wajah perlu dijaga...lelaki mahupun wanita

    ReplyDelete
  4. Terbaiklah... menarik rasa nak try je....

    ReplyDelete
  5. PERHATIAN!!!!! PERHATIAN!!!!!!!
    nak kulit GLOWING dan PUTIH GEBU seluruh badan?
    nak jadi yang paling MENAWAN di kalangan kawan dan rakan sekerja?
    nak produk yang JANJI BERKESAN tanpa kesan sampingan?

    cubalah zettawhite whitening kapsul dari Taiwan!!
    inilah rahsia kulit artis Taiwan begitu putih dan cerah!!!
    inilah peluang anda memiliki kulit yang serupa artis!!

    Mengapa zettawhite?
    <3 capros dari Phyllanthus emblica (US whitening Patent 6124268、6290996、6235721、6362167、6649150、8206757、EP 1465589 B1) : sudah ada research paper mengesah ia ada whitening effect . Memutihkan badan dengan mengurangkan melanin
    <3 revasterol: anti-penuaan
    <3 ceramide: membaiki cell, mengurangkan flek hitam, melembapkan kulit
    <3 l-cysteine:mengambil tempat dlm proses pembentukan l-glutathione. Ia juga mengurangkan jeragat, pigmentasi
    <3 coq10 (US7910340、DE60225478、EP1466983、RU2298035、AU2002357526、CA2471763、JP5074287、CN100523205、I349039 skin patent): dari kilang kanebo, japan yang adalah kilang penghasilan coq10 terbesar di dunia dan mempunyai pengalaman dlm hasilan coq10 selama 40 tahun yang menghasil 100% natural coq10, bukan sintetik. Sudah ada research ia dpt mengurangkan kedut.
    <3 bioperine (US Patent 5536506 ; 5744161; 5972382 ; 6054585;、JP3953513、CA224746,EP0810868): meninggikan absorption semua content lain, biar semua yang dimakan berefektif & X dibazir!!
    nak order?
    pm page: https://www.facebook.com/Zaqueno-Skin-1698193270483766/?ref=bookmarks
    >> direct link ke pm: https://www.facebook.com/messages/1698193270483766/
    atau whatsapp 010-840 9080
    >>direct link ke whatsapp: https://api.whatsapp.com/send?phone=60108409080
    atau wechat: zaqueno

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..