Produk Kecantikan 4 Dalam 1 : ZZ By Zaza

by - November 11, 2015


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Kali ni aku nak share entri kecantikan pulak. Sape yang masih meroyan cari produk kecantikan tu korang patut baca entri aku yang ni. Mana tahu, produk ni mampu mengubah masa depan anda,acececeyyyy... Aku suka produk ni sebab packaging dia tu senang nak buat travel. Kadang nak naik flight pun aku memikir nak letak dalam apa la pencuci muka segala benda ni. Jadi, produk ZZ BY ZAZA ni dapat bantu korang. Orang kata, senang nak bawak ke mana sahaja. 




ZZ BY ZAZA


ZZ BY ZAZA is specially formulated by skin therapists from Japan using advanced nanometer technology. It contains the most natural plant extracts and they do not contain any spices or drugs which will cause hypersensitivity. Each type of products has undergone stringent clinical tests and is offered with careful professional backup service. They have been trusted and loved by customers. Specialize in whitening, anti aging, firming anti-wrinkles,moisturising.




ZZ BY ZAZA


ZZ BY ZAZA

Facial Cleanser 40ml
Kelebihan: Membersihkan muka dan didatangkan dalam bentuk cecair berwarna pink. Kaya dengan antioksidan dan anti bakteria yang bermanfaat membersihkan,melindungi dan menyokong proses penyembuhan kulit secara semulajadi.
Kandungan: Aqua, Argan Stemcell, Apple Extract, Fragrance, Sodium Soap From Vegetable Oil
Harga : RM35


Refreshing Toner 40ml
Kelebihan: Menyegarkan kulit muka selepas membersihkan muka dan membantu mengekalkan pH.
Kandungan: Water Lily, Vitamin C, Vitamin E, Aqua, Argan Extract
Harga: RM35


Rejuvenating Night Cream 10g
Kelebihan: Membaiki sel kulit muka dan melembapkan kulit muka.
Kandungan: Aqua,Argan Stemcell,Grape Stemcell,Prunus Amyglalus Dulos (Sweet Almond) Oil, Emulstying Wax,Glycerin, Titanium Oxide, Iron Oxide, Cucumber Extract
Harga: RM40


Matte Mousse Cream 10g
Kelebihan: Melindungi kulit dari sinaran UV dan menjadikan kulit lebih berseri 
Kandungan: Paraffin Wax, Argan Stemcell, Olea Europass (Olive) Oil, Apple Stemcell, Aloe Vera Stem Cell
Harga: RM40


ZZ BY ZAZA 4 in 1 : 
RM150 (Peninsular) / RM160 (East Malaysia) / $60 (Singapore/Brunei)

Promo: RM110 + Free Postage+Free 3




Krim Siang


Ada krim siang yang aku berkenan,ada yang tak...macam produk ZZ BY ZAZA aku berkenan sebab krim dia ringan. Maksudnya bila sapu dimuka tak terasa ada krim pun sebenarnya. Senang jugaklah nak sapu pada muka,hehe..


Krim Malam

Okayyyyyyyyy, ini bab paling aku sendiri pun kadang rajin kadang malas,haha..maklumlah..kalau dah ngantuk yang amat sangat memang diri sendiri pun lupa nak sapu krim malam ni... Tapi, bagi diri aku, kalau nak sapu krim malam ni memang aku amat cerewet sikit. Lelagi kalau jumpa krim malam yang jenis 'belengaih' . Maksudnya, jenis melekit tu haaaa bila sapu kat muka,nak tido pun serupa tak bernafas,huhu... Tapi bila korang sendiri cuba ZZ BY ZAZA  inshaAllah selesa dan cara nak sapu dia. Please janganlah over confident sangat. Sapu sikit je.... Cukup ada dan meresap dimuka. Jangan nak sapu banyak sangat,haha....




Produk Kecantikan 4 Dalam 1

Kesan selepas penggunaan ZZ BY ZAZA ni, korang sendiri akan tahu... mengecutkan jerawat,menghilangkan kesan jeragat, memudarkan parut jerawat,merawat kulit kusam, menyeratakan tona kulit wajah..Semua kesan ni boleh nampak dalam masa 4 hari dengan penggunaan yang konsisten,haaaaaaaaa...Jadi kalau selang 3 hari pastu baru nak pakai balik... Ampa tepuk dada tanya hati ampa tu,hahaha..... Jangan risau, produk ni mendapat kelulusan dari KKM : NOT151004377K . So, gunalah dengan selamat.







Kesan positif bergantung pada penggunaan atau kulit muka pengguna. Jadi, pada siapa yang masih tercari-cari dengan produk yang sesuai dengan kulit muka. Apakata berubah angin ke ZZ BY ZAZA pula. Selamat mencuba korang ! Thanks ZZ BY ZAZA perkenalkan produk ini kepada saya. Untuk maklumat lanjut atau tempahan boleh hubungi link dibawah ini :)

INSTAGRAM | FACEBOOK | WEBSITE
Hotline: 011-2343 8986
Hashtag: #ZZBYZAZA
Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

3 comments

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..