Sambutan Darayu Meriah Uols! Sebab?

by - December 20, 2015

Serlahkan kecantikan luaran dan dalaman anda seawal 3 hari !!!!!!!!!!!!


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera awak semua. Tahniah aku ucapkan kepada blogger famous yang comel sorang ni haaaaaa... Kenal dia masa zaman dia bujang tengah study lagi.. tup tup tup lani dah ada sorang anak. Happy kita tengok wak. Tahniah sebab? Okay. Kira-kira 2 bulan lepas Darayu telah dilancarkan di media sosial dan tahniah Yuyu Zulaikha. U deserve it always dear! Patutlah makin berseri lani. Ada rahsia tersembunyi rupanya. 


Actually, aku ni sebenarnya tak rajin consume produk-produk koyak dan minum macam ni gaisss. Sebab takut kesan negatif akan datang. Haaaaaa, aku ni selalu macam ni. Suka buruk-burukkan keadaan,haissshhhhhhhh..... Mek... kau punya tak rajin tu sebenarnya agak pelik jugaklah...sebabnya,produk nikan koyak dan minum je,tayah sesusah nak bancuh segala dah...tinggal koyak sachet dan minum je,adehla... tu pun malas ke mek weh? Huhu..


Hai pembaca blog mek onie, actually korang ni rajin ke consume benda alah macam ni?hehe...lelagi yang dah kahwin tu, rajin ke ???hikhikhik.....tepuk dada sikit.. Sekarang ni pun aku dah 'terhantuk' sikit sebabnya even kita masih bujang masih tak berlaki lagi,aku rasa time macam ni lah sesuai nak jaga dalaman dan luaran kita. Nak cantikkkkkkkkk nak menawannnnnnnn nak anggun ke apa,aku rasa the best time is now,hagituh..Kau bujang lagi mek.. Jaga dalaman luaran tu. EH :P


Cukup 3 minggu dah haaaaaa, aku consume Darayu ni haaaaaaa... Ok,puas hati..dari tak rajin terus rajin. Bukan susah pun nak consume,koyak dan minum je. Cumanya, disiplin tu kena ada la,huhu...Haishhhhhhh, kadang nak je ketuk dahi sendiri, nak jadi cantik tapi taknak disiplin,huhu...Apadah!


Darayu : Siri Khas Untuk Wanita

Darayu : Siri Khas Untuk Wanita | Diinspirasikan oleh kecantikan wanita, Darayu adalah rumusan dengan gabungan kolagen ikan kod, bahan terbaik semulajadi dan pemakanan sunnah, demi memperbaiki kecantikan dalaman juga membantu menyerlahkan kecantikan luaran. 


Ramuan:
  • Kolagen
  • Vitamin C
  • Manjakani
  • Akar Serapat
  • Acaiberi
  • Purasweet
  • Epal
  • Lemon
  • Delima
  • Kurma
  • Madu

Cara pengambilan:
  1. Koyak dan minum
  2. Digalakkan untuk minum sebelum tidur
  3. Minum air dengan banyak

Berat Bersih:
20 sachet x 20gm

Harga:
RM95.90 (SM)/ RM99.90(SS) - exc postage



Cantik dalam dan luar bersama Darayu

Ni yang aku nak cakap ni, kalau kita rajin,kita ada disiplin yang TINGGIIIIIIIIII setinggi menara KLCC tu gaisssss..inshaAllah kalau ada sikap tu semua, dengan produk ni je dapat anjalkan kulit,rapatkan miss V (ehem), mengembalikan tenaga dan atasi masalah wanita,hehe... Secara tak langsung orang bujang boleh consume dan orang dah kawen lagilah sesuai untuk consume Darayu ni haaaa :D



Darayu : Koyak Dan Minum Sahaja!

Dengan perasaan yang gundah gulana (eceh!) aku nak jugak try Darayu, alhamdulillah rasa dia kena dengan tekak aku cuma ada rasa gas sikit,tapi sokay gaissss...dia punya ramuan takde bahan kimia ke apa. Makanan sunnah lagi, so janganlah risau eh korang. Macam aku umur 20 ke atas dah haaaaa... jadi,memang sesuai yang amat sangatlah kalau nak consume Darayu ni, sape je digalakkan untuk ambil Darayu ni mek? Okay,yang paling layak yang paling sesuai adalah mereka yang ada miss V :P Perempuan la masuk i,kekekekekekke.. dan 20 tahun ke atas,haaaa sesuai sangatlah tu...Ingatlah korang, time muda time bujang,jagalah dalaman dan luaran kita...Bukan sebab cantik je ehhhhh....tapi sebab kesihatan jugak ^___^


Sangat sangat sangat sangat digalakkan ambik Darayu ni adalah wanita yang dah berkahwin, 30 tahun ke atas, baru bersalin,'aset' jatuh, mengalami masalah dalaman badan, menyusu, kulit kusam dan cepat letih. Yessssssssss, benda ni la aku cari korangggggggg! Nasib baik masa jumpa yuyu haritu dia ada suggest kat aku produk dia yang ni, Thankssssssss sangat yuyu sebab bantu onie yang krik krik ni. Patutlah yuyu makin berseri ! Korang jangan tak tahu, setiap sachet Darayu tu digabungkan dengan rumusan terbaik demi kecantikan dalaman dan luaran okay. Bukan 1 2 sachet je, no no no no



Testimonial Mek Onie


Okayyyyyyyy, masa nak minum ni adalah sebelum tidur sebabnya masa tulah paling paling paling efektif minum sebabnya perut kosong dalam masa yang lama dan senang untuk perut serap khasiat Darayu ni. Patutlah kena minum malam,haha...So,korang...kalau boleh pleaselah ikut direction pada produk, sebab itulah tips penjagaan sebenar ;D


So far,dalam masa 3 minggu aku consume Darayu ni,alhamdulillah... aku dah kurang letih. Bukan apa awak semua. Kadang tengahari dah mengah-mengah buat kerja. Tulang belakang pun lenguh je duduk lelama. Alhamdulillah jugaklah letih tu dah kurang. Bulan lepas lagi la busy tak terkata. Ikutkan. Kul 6.30 pagi dah bangun tolong hantar kuih umi aku,pastu sesiap pulak nak pergi kerja,pastu malam pulak draft entri. Awak rasa? Tak menang tangan rasanya, tapi tu semua rezeki,tak pernah pun aku nak mengeluh atau apa. Lagi bersyukur ada. Cuma yelah, bila kerja banyak. Kepala jadi serabut pastu mulalah nak stress nak marah orang tu marah orang ni. End up,u ask urself. Why u like this Mek Onie?LOL.. Before that, perangai okay je. Haaaaaaa,tu sebab penatlah tu. Penat campur dengar stress. For, 3 weeks i consume Darayu .. Thanks Darayu. U make my day its fine. Lagi satu, aku suka Darayu sebab macam aku pung pang pung pang atas tadi, Darayu can improve inner exquisiteness as well as to help accentuate skin-deep beauty girls. Please girl out there. Please find this product as soon as possible. Thats why i tot u at title 'Sambutan Darayu Meriah Uols! Sebab?' Haaaaaaaaaa, sebab dia aku dah ceritakan di atas. InshaAllah :')


*Produk ini tidak digalakkan untuk wanita yang mengandung dan ketika haid.

For more details, please click below :)
FACEBOOK | INSTAGRAM
Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

2 comments

  1. Malas la juga nk amek mende2 mcmni hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya malas jugak,tapi kalau ada alternatif macam ni,inshaAllah rajin,hee

      Delete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..