Cathy Doll Dari Karmart Akan Masuk Pasaran Malaysia?

by - January 10, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Yessss yessssssss, ada sape peminat produk Cathy Doll ni? Aku baru nak terjebak dengan Cathy Doll dari Karmart ni. Rupanya, awesome gila kot produk Cathy Doll dari Karmart ni. Dia punya texture, packaging dan yang pasti comel-comel belako ! Not at all girlsssss! Because? Thai based Korean inspired beauty brand Cathy Doll has officially launched its range of products in the Malaysian market. whatttttttttttt? Exciting right? Brought in by Karmarts Malaysia, Cathy Doll produces many different beauty and cosmetic products ranging. Antaranya kan korang, facial,body, makeup, perfume dan banyak lagi haaaaaaaaaaaaaa..... Semua-semua ni memang affordable dan akan menghujani pasaran Malaysia ! Haaaaaaaaa.....

First of all,maafkan aku sebab terlambat share pasal ni wahai peminat Cathy Doll sekalian....semua dah pakat tanya, haaaaa.....jadi meh la baca ni ye awak semua :D


Cathy Doll Dolling Up Malaysia Official Brand Launch

Ambassador

Karmarts Malaysia officially launched the Cathy Doll brand with the introduction of its Hanazakari Lip Matte Lipstick Line, Snail Whitening Cream and L-Gluthathione Magic Cream at Coffee Club in Subang Parade, Subang Jaya on 10 December 2015. This is only the beginning for Karmarts Malaysia as this is just the preliminary highlight of a portion of its wide range of products.

The Cathy Doll brand has seen success within the South East Asian region namely in Thailand, Singapore, Indonesia, Philippines and Vietnam and would now like to emulate that success in the Malaysian market as well. 


No wonder la more people esp girls exciting for this. All product make my day always actually,fuh!! Me as a blogger dah tentulah excited terlebih masa hari kejadian. Semata-mata produk Cathy Doll ni cute mute! aummm.. 




Make Up from MUA Thai

Sape kenal MUA comel ni? Yessssss.... She came from thailand for this event. Eh, aku ni sebenarnya jarang jugak nak pergi event-event yang make up make up macam ni... disebabkan peluang datang, why not aku pergi je kan? Alang-alang boleh belajar mekap sekali,hikkkkk.....



Me with Boy Pakorn

Me and Boy Pakorn. 
Oh pengsan,haha! 
Andddd please search him on instagram nowwww! hahahahahaa @boy_pakorn 
hahahahahahhahahahahaha...
Aku nak pengsannnnnnnnnnnn!!!!!! Thai actor yang famous tu okay....okayyyyyyy,pengsan lagi..haha
*tak over tak sah aku ni,wakakakakka




Cathy Doll L-Gluthatione Magic Cream SPF50 PA+++

Cathy Doll L-Gluthatione Magic Cream SPF50 PA+++ | Water drop technology sunscreen, cooling, refreshing and nourshes skin for perfect touch. Best Seller on market. 
  • Sunscreen protection SPF50 PA+++
  • Water drop formula to instantly ward off heat
  • Lightweight and non-sticky
  • Instantly whitened skin and decreased dark spots



Speed White CC Cream SPF50+ PA+++ 

Speed White CC Cream SPF50+ PA+++ 

Have two colors:-
  • Light Beige - Suitable for two-toned skin types
  • Green - Suitable for fair skin types with redness issues.
How to use:-
  • Squeeze a small amount of cream onto ur hands.
  • Gently apply it on ur face and use circular movements to massage it.
  • Allow mineral water splash to work wonders and moiturize and nourish ur skin in just one touch *its as simple as that girls.
  • Start taking advantage of the UV protection white ur skin smoothen and brighten up!


Cathy Doll CC Powder Pact SPF40 PA+++


Cathy Doll CC Powder Pact SPF40 PA+++ | Less oil,more brightness-all in just a few steps only! 
  • Paraben-free formula; gentle enough for every skin type
  • Innovative encapsulation; Thanks to the micro-texture of the cream
  • Lightweight; Easy to spread
  • Better oil control for a brighter skin tone
  • Control oil and maintain smooth appearance all day long

Two colors:-
  • #21 Light Beige - Ideal for fair skin types.
  • #23 Natural Beige - Balances two-toned skin types.



Cathy Doll Sweet Dream Series

Cathy Doll Sweet Dream Series 
  • Water Splash Essence with L-Glutathione
  • Gold Splash Essence with Sea Grape
  • Milk Splash Essence with Heot Gae Na Mu
How to use?
  • Place a small amount of cream on ur hand
  • Use circular motions to spread it around and massage it until it turns to water on the surface on ur skin. *this part amazing!
  • Apply it all over ur face for a radiant,white skin - just like the one of a pretty korean girl,hikhok ^__^



Geisha Hanazakari Lip Matte

Geisha Hanazakari Lip Matte

Yessssss! Thissss one this oneeeeeee.... All colors make me mad separuh jalan okay ! Semua color cun gila ! The name is Geisha Hanazakari Lip Matte. Aku pilih code #1 Sakura. Oh demam!




Me and Liza Hotfm.

Me and Liza Hotfm.
Kak Liza always friendly since know her from event mamee kalau tak silap ! 
Thanks kak liza follow my instagram,muah ciked kakak,haha
Kalau nak tahu, kak liza pakai lipstick Geisha Hanazakari Lip Matte code #1 Sakura. Nice kan?hihi...




Me with Cathy Doll Brand

Okay,tadi aku tak tak pakai lipstick ponggg... ni aku dah touch up...hensem dok kalian?hahaha.... Geisha Hanazakari Lip Matte semua lawaaaa even warna ni agak terang dengan aku,tapi confident jugaklah akukan,haha..





Hai kakak ayue, thanks sebab betulkan lipstick i,wakakakakaka..
Rindu!

Kakak kau gelak macam tu, do i care?hahaha

Btw, thanks Karmart Malaysia for having me. Happy sangat dapat kenal dengan produk Cathy Doll lebih dekat dan yang pasti aku tak sabar nak terjah Karmarts Shop nanti.


For information on franchise application,please contact Karmarts Hotline : +662-413 4444 now!
Do not miss out on the luctrative business opportunity ahead! Tapi hati-hati la korang kalau nak beli produk Cathy Doll dari Karmart ni, pun ada jugak yang tiruan...huhu....pastikan kod di produk tu betul ye anak-anak semua :D



Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

0 comments

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..