PAKEJ PERKAHWINAN DI RED CARPET AVENUE ENCORP STRAND MALL, KOTA DAMANSARA

by - February 04, 2017

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Hai bakal pengantin semua. Dah buat persiapan ke untuk hari-hari bahagia korang? Dah jumpa pakej perkahwinan yang terbaik? Atau kali ini korang semua nak berkahwin dengan tema lain dari yang lain? Haaaaa, cepat. Jawapan ditangan anda semua. Kalau buat kat rumah mesti rasa susah. Yes. Kadang-kadang memang senang buat kat rumah. Tetamu pun mudah nak datang sebab dah tahu rumah kitakan. Tapi kalau dapat undangan dari pengantin yang jenis duduk dirumah apartmen ke. Bukan je dapat undangan dari pengantin macam tu. Tapi tuan rumah sendiri pun mesti rasa lecehkan. Nak rewang celah mana? Nak angkat naik barang lagi. Dapat duduk tingkat 35 tambah 2 haaaaaa, jenuh kau nak naik turun lif.




Tempoh hari jugak aku ada pergi ke satu kenduri di mana kenduri ni diadakan di tengah-tengah Mall. Haaa sudah! Tengah-tengah mall kau. Kau mampu? Dengan pakej harga dia serendah RM25 korang boleh melenggang je pergi ke kenduri ni. Tuan rumah pun boleh je melenggang je. Actually, first time jugak aku datang ke Encorp Strand Mall. Parking dia semudah ABC habaq hangggggg! Tak ganggu ketenteraman ampa-ampa semua. So, ini pun korang nak berfikir lagi?


Yang bestnya. Pakej dia dari A sampai la ke Z. So, bakal pengantin tak perlu nak susah-susah fikir. Yang pasti, akan letup kebabom! Felda D'Saji dan Encorp Strand Mall, Kota Damansara bekerjasama untuk PAKEJ PERKAHWINAN ini. Apa yang ada dan disediakan? Dah jom kita tilik satu-satu tanpa was-was. Gicuuu!


πŸ˜€ PAKEJ YANG DITAWARKAN DI RED CARPET AVENUE (WEST WING) DAN RED CARPET AVENUE (EAST WING) ADALAH :

  1. Buffet Siang (Min.1000pax) - RM25/head 
  2. Premium (Min.1000pax) - RM30/head
  3. Dome (Min.500pax) - RM45/head
  4. Dome Premium (Min.500pax) - (RM50/head)
p/s: harga ini telah ditulis pada 4.2.2017 , segala perubahan boleh call pihak jualan Felda D'saji ( 03-2698 8302)

πŸ˜€ JENIS HIDANGAN
Makanan dan hidangan disediakan secara Buffet @ Dome

πŸ˜€ TAMBAHAN MENU HIDANGAN PENGANTIN
Tambahan 3 hidangan di meja hi-table (meja pengantin) yang akan ditentukan oleh Chef D'Saji

πŸ˜€ MEJA HI-TABLE DAN HIASAN
Meja utama disediakan untuk tetamu VVIP dengan bilangan Maksimum 10pax. Hiasan bunga segar turut disediakan.

πŸ˜€ MEJA KHAS
Penyediaan 4 set meja berhidang Heated Dome untuk tetamu VVIP lengkap dengan riben kerusi, alas meja bulat, overlay serta set crockeries dan cutleries jamuan secukupnya.

πŸ˜€ TIGA TINGKAT KEK PERKAHWINAN
Tiga tingkat dummy cake perkahwinan disediakan untuk upacara memotong kek perkahwinan bagi menyempurnakan majlis.

πŸ˜€ SESI FOOD DISCUSSION
Bagi mendapatkan kepercayaan dan kepuasan dari setiap pelanggan kami, satu sesi Food Discusion untuk 10pax akan dijalankan.

πŸ˜€ PARKING
Tempat letak kereta disediakan secara percuma untuk 10 kereta. Parking berbumbng juga disediakan di Encorp Strand Mall.

πŸ˜€ PRAMUSAJI
Setiap majlis akan diuruskan oleh Pramusaji yang lengkap beruniform.

πŸ˜€ KERUSI, MEJA TETAMU DAN KAUNTER BUFFET
Penyediaan Kerusi Chiavari, Meja Tetamu dan Kaunter Buffet beserta alas meja secukupnya dengan hiasan secara dekorasi asas dan karpet merah.

πŸ˜€STANDARD PA SISTEM
"Public Address (Sistem PA) dan rostrum untuk kegunaan juruacara majlis perkahwinan bersama lagu-lagu pengantin baru dimainkan melalui CD

πŸ˜€ BILIK PERSALINAN, SURAU DAN TANDAS
Sebuah bilik persalinan untuk persediaan bakal pengantin serta kemudahan surau dan bilik air yang selesa dan bersih serta turut disediakan. 

πŸ˜€ PELAMIN ASAS
Pelamin asas ini datangnya dari BUSAINNAHOUSE, penyediaan pelamin asas oleh kontraktor yang telah dilantik oleh Felda D'Saji Sdn.Bhd. (Puan Noorhidayah Noordin 012-924 6227)

πŸ˜€ BUSANA & ANDAMAN (untuk pakej premium sahaja)
  • Sepasang baju L/P
  • Make up 1x
  • Aksesori Pengantin
πŸ˜€ FOTOGRAFI (untuk pakej premium sahaja)
  • Senior Photoghrapher 1x
  • Story Album min 20m/s
  • CD - Unlimited shoot
  • Outdoor session


RUJUKAN ATAU MAKLUMAN BAGI PENEMPAHAN:-
  1. Bayaran tambahan untuk setiap tambahan unit Heated Dome sebanyak RM150.00/unit . Maksima penggunaan Dome ialah sebanyak 08 unit sahaja.
  2. Harga pakej yang tertera tidak termasuk 6% (GST ID: 0001 8366 4640)
  3. Sebarang urusan berkenaan PA sistem hendaklah berurusan terus dengan Encik Zuraimi 019-305 5745
  4. Sebarang urusan berkenaan pelamin hendaklah berurusan dengan Puan Hidayah (Busainna House : 012-924 6227)
  5. Jamuan Makan Tengahari: 11.30 pagi - 3.30 petang
  6. Jamuan Makan Malam: 7.30 malam - 10.30 malam


GAMBAR LOKASI SEPERTI DI BAWAH:-


PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI

PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI

PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI

PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI

PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI

PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI

PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI

PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI

PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI

PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI


PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI

PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI

PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI

PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI

PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI

PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI

PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI

PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI

PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI

PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI

PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI

PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI

PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI

PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI

PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI

PAKEJ PERKAHWINAN FELDA D'SAJI


Korang boleh tengok suasana siang dan malam lokasi seperi gambar di atas. Yang bestnya, suasana malam dia cantik sangat! Apapun, selamat membuat persediaan kepada bakal pengantin diluar sana. Semoga anda memilih Pakej yang betul dan tidak sesal akan datang. Selamat Pengantin Baru :D


Sebarang pertanyaan, sebutharga dan tempahan, sila hubungi:

Nurul Adnie Binti Zulkifli Kamal: 019- 242 4775
NorZaidi Bin Abu Bakar: 019-297 4800
Jabatan Jualan Felda D'Saji: 03-2698 8302


LOKASI:
ENCORP STRAND MALL, JALAN PJU 5/22,
ENCORP STRAND PUSAT PERDAGANGAN KOTA DAMANSARA,
KOTA DAMANSARA, PJU 5, 47810 PETALING JAYA


Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com


You May Also Like

0 comments

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..