YEAH ! MARY KAY . I LOVE U :)

by - February 23, 2011

assalamualaikum uolssss . semalam punya cerita saja nak kasi ampa jeles okay,HAHA....
semalam sampai-sampai kelas ternampak paper kaler kuning kat kerusi meaw duduk . baca,baca dan baca....macam best ! sebab bab make up, so-so lahhhhhh...

meaw pon amik fon n call orang tu . tengok-tengok ada respon yang baik . so, dengan hati girang, meaw berpakat dengan sorang minah ni haaaa..... ni haaaa dia, punya la suka .....then balik kelas tu kami bersiap... koi 6 kami p....

sampai ja mary kay di auto-city kami dijemput masuk . tapi sebelum nak naik mary kay tu...ada sorang abang tu ngenat kamiiiii . abang tu kat tempat jual moto hat besaq-besaq cc nye.... fuhhh! dapat naik tu memang mantop! abang tu tanya kami, nak p kelas facial tu ke....kami pon angguk la..pastu abang tu panggae kami suh wat facial kat kedai dia,cis ! mengenat sungguh . nak ejas cakap r . buleh pinjam moto besaq-besaq tu haaaaa....HAHA, okay just joke !

kami nak naik lif pon dan lagi ngusik . pekehei la dia . gilo apo gamoknyo....

okay tutup cerita abang tuuuuu......

dah sampai tempat tu, kami di suruh buang cincin, jam n tanggalkan tudung . fuhhh! naseb bek perempuan ja,kalau dakk.....tadak makna aehhh nak p bukak tudung,huhu.....

bermulanya kelas facial . syiokkkkkkkk ! sebab dapat pekena make up dari MARY KAY sendiri secara percuma tanpa bayaran...

mary kay ini adalah sejenis produk kecantikan yang diasas oleh mary kay sendiri, kira mary kay ni seorang wanita yang gigih dalam mencari usaha untuk membangunkan perniagaannya...... sampai la mary kay ni dead . then , anaknya meneruskan perniagaan maknya . fuhhh! dengaq anaknya cerita memang teruja la sat !

dan mary kay ini adalah seorang wanita yang mementingkan kecantikan ! woay! she is a very awesome!




doorgift hat meaw dapat semalam . ampa rasa pa hat kaler2 tu ?


yaaaa, itulah anak mary kay ! she is as a mother ...


alamak! ni laaaaa muka lepas mekap . tak nampak sangat ! tapi path ni memang sejibik muka mak dia, cantek gila kot kulit dia!



p/s: fuhhhhhh ! seronok kalau dapat jadi consultant at MARY KAY . tape,sat g meaw qeja bakal la tu,HAHA...

okay babai!

You May Also Like

10 comments

  1. nice one! be the marykay user ea dik.. :)

    mary kay is the best actually! :)

    ReplyDelete
  2. alaaaaaaa kak . tengah sengkek ni . nanti la join, nak gak join sebenaunya ....tapi, i student ...sp,phm2 la eh ...hehee.......becoming :)

    ReplyDelete
  3. x sesuai ngan mary kay...ari tu ada try gak g class...tapi baru sapu pencuci muka,, kuar ar bintik2 merah yang gatal..muka tetiba jadi menggerutu...menakutkan...huhuhu...

    but yg x bleh blah tu,, bleh pulak consultant tu kata produk yg ai pakai sebelum ni yang bermasalah...isk..

    ReplyDelete
  4. http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/02/contest-ada-apa-pada-nama.html

    lupa nak bagi tahu meaw..anda di tag!

    ReplyDelete
  5. moon: laaa yeke? tak sesuai kot produk tu...tu hat jadi merah2 tu naaaa....

    ReplyDelete
  6. meaw : hehe.. akk pun student lg..hehe..akk pun just guna yg asas2 jer dlu..nnt keje br bli yg lain2..yg penting consistent jer gune sbb sume tu leh pakai lama tau.. u noe wut, akk pkai 1 set tu pun dh sethun lebih xhbis2..kecuali die punye cleanser jer..so, bg akk its worth it la.. :)

    moon : haha..btw, b4 tu moon gune product apa?? kne tau gak b4 tu moon gune product ape..sbnrnye tu cume kesan utk nk bersihkan blik muke moon tu..die kuarkn toxin2 yg terperangkap selama ni kat muke moon tu..sy dlu pun cmtu jugak..but now, ok dh..actually, marykay ni sesuai utk yg sensitif skin jugak tau..~sorry terpromote lak..cume bg penerangan sikit sbb dh penah lalui.. :)

    ReplyDelete
  7. lavenderies: tudia,sampai setahun pon tak abeh g.....gila jimat sis,tu laaa,meaw nak jugak join,tgk rezeki dulu . kalau ada meaw join,nyway,marykay the best product for women :)

    p/s: sempat g tu duk promote,hehehe

    sis dah jadi consultant ke?

    ReplyDelete
  8. hahaha..just share experience :)
    hehe~dh jd consultant dh..cuma xdela minat sgt nk buat bisnes..just nk pkai utk diri sendiri jer..haha!

    ReplyDelete
  9. hehhehehe....nvm la sis...

    fuhhh,dah jadi consultant? dah sampai mana? senior ke? ke beauty consultant.....

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..