Alhamdulillah, BE lagi..

by - July 27, 2011

Assalamualaikum semua ! waaaa... hari ni rasa macam terus bersemangat nak hidup bila hari semakin hari bertambah baik dan bermakna.. letopkan keypad ni masa tengah hujan, lepas siap publish nak tidur la kejap,haha! tapi, tadi... cikgu sekolah call,yang adik jatuh masa lumba lari, sekarang cikgu dengan abah tengah setelkan adik dekat hospital sungai buloh, macamana la adik aku ni boleh jatuh,huhu....harap semua baik-baik je..


tu satu,lagi satu....eh,sekejap.. vote meaw kat sini ye,dan tadi bukak punya bukak abang nuffnang tercinta meaw ni, zappppppp! dapat satu lagi BE setelah BE yang lepas tamat 27 jun hari tu,alhamdulillah.. tapi BE ni dapat dekat blog satu lagi, iaitu blog contestmeaw ..sebenarnya meaw tak sangka dapat BE kat blog tu, bukannya selalu update pon...


maaf,entri ni bukan untuk dipuji atau memuji, entri ini adalah pembakar semangat untuk kalian semua, ingatlah kalian..kita berblog ni bukan kerana DUIT .. ! ingat tu... anda salah kalau 'berblog sebab duit' ... ikhlaskan diri dalam dunia blog okay :D

BE yang tak seberapa, tapi meaw bersyukur dengan apa yang ada...


Pada pembaca mocik, teruskan berblogging tau.. usaha tangga kejayaan :D
Assalamualaikum
p/s: kesiannya kat meaw,kena pegi buat epf sendiri..sepatutnya company yang buatkan,huhu

You May Also Like

33 comments

  1. untunglah..nih lah untungnye jadi megan fox..be senang dpt :P

    ReplyDelete
  2. best lah meaw, yanyan tak dapat pun BE :(

    ReplyDelete
  3. congrat's .. i pon dapat semalam.. :)

    ReplyDelete
  4. @Marya Hana auwww,congrat's jugak kat awak :D

    ReplyDelete
  5. meaw meaw...pas ne boleh open table la eh...hehe

    eh eh eh..napa kena buka epf sendri lak...haiyooo...

    jom blogging....;-)

    ReplyDelete
  6. Bestnyee dapat BE . Nak jugak :(

    ReplyDelete
  7. waaaahhh. tahniah! :D
    #kite pun dpt dari celcom jgk.

    ReplyDelete
  8. kita serupa.. sama-sama dapatlah.. hehehe

    ReplyDelete
  9. eh blog tu yg dapat nuff?hehe
    mungkin ramai yg pegi kot..
    nak kena letak nuff gak la kat blog satu lagi..hehe

    ReplyDelete
  10. yes,kalo meaw dah kayo buleh blnja cheqwa ^_^
    hihi

    ReplyDelete
  11. @ILA HonEyBuNNy table tade,keghusi hado,hehehehe :P

    ReplyDelete
  12. @Wanietulah, tapi tak ramai pon klik iklanstill jugak dapat,pelik2

    ReplyDelete
  13. blog bro picisan ni dapat be 0.25 sen je dah loncat2 hmmm kalau dapat macam miaw bro buat kenduri jemput kawan2 semua..sila datang yea,

    ReplyDelete
  14. yeayyy! best nyaaa *eh kita pulak yang hepi* hehe

    ReplyDelete
  15. best kan dpat BE?
    hehe
    kat blog ada 3 BE ngah running.
    tapi siriyes best sbb selepas 5 bln tak dapat. hahaha

    ReplyDelete
  16. @Bro ahmad alaaa,broo.slow2 bukan senang nak dapat,usaha kena lebih okay :D

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..