cinta selepas kawen

by - July 25, 2011

Assalamualaikum semuaaaaa! heiiiii ngantuknya tengok bilik yang ghupe macam tongkeeng pecoh ni, huhu! ada sesapa yang nak menghulurkan bantuan tak?ada tak?ada tak?huhu! malasnya nak mengemas,huhu..


uols! ce tengok tajuk atas tu,mesti korang ingat isi kandungan aku ni pasal cinta selepas kahwin kan.. yang bermaksud dah kahwin baru nak bercinta dengan suaminya kan, TAPI ..yeee ada tapi di sini, ini bukan lah maksud tersirat aku, maksud aku....meh sini aku terangkan...


cinta selepas kahwin yang aku maksudkan:-
  • dah kahwin tapi ada lelaki lain? pastu dia kata takdir... boleh ke macam tu ?

penjelasan aku lah kan:-

Kalau dah takdir pon nak buat macamana kan, redha jela dengan ketentuan-Nya,tapi! tak salah kalau kita cuba perbetulkan keadaan even dah kahwin pon ada sifat dendam,korang paham tak kat situ? kira buat-buat benci lah sebab sayang lelaki lain tu.. boleh ke macam tu? takkan nak keruhkan keadaan macam tu je? aku rasa macam tak relevan lak tindakan si perempuan tu, hmmmmm... tahhh,huhu...

paham tak korang? tak paham tanya lagi,tak paham jugak,tanya lagi... tanya la sampai nak kena debik ngan aku :P okay la,aku nak masuk wetworld dolu!

Assalamualaikum
p/s: dah lama tak tulis biodata, hehe..

You May Also Like

22 comments

  1. redha ??? baik gila..x buat protes besar besaran..ni suda bgus ^^

    ReplyDelete
  2. no comment. tak pernah hidup dlm dunia itu lagi. haha. ulasan ini boleh diterima takkkkkk?

    ReplyDelete
  3. Blog Meaw? Grrr. Blog aku baru blog kucing betul tau! Ahaha

    ReplyDelete
  4. setiap berlaku kemahuan n tindakan diri sendiri.. kita mampu nk avoid apa y dtg...

    ccontoh : ada pompuan dtg ngorat suami org..

    si suami jgn la layan.. once layan.. mula la kesian la.. itu la ini la.. hmmm...

    ReplyDelete
  5. megan ape kena tulis biodata dgn kawen2 nih?? kau nk isi borg dekat agensi cari jodoh ke kena tulis biodata??

    ReplyDelete
  6. owhhh...yg msok berita tu ekk...
    eh ,, yeke..

    ReplyDelete
  7. cop, wetworld? =.= sempat lagi taep entri. #komentadekenamengena

    ReplyDelete
  8. kalo ayielahkan..tahu ker tidak apa hukumnya merobohkan rumahtngga tu..manusia2..

    ReplyDelete
  9. masuk wtsorld lagi cik meaw neh...hehe...nek oo nek..hehe

    xnak la bila dah kawin ada dendam2...nak bahagia ja..heheh

    ReplyDelete
  10. @Salim Harmanain kalau i kan...kan..kann..i protes besar2an :P

    ReplyDelete
  11. @Rtp Farra Arisha errr,tak buleh :P nak alasan hat konkrit :P

    ReplyDelete
  12. @Kucing Serius. yelaaaaa..tapi ni bukan blog kucing pon :P

    ReplyDelete
  13. @syrupmasin syrupmanis,senyap laaa...bio le,dah lama tak tulis biodata :P

    ReplyDelete
  14. @Mohd Izzar ada ke yg masuk berita?tak alert lak :P

    ReplyDelete
  15. @cucu umie tulah pasalllll, ilmu rumahtangga tak cukup g letew

    ReplyDelete
  16. @ILA HonEyBuNNy kn,meaw pon nak bahagiaaaaa je,hehe

    ReplyDelete
  17. huhuhu, entah lah meaw, kalau cinta kedua tu boleh bawa sampai ke syurga, terpaksa lah yg melepas, melepaskan dan dilepas, move on :)

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..