aku rajin masak ^_^

by - August 14, 2011

Assalamualaikum semua! alhamdulillah, dah masuk ramadhan yang ke-14...kawang-kawang,ce tengok tajuk mocik kat atas tu...bajet-bajet kan,rasa macam nak makan penampar je kan, kan kan..tapi betul apa, tak salah kan kalau rajin masuk ke dapur?tak salahkan kalau rajin masak? and tak salah kan kalau tengok mak masak?ops?!haha...


maaf,tak boleh kecilkan...gagagagaga


see? even udang goreng je, kalau digoreng mesti sedap kalau kena dengan rencah dia kan, tapi takpelah,aku tanak cakap banyak sangat pasal makanan ni,aku nak cerita menu-menu yang tetiap hari aku masak, ok! jom cekedauddddd!pasti menyelerakan..


see? ini lah resepi yang menyelerakan bagi aku setiap hari.. T_T
*kak shida, lawa tak DP baru?kahkahkah *larikkkkkkkk
*onie iyoko tu lah nenek jepun ,miahahahaha

dah tengok ? rasa menyelerakan tahap ubi kan? errrr...apapon,tulah menu aku hari-hari..aku suka menghidang makanan je, dapur tak suka masuk,okay aku tipu,haha! aku busy key in data dohh, key in data kot fesbuk dengan blog dengan twitter,cehhh -..-" tak laaa,aku kul 7 baru balik kerja,so tak sempat la nak masak,huhu...umi aku tersayang je katok-katok kuali :D


dah laa, aku harap korang boleh tiru menu aku tu tau,wakaf wakaf che yeh :P
Assalamualaikum

p/s: sangat tak sabar menantikan ........

You May Also Like

31 comments

  1. oh my dp sungguh comey sampai rasa mahu ketuk pale onie..hahaha

    ReplyDelete
  2. @shida anwar kak tau dak, onie duk gelak ja tengok DP tu,hahahaha

    ReplyDelete
  3. hehe..masak itu shida pon taw meaw hehe :P

    ReplyDelete
  4. Wah...Udang goreng... Menyelerakan.. Pasne nak carik udang banyak2 la... Goreng pun sodap.

    ReplyDelete
  5. sedapnya udang ..kalau berlauk fb twiter alamat berlapar la meaw kan2

    ReplyDelete
  6. udang tu goreng dgn mentega campur telur sedap...

    ReplyDelete
  7. @shida'R kan?senang je,tayah tengok buku resepi :P

    ReplyDelete
  8. @ZYASH dah carik banyak pastu anta kat umah meaw sikit tau :D

    ReplyDelete
  9. @ct N honey yeahhhh! selalu gak buat yang tu :D

    ReplyDelete
  10. aku pun rajin ketok-ketok lappy je. HAHAHA..

    ReplyDelete
  11. skrg air liur aku melleh non stop..tampaq hang :D

    ReplyDelete
  12. ha ha... ngok ngek!!!

    naseb bek aku rajin.... =)

    ReplyDelete
  13. sedap lauknye..hehhe.. lauk kite same.. :P

    ReplyDelete
  14. aku x caye ko pandai masak..haha

    ReplyDelete
  15. @syrupmasin ang ni toksah la nak tampaq aku,ang tampaq google saipa gambaq tak ley kecikkan,hahhaha

    ReplyDelete
  16. @cikpia wakakakakaka, ala ko kat pia, paham dah,mesti rajin :P

    ReplyDelete
  17. @Misz Nina kan-kan,hehe..nanti kita berbuka dengan lauk tu je,wakakakkaa :P

    ReplyDelete
  18. ngadap blog dan bergosip memang menu yg leh kenyang kan perut

    ReplyDelete
  19. Last-last umi juga yang masak eekk...

    ReplyDelete
  20. ok nanti raya masak tuk zuan!!!

    ReplyDelete
  21. hahaha...memang meaw rajin nak masak nih.cheqwa pon nak ikot ;p

    ReplyDelete
  22. makkk aii..meawww, dah boleh kawen tu..aagaggagaga =D

    ReplyDelete
  23. @laskar pelangi awakkkk,jangan la perli saya wakkkk :P

    ReplyDelete
  24. hahah...terbaik la resepi meaw lam fb tu..ehhe

    ohh udang..my fabret jugak neh...nyum3...

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..