benci bernoktah cinta

by - August 06, 2011

Assalamualaikum dan selamat malam semuaaaaa warga sekolah,warga feebie,warga tweet peeps,warga blogger dan warga sekampung ... mari-mari, ada jual gigi palsu sedozen,sapa nakk...3 sepoloh hengget,cepat...sementara avail...haha! gilokk..

haishhhh! malam ni entri banyak jiwenggggggg! banyak karat,banyak leleh,banyak cintan..yang ni free je tayah bayar macam gigi pelesu tu,haha! sekarang jam menunjukkan 11:18 masa meaw menaip ni, meaw menaip dalam kelajuan 30km/j dan pressure tak sampai 10PA ,takut abah dengar,huhu..




ehemm,sila klik sini untuk vote meaw buleh?buleh la na ^_^


okay siap dah sesi promote promote ni,sekarang kita start dengan entri leleh bagai tu ,haha! cuba patah balik tengok tajuk kat atas tu..korang paham tak? benci bernoktah cinta? meh sini nak terang, dalam perhubungan tak kisah la bermula dari persahabatan atau dah lama pacaran..emangnya, kita fokuskan pada persahabatan ye..


dalam persahabatan ada benci,ada musuh,ada sakit hati,ada marah....tapi dalam sakit hati,dalam benci ...perhubungan sebagai sahabat makin lama makin berakhir iaitu bernoktahkan CINTA...


waaaaaa,sangat sweetkan... sapa ada pengalaman gini? meaw ada, tapi segan la nak cerita,biar diri meaw jela tau,kehkehkeh ...time's up! masa untuk tidurr,jumpa esok kawangg-kawangg

Assalamualaikum
p/s: dalam proses nak rebiuuu blog yang rajin mengomen entri meaw,hehe :D

You May Also Like

17 comments

  1. ha..nak bgtau la abah meaw...hehe...

    meaw..nak beli gigi pelesu la..hehe

    persahabatan boleh berakhir dgn cinta ..tapi kalau cinta xleh berakhir dgn persahabatan..huwawaw

    kawan itu lebih baik kan..ehhe

    ReplyDelete
  2. alaaaa.. orang baru nak baca kisah cinta dia.. mesti sweet kan? :)



    selamat malam sayang.. ^^

    ReplyDelete
  3. alaaaa.. orang baru nak baca kisah cinta dia.. mesti sweet kan? :)



    selamat malam sayang.. ^^

    ReplyDelete
  4. alaaa cite lah cite lah nek..nk dgr nih..bole terus tido..cite lah :)

    ReplyDelete
  5. so aweet kn.. mula2 gado2.. ketok2.. sekeh2.. pastu bercinta.. pastu.. kaawen.. haha

    perancangan Dia yg terbaik.. :)

    ReplyDelete
  6. amboi kak meaww pengalaman ape tu teringat ingat smpai trtulis dlm blog nie .. hehehe .

    btw , dah LIKE utk akak ^^

    ReplyDelete
  7. ala macik ni..baru nak feelin2..cite r bg abeh..>.<''

    ReplyDelete
  8. umie nak beli gigi palsu tu ^_^ hihi
    alaa, sweet je mcm ni.
    umie pernah. ekkk --“

    ReplyDelete
  9. hehe...nice entry...ingt nak beli jgak gigi palsue...tp gigi lembu ade???hik3

    ReplyDelete
  10. ade pengalaman..hehe..tapi wanie kejam, wanie tolak cinta die..huhu..yang tak syioknye lepas tu terus jadi tak rapat..:(

    ReplyDelete
  11. bleh kenalkan gua dgn awek tengah tu x?gua rasa mcm jdoh da dekatttttt je ni

    ReplyDelete
  12. nk tekan like 100x tak leh r meaw. #LOL

    meaw brcinta ngan sp lak ni? xyah brcinta2 deh..kawin je trs.. ;p

    ReplyDelete
  13. fuhh 3 dara pingitan..mana satu si miaw ni? XD

    ReplyDelete
  14. cheqwa penah jadi...eh,sedang jadi.hihihi ..tapi seganlah nak bgtau ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..