Selamat menyambut bulan ramadhan :D

by - August 01, 2011



Assalamualaikum semua blogger dan pembaca setia meaw, pertama sekali meaw nak minta maaf jika meaw ada lakukan salah silap.. dan buat masa ni meaw memang busy,tak sempat nak reply jejak dan komen hasil nukilan korang.. nanti kalau dah line clear meaw lakuin segala tanggungjawab meaw sebagai seorang blogger ya..

bulan ni kita tersangat la bertuah kerana 3 in 1... bulan puasa, aidilfitri dan merdeka.. apapon, di bulan yang mulia ni perbanyakkan la ibadah,bukan senang nak jumpa bulan mulia ni,setahun sekali je kan, so.. kepada pembaca, imarahkan lagi bulan ini,insyaAllah

rasa-rasa ni entri last untuk bulan 8, tah..depend on time la,kalau free meaw post tau.. rindunya kat korang semua...meaw sentiasa ingat kat korang :D

Assalamualaikum
p/s: meaw nak ngundur diri dulu..lepas bulan puasa nanti,insyaAllah meaw muncul balik.. miss uols! lapyu ^__^ puasa tauuuu,jangan buat-buat gastrik :D


You May Also Like

14 comments

  1. selamat myambut ramadhan juge~ :). mge mperbanyakkan amalan di bulan yang penuh mulia ini,

    ReplyDelete
  2. bulan mmg mulia..dan comel pulak tuh...jaajajaja

    ReplyDelete
  3. selamat berposa meaw.jangan pura2 lupa hari ni puasa lak.kekekeke ^_^

    ReplyDelete
  4. selamat puase weh..haha..sebok betol kau eh :D

    ReplyDelete
  5. ala meaw...

    meaw nak pergi mana neh..lau free update la blog tau...

    rindu la coleteh meaw..hehehhe...

    selamat berpuasa tau

    tido awal smlm..ehheh

    ReplyDelete
  6. meaw, Happy Ramadhan. puasa penuh tau! ahaks! :D

    ReplyDelete
  7. salam 1ramadhan buat meau :)

    special ATWR comic to saiazuanblog readers :)http://eleventx.blogspot.com/2011/08/atwr-comic-5-selamat-berpuasa.html

    ReplyDelete
  8. dear, selamat berpuasa..puasa jangan nakal nakal tau=)

    ReplyDelete
  9. biar betik meaw? sebulan tak nak update? raya nanti baru jumpe balik?huhu

    ReplyDelete
  10. bizi sgt tu..ok3/// ^^ slamat pose jugak

    ReplyDelete
  11. salam ramadhan meaw ;)

    jangan ponteng puasa tau ;P

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..