yang mana lebih penting?

by - September 28, 2011

Assalamualaikum pembaca meaw sekalian, terima kasih kat ampa sebab tak jemu-jemu datang sini, aku pon tatau lah kadang entri aku ni memang totallynya dikatakan MEREPEK dan tade unsur ilmiah langsung..tapi alhamdulillah still ada yang sudi datang lagi....


whoaaaa! okay fail!


pertama aku merasakan kadang-kadang dunia blog ni dah macam huru hara,u know huru hara? alaaa macam lalat duk huru hara bila tak mandi,gitu la,Lol... (apakah motif aku cakap begini?haha)


jawapan aku pada tajuk kat atas tu adalah readers! (sila patah balik kat tajuk) ..weiii,seriously aku kata, kalau takdak readers datang umpama roti bege and daging tak bertangkup,haa gitulah perumpamaan aku,haha!


and serious dulu aku tak pandai tarik readers macamana,and now i'm got it,thank you for readers *clap-clap* so,kalau korang nak tarik readers,silalah merajinkan diri komen entry depa,tak semestinya yang banyak follower akan banyak readers,jujur aku kata,aku tak berharap kat follower,aku berharap kat readers aku yang cun dan hensem je..(mula lah nak kembang tu,nyampah)


i love u my readers,muah!
p/s: selama anda menjadi pembaca di blog ini, apa pendapat anda? (mesti nak cakap blog aku blog orang tak ketahuan kan,haha) tape! honestly ya :)

You May Also Like

37 comments

  1. kadang² memg xtentu hala bab i like..
    hahaha..byk genre dlm setiap entry meow,so memg xbosan nk baca heee~~~

    ReplyDelete
  2. itu la yg sebenarnye., follower ramai tp juz follow klik je x guna gaks., ekeke., :P

    ReplyDelete
  3. pada aku, tak kisah la blog ko ilmiah ke tak, yg penting kita hepi berblogging dan org suka je masuk blog kita...kadang2 ada blogger kurang gemar masuk blog yg sarat dgn ilmu ni, dorang nak relaks otak, suka masuk blog yg sempoi2 je...

    apapun, aku suka masuk blog ko...

    ReplyDelete
  4. aku pun tak reti nak tarik readers bce entry aku . sobsob

    ReplyDelete
  5. same la..kdg2 follower ramai coz owner blog dia lawa..entry je letak pic dowang lawa2.

    ReplyDelete
  6. juz nak highlight perkataan CUN sja...=p

    ReplyDelete
  7. ok aku dtg ni..hehe sory lama x jenguk ko..aku bz ckit

    ReplyDelete
  8. hahaha...tips yg b'guna...sbb kitew pon new blogger..=)

    ReplyDelete
  9. no hal la..gua reader setia lu..love u to...keh keh keh.=p

    ReplyDelete
  10. Aki cun tak?? Aki reader meaw.. Tak cun pun,bagi macho,aci la ye.. :-p

    ReplyDelete
  11. setuju dengan miaw..hahaa ada kena mengena ke gambar tu XD.

    ReplyDelete
  12. welcome...syok baca benda merepek...dan entry yg pendek xmelarat..

    ReplyDelete
  13. sblum ni meaw seorang yg sombong, skrng dah x sombong..

    *statement carik pasal*

    ReplyDelete
  14. Same lah jugak...bagi aku followers takde la penting sgt. Yang penting readers =3

    ReplyDelete
  15. sy x suke blog ni sbb xde gmbr perempuan sexy.. boleh x? haha.. :P


    *blog ko sempoi.. :)

    ReplyDelete
  16. Salam..

    Xper, perkongsian walaupun tiada isi yg ingin disampaikan merupakan satu ilmu yg harus dikongsikan bersama..

    Oleh tue teruskan usaha cik meaw menjadi penulis yg dihormati - Amin

    ReplyDelete
  17. suka baca sebab pakai bahasa utara..HAHAHA...tapi diri sendiri org utara..ckp utara fail...bak kata kawan, "ang tu penang murtad"...kecewa sebentar

    ReplyDelete
  18. Betul ni Cik Meaw! Ain yang belum lama berblogging ni mmg kena buat gitu...komen kat orang punya entri dulu dan berharap agar diorang akan jenguk ain punya blog! hhuhu.

    ReplyDelete
  19. time kasih kerna kta ak cun hak3..
    tp lpas nih ak mgkin akn jrg dtg blog ko.. bz dowh..
    ko jgn ingt ak da lpa blog ko tau!!! hehehe

    ReplyDelete
  20. blog yg seronok utk org yg suka baca..tapi bg yg dtg terus tuju pd sbox jer..maka depa tak tau ler seronoknya baca entry di sini....

    ReplyDelete
  21. blog mocik meaw mmg best, serious byk klakar ohh. i love you too mocik meaw, muahh. haha (main sukahati jea) :D

    ReplyDelete
  22. kak mila: kan,tak tentu hala kan,hahaha.... :P


    chuu: tulah, aku sayang readers aku doh..


    kak wahida: yaaaa,terus terang aku kata,aku pon tak suka masuk blog yg ilmiah,lalalalala..aku suka baca benda yang sempoi yang tak membebankan kepala otak aku,haha... eh kak,aku pon suka oh baca blog ko,sempoi abih beb!


    fara: ko ikut petua aku je wei...


    kay: yeahhh!sangat sokong di situ :D

    ReplyDelete
  23. emma: cehhhhh,ang highlight tengok,buleh dak,lalalala :P


    sifu: okay guru besau,aku paham,haha


    aleeya: yeahhh! majulah untuk berblogging,hiks :)


    kim: gua pon reader setia lu gak,hiks!


    aki: okay,macho,hahaha :P


    bro: gambar tu?tah,takde kot,kahkahkah :P

    ReplyDelete
  24. i'm ur loyal readers, tapi kadang kala i missed ur previous entry :(
    btw, teruskan menulis dan jgn berhenti menulis ;)
    btw, u blog and ur writing is very cool..;)

    ReplyDelete
  25. andy: oh,inilah silent reader saya,andy measih deh <3


    zuan: serius?huhu


    yui: kan,readers penting gila babas lah baq ang :P


    HS: cehhhhh,kang aku buh satu dunia kecoh,hahaha :P


    zairil:tq ya :)

    ReplyDelete
  26. kitty: heeee,kita lep gak :P


    CB: podahhhhhhh ,haha!


    maii: grrrrrr,hehe


    janna: kita sebenarnya tak minat gila kaler biru,tapi tetiba biru lak...haha

    apple: cheq bukan orang utara pon,just study kat belah utara,and meaw orang kelantan,haha ..boleh lah cakap utara sesikit :P

    ain: chaiyok ain <3

    ReplyDelete
  27. sleeping: sorang g duk kata cun,hahaha! aku takkan lupa ko,aku selalu akan buat onar kat shoutbox ang,takpon aku komen entry ang byk kali even aku dah komen,lalalalalala :P



    izzad: hahaha ... :D


    kpah: tau takpa,setakat sb baik tayah,kahkahkah :P


    aischa: love u schaaaa,muah!

    ReplyDelete
  28. i`m ur readers. but i`m not your follower...

    hihihi...

    ReplyDelete
  29. hahaha..betul. yg penting reader! yeahhh

    ReplyDelete
  30. Tanpa reader kita hanyalah blogger di pinggir jalan.. ;D



    Aku suka cara kau, tapi apa kata kau selitkan sikit moral² yang baik untuk dikongsi. Merepek boleh tapi jangan sampai terlebih cross line, takut orang kurang selesa. (itu je pendapat dari aku si blogger hingusan) ;)



    Pendapat anda tentang blog 'wangi' aku pula?

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..