Atuk oh atuk..

by - October 21, 2011

Assalamualaikum semua.. jumaat dah ye kita semua, jangan lupa potong kuku (pesanan khas dari mocik) harini aku nak berkongsi satu cerita,let's cekedaudddd bebeh!



photography

awak buat pe tu sesorang? **takdak kena mengena dengan entri**

Atuk: Cu, tahu tak dulu masa atuk muda-muda,atuk pun berperang dengan penjajah.Pernah sekali pesawat yang kami naiki ditembak oleh komunis.
Cucu: Habis, apa jadi dengan pesawat tu tok?
Atuk: Pesawat kami meletup dan hancur cu..
Cucu: Ye ke tok? Macamana dengan orang yang ada dalam pesawat tu?
Atuk: Semuanya mati hangus cu termasuk juruterbang sekali.
Cucu: Eh! Kalau semua hangus, macamana pulak tok boleh hidup sampai sekarang?
Atuk: Alah cu, lupa nak cerita tadi. Tok tertinggal pesawat tu sebab tok hidup lagi sekarang!...


atok atok, setai la gitu?sabo jelah aku,haha!
p/s: aku tak suka la blogwalking guna broadband,tak ley bukak 20 tab sekali guihh,huhu..tunggu aku balik rumah baru buleh bw..rumah aku guna streamyx,sekarang aku di office,huhu (orang tamak)

You May Also Like

35 comments

  1. ahahah!! nak ggt jek atuk nih ase..=.='

    ReplyDelete
  2. ala, atok ni bikin suspen je taw..

    ReplyDelete
  3. nasib baik atok terlepas pesawat

    hahaha

    ReplyDelete
  4. huhu, sumpah taubat nak guna broadband, sekarang pakai wifi lagi laju kott..
    p/s: atuk tu memang terserlah kesengalannya, heheh :)


    JOM BACA & KOMEN! : PANDUAN PEMILIHAN ALIRAN UNTUK PELAJAR LEPASAN PMR

    ReplyDelete
  5. oh,Aki tak macam tu.. Aki sharp orangnye.. so,dah konfom2 la kene tembak and hancur teruih ngan kapal tu skali.. Ni kes lambat bangun ni.. :-p

    ReplyDelete
  6. hahaha..ngtkan cu=ite seram...nice jugak..:P

    ReplyDelete
  7. hahaha..atok tu dah hero dah kalau ko tak tnye cmne dy bole survive ~

    ReplyDelete
  8. hahahaha atok nak hero je an?.. la kau langgan broadband lagi ke?.. tamak betul hahaha..

    ang cakap ape kat blog aku. tak paham weh :(

    ReplyDelete
  9. huhu..sengal la atok ni..

    broadband ade streamyx pun pagai gak?dasat2..

    ReplyDelete
  10. salam...nice blog.
    jemput ke my blog :
    www.naurahmakwa.blogspot.com

    dan tengok tudung cantik kat sini :

    www.naurafashion.blogspot.com

    jgn lupa folo okeh.I folo u =D

    ReplyDelete
  11. alaaaa..lupa potong kuku tadi.. ni dah panjang ni.. nak menchako dindin hahahaha

    ReplyDelete
  12. adehhh... awat leh tertinggal? ni mesti kes sebelum naik pesawat singgah toilet dulu. buang apa2 yang patot kan..

    pastu keluar tandas... vreenngggg.. pesawat dah berlepas. huhu

    ReplyDelete
  13. haha.. atuk nak tumpang glamor je tuh.. ekekeke..

    ReplyDelete
  14. 20 tab ja..taleh lawan aku..hahahaha

    weh..tok ang ka ckp tuh..hahaha

    ReplyDelete
  15. atuk oh atuk..pndai atuk tu buat terlupa nk cite yerk..haha

    ReplyDelete
  16. streamyx mmg laju...
    b.bnd ni kne byk bersabar...hehe

    ReplyDelete
  17. kat ofis pun bawak broadband? bagus lah..
    ni atok sape ni? lawak la atok ni~ adoyai!

    ReplyDelete
  18. heheh,
    kiranya atuk nyer terlepas flight lah yer :)heheh,

    tp si cucu tu tak sharp lg,
    zaman tu tentera kita mana ada naik kapal terobang. semua naik lori jer. tak maju lg:D

    ReplyDelete
  19. Hehehehe. Tadi ingatkan Atuk tu ngaku yang dia kebal.. ;D


    Takpe, bw mana yang mampu, nanti² balas sampai lebam..

    ReplyDelete
  20. sempoi atuk ni....sekeh gak la,haha

    ReplyDelete
  21. sapa suka tenet lembab lembab mana feeling nk blogwalking ye dak... haha

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..